homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida...-39

#723 2011-03-09 10:38:23

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Candida...

pai ordinea e cea scrisa de doctor pe reteta. iei difulcan, te dai (se pare o singura data) cu gynofort, pui in fiecare seara cate un ovul cervugid pana le termini; cand le-ai terminat, continui cu feminella vagi c. supozitoarele acelea cu propolis nu stiu daca mai are rost sa le pui...

#724 2011-03-15 20:43:42

Adi_na
Full member
Inregistrat: 2009-02-01

pff...nici nu stiu de unde sa mai incep si unde sa mai termin...de 2 ani de zile...candida mea recidiveaza...acum sincer...sunt la limita ... o iau razna in curand.de 3 zile am tot constatat o scurgere maronie as zice usor spre rosu.mancarimi si acum ceva foarte "tare" "chestia mea" e foarte umflata ...dar umflata rau...nuj daca e de la faptul k m-am tot scarpinat....pt k e insuportabila mancarimea...maine am programare la medic...dar ma sperie umflatura aia...sangerarea usoara a incetat dupa 3 zile si s-a instalat secretia albicioasa...eu iau de 2 ani yasmin.ma gandesc sa renunt la ele...ca nu stiu de ce am impresia ca sunt cauza recidivarii.

acum intrebare e....poate fi cancer?cu simpotemele astea?stiu sunt paranoica...dar am innebunit la propriu....voi ce parere aveti?e normala umflatura ? si sangerarile sa fie de la candida sau de la yasmin...sau? help me !

nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau...

#725 2011-03-15 23:20:59

eueu10
Full member
Inregistrat: 2010-10-09

E bine ca te duci la ginecolog sa te vada,si ar fi bine sa-ti faci o analiza la secretie cu antifungigrama ca sa stii exact ce tip de tratament ti se potriveste pt infectia ta,si poti face si un papanicolau ca sa stai linistita..lucreaza un pic la imunitate,pt a stopa recidivele,iar contacte sexuale numai protejate pe perioada tratamentului, ca sa nu te reinfectezi de la partener in cazul in care are si el si nu s-a tratat.Inflamatia poate sa fie de la infectie si de la mancarime..

Ultima oara a fost editat de eueu10 (2011-03-15 23:21:51)

pc

#726 2011-03-16 00:03:51

Adi_na
Full member

vad ca inflamatia tot nu da inapoi...e groaznica senzatia.zici ca bubuie lol hai ca fac haz de necaz si eu...partenerul saracu ia si el tratament de fiecare data cand iau si eu.nu-mi dau seama ce patesc mereu...ce-i drept niciodata n-am facut analiza de laborator sa vad...dar maine cu siguranta o sa ii zic...mi-am schimbat si doctora dupa atatea incercari de tratamente si facut experimente cu fel si fel de medicamente care mai de care mai scumpe...ca nici nu vreau sa ma mai gandesc...mi-am schimbat si doctora...sa vad de ce e in stare si asta.poarta sigla de "doctora f buna in oras"...sunt speriata de la sangerari...si tind sa cred k totusi si yasmin e o problema destul de mare in candida asta...hmm

#727 2011-03-17 11:00:38

Adi_na
Full member

am mers la medic...mi-a zis k am o candida de toata frumusetea si mi-a dat gynofort si nizoral.acum am si eu o intrebare gynofort e crema vaginala.e doza unica.ea ar tb sa ramana acolo...?pt ca aseara am folosit-o si de dim deja se elimina.e normal?isi poate face efectul asa de repede?

Publicitate

loading...

#728 2011-03-17 11:07:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

e normal sa se elimine, o sa ramana destula cat sa-si faca efectul

#729 2011-03-17 11:20:40

Adi_na
Full member

am inteles.mi se pare ciudat...k pt candida pana acum am folosit 10 zile ovule.acum sa scap cu o singura doza big_smile parca nu-mi vine sa cred . ms mult

#730 2011-03-25 01:56:40

claudia.plaiasu
Membru
Inregistrat: 2011-03-25

Please help me !!! De ceva timp ma confrunt cu unele probleme: dureri in timpul actului sexual care se manifesta prin arsuri la penetrare si nu numai, usturimi atunci cand urinez, secretie albicioasa abundenta si uneori mancarimi. Am fost la doctor ginecolog acum 2 saptamani , mi-am facut analiza de secretie si o ecografie endovaginala...la examenul de secretie..mi-a iesit ca am o flora baciliara moderata, dar pentru ca am pomenit de dureri doctorita mi-a trecut ca si diagnostic ANEXITA...am urmat tratament cu Zanocin si supozitoare Carpicon...nimic nu s-a schimbat. Problema e ca m-am tot uitat pe net, eu nu am simptomele specifice unei anexite ...dupa descrierea de mai sus...nu vi se pare ca seamana cu o candida ??? Oare chiar asa de mari sa fie durerile in timpul actului sexual in cazul unei Candida? Daca da...ce imi recomandati pentru tratarea acesteia? Va multumesc...si astept cat mai multe pareri sad

#731 2011-03-25 03:20:53

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

de recomandat noi nu putem sa-ti recomandam medicamente, du-te la alt medic si mai fa o analiza de secretie. pare candida dar medicamentele difera in functie de antifungigrama(depinde la ce medicament raspunde cel ami bine si la care e mai rezistent). Nu sta, fugi la medic

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.