|
Nu esti logat.
Analiza eficienta chlamydia-3#39 2008-03-10 20:49:14
Re: analiza eficienta chlamydiaCa de obicei foarte prompte:kiss:.Multumesc This is a toast... to us...for the men who have us, the losers who had us, and the lucky bastards who will meet us! Offline #40 2008-03-10 20:54:26
Re: analiza eficienta chlamydia
mami de minuni Offline #41 2008-03-10 21:08:19
Re: analiza eficienta chlamydiaDin cate cred eu, intre acneea rosacee si candida poate fi o legatura. Si anume , acneea rosacee are si o componenta alergica, iar intre alergia cutanata si candida iti spun sigur ca este o legatura, pt ca le-am avut pe ambele. Cand am avut alergie mi-au cautat tot felul de paraziti , printre care si candida, pt ca acesti paraziti "irita" sistemul imunitar s il fac sa fie in permanenta in stare de "semialerta". Iti spun sigur ca pe prospectul unui medicament oral anti candida scria clar ca poate avea ca efect exacerbarea manifestarilor alergice, si recomanda prudenta la persoanele cu antecedente, prin faptul ca prin omorarea candidei se genereaza niste compusi toxici. Uita-te , poate scrie si pe medicamentul pe care il iei tu acum...Deci, faptul ca ti s-a exacerbat rosaceea este oarecum de bine, inseamna ca functioneaza, asa ca urmeaza tratamntul pana la capat...Este posibil ca dupa ce scapi de candida, sa scapi si de rosacee...Parerea mea! Offline #42 2012-02-15 15:45:13
Re: analiza eficienta chlamydia
zic pentru cele interesate ca am descoperit ca se face analiza Real Time PCR si in Bucuresti, aici: Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-02-17 22:30:02) Offline #43 2012-02-15 15:46:58
Re: analiza eficienta chlamydiada, PCR se pare ca e cea mai concludenta Offline Publicitateloading...
#44 2012-02-15 16:52:04
Re: analiza eficienta chlamydiaheim, cica PCR Real Time e mai concludenta decar PCR simpla. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-02-17 22:28:48) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|