|
Nu esti logat.
Apendicita sau ovar??-5#77 2007-11-07 23:53:38
Re: Apendicita sau ovar??soulfly....fi barbata happy with him...inlove with him... Offline #78 2007-11-07 23:55:05
Re: Apendicita sau ovar??
Tocmai mi-a zis un prieten pe mess "hai ma.. ce fetita esti!" Eh vad eu... ziceti-mi si mie cu pastilele pls.. le iau in ac timp sau cu pauza de juma de ora? "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #79 2007-11-07 23:57:26
Re: Apendicita sau ovar??daca e doar juma de ora intre ele eu zic ca nu prea conteaza...ca dureaza mai mult pana se absorb deci tot colege de stomac vor fi...dar fa asa ca sa fie mami ta fericita...ca macar odata o asculti happy with him...inlove with him... Offline #80 2007-11-08 00:04:19
Re: Apendicita sau ovar??Da, o fac pt mami.. problema e ca maine daca n-o sa-mi fie prea lene sa ma duc la facultate.. la 1 jumate voi fi in mijlocul seminarului... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #81 2007-11-08 00:09:15
Re: Apendicita sau ovar??amandoua sunt antibiotice? ca e prea tarziu ca sa gandesc happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#82 2007-11-08 00:12:36
Re: Apendicita sau ovar??Habar n-am! Creca doar Doxicilina... Ca se termina in "lina" "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #83 2007-11-08 00:19:21
Re: Apendicita sau ovar??good news...doar doxiciclina e antibiotic...celalalt e antiinflamator...asa ca n au bai...zic eu...ia le cum a zis mami ta...ma miram eu sa fie asa multe antibiotice daca am gresit cu ceva ma vor corecta maine fetele...dar deocamdata ia le asa...si ce daca vei fi la seminar...noi mancam...bem la cursuri si seminarii...n avem treaba happy with him...inlove with him... Offline #84 2007-11-08 00:24:54
Re: Apendicita sau ovar??eh.. poate am noroc si ploua si stau aks anyway, thx le iau asa momentan Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-11-08 01:35:12) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #85 2007-11-08 02:01:13
Re: Apendicita sau ovar??flamexin este sigur antiinflamator,stiu pt ca iau si eu cand sunt la menstruatie... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #86 2007-11-08 02:08:34
Re: Apendicita sau ovar??aha.. deci n-are treaba.. nu-i fac griji pt ala, nu..? "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #87 2007-11-08 02:18:10
Re: Apendicita sau ovar??cu siguranta nu exista interactiuni ca altfel ar fi trebuit sa fiu "pregnanta" de mult... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #88 2007-11-08 02:26:37
Re: Apendicita sau ovar??aa nu, nu d-aia... ma refeream k nu e tare, nu-mi distruge chestii prin mine, nu tre sa mananc inainte de al-l lua.. si faze d genu, nu? K doc mi-a zis k inainte de unu din ele tre sa mananc neaparat k e f tare.. dar banuiesc k la antibiotic se referea... "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #89 2007-11-08 10:49:23
Re: Apendicita sau ovar??e obligatoriu sa maninci inainte de a lua atit flamexinul cit si doxiciclina(care e toxic hepatic)...doxiciclina scade efectul pastilelor contraceptive(in caz ca iei) si poate produce candidoza...asadar, ar fi bine sa te protejezi si antimicotic Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #90 2007-11-08 10:51:58
Re: Apendicita sau ovar??
cum se face asta? Banuiesc ca trebuie sa mai iau ceva... dar habar n-am ce e acel ceva... sorry "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #91 2007-11-08 10:52:53
Re: Apendicita sau ovar??flucovim de 150mg(de ex) o pastila acum la inceputul trat si inca una la sf lui Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #92 2007-11-08 10:55:29
Re: Apendicita sau ovar??doar atat? are ceva daca am inceput deja sa iau pastilele? imi da fara reteta? multumesc mult, mult "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #93 2007-11-08 10:58:39
Re: Apendicita sau ovar??nu are nimic. iti da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #94 2007-11-08 16:32:40
Re: Apendicita sau ovar??nu am gasit flucovim.. mi-a dat farmacista Fluconazol.. sper k e ac lucru in juma de ora fac injectiee (( Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-11-08 16:37:43) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #95 2007-11-08 16:47:24
Re: Apendicita sau ovar??ia si de ala...e pt ficat, nu pt stomac...si bafta la intepatura mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|