homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida...

#1 2006-08-02 20:40:05

picolina
New member
Inregistrat: 2006-07-12

Candida...

de curand am fost la gineco si mi s-a spus ca din cauza anticonceptionalelor mi s-a dereglat ph-ul vaginal( Am inceput sa iau anticonceptionale de 2 luni si chestia asta am observat-o si eu...pentru ca am niste scurgeri mai abundente alb vascoase care persista chiar si cu 3 dusuri pe zi), plus citez: "o usoara vaginita". Oricum mi-a dat un tratament: gynozol ovule is 3 buc 1/zi si flucovim care ii o singura pastiluta. Mi-a spus ca daca am si mancarimi sa folosesc si canestene crema, dar nu este cazul. Intrebarea mea este: nu as putea sa inlocuiesc ovulele cu altceva pt ca mi se par foarte mari, in plus prietena mea le-a folosit si a avut niste scurgeri portocalii de ele pe durata tratamentului...dar oricum...

#2 2006-08-02 23:57:37

cristina_i
Full member
Inregistrat: 2005-12-26

Re: Candida...

este foarte suparator sa folosesti 3 ovule pe zi....datorita scurgerii lor...trebuie sa stau mereu cu tampon?sau imediat cum l-am pus stau cu picioarele mai ridicate pe ceva sa nu cumva sa se scurga tot
eu cel putin nu am putut sa imi pun 3 ovule pe zi..decat seara inainte de culcare

Liber Profesionist

http://cuvinte-nespuse.blogspot.com
www.euripedia.ro Dexul tau Alimentar!!!

#3 2006-08-03 10:57:16

mikitutza
New member
Inregistrat: 2006-07-23

corect-cate UNUL/zi,seara inainte de nany.Chiar scrie in prospect ca se administreaza intravaginal profund 1 capsula pe zi.  Pui un Always pentru a nu-ti pata chilotelul-caci e clar ca ovulul se topeste incetul cu incetul.....

Infectiile cu Transmitere Sexuala nu fac deosebiri ... nu conteaza daca esti sanatos tun sau anemic, nu conteaza daca esti femeie sau barbat, nu conteaza daca esti alb sau negru, nu conteaza daca este prima (sau singura ...) relatie sexuala sau daca ai multa experienta, nu conteaza daca te scalzi in bani sau esti sarac lipit ... oricand, oricine poate fi infectat daca nu se protejeaza !

#4 2006-08-30 15:32:44

scumpete
New member
Inregistrat: 2006-08-30

Buna.Am fost la control ginecologic , iar diagnosticul este Micoza.Nu banuiam, pentru ca senzatia de usturime nu o aveam, insa aveam un usor si f rar aspect branzos...ceea ce intr-adevar e un aspect al infectiei. Mi s-a dat tratament Nistatin pastilute pentru 5 zile, din 6 in 6 ore, Femigin pentru spalaturi -pt 10 zile si Gynozol-ovule pentru 6 zile.Am respectat intocmai tratamentul si m-am simtit bine...insa culmea....acum ma ustura...si am aspectul branzos zilnic, desi au trecut 2 saptamani de la tratament.Ce ma sfatuiti? Sa refac tratamentul? sa iau in loc de nistatin..... sa iau  Flucovim? - Mie mi-ar conveni , decat sa ma trezesc din 6 in 6 ore ufff......ufff....Spalaturile vaginale sa le reiau ? SAU sa numai fac? si sa  pun doar ovulele????   Astept raspuns de la doctoressa.... Te rog ajuta-ma...!!!! Sunt sigura ...ca in cazul in care ma duc sa-mi iau frotiu...analiza va arata la fel..si mai dau si banii de pomana acum......si sunt si la birou de dimineata pana seara si doctora mea  si-a luat cateva  zile libere

#5 2006-08-30 15:37:37

Mirabela
Full member
Inregistrat: 2006-08-04

Se poate se ti se deregleze Ph-ul vaginal de la Anticonceptionale?

Publicitate

loading...

#6 2006-08-30 15:48:02

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

am inteles ca da. sad

Nobody home

#7 2006-08-30 15:54:17

scumpete
New member

Si eu am inteles asta...dar nu iau.....ca nu am nevoie deocamdata..desi am luat Novinette pentru 6 luni anul trecut. Eu vreau un sfat......Doctoressa..............help me.....

#8 2006-08-30 16:00:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Pai se produc anumite modificari de la anticonceptionale, la fel ca in sarcina....sa spui insa ca ti se deregleaza Ph-ul vaginal, e cam mult.
Scumpete, pe prospectul de la gynozol scrie ca sunt contraindicate spalaturile vaginale in timpul tratamentului cu el. Asa ca eu cred ca cel mai bine ar fi sa iti iei din nou Gynozol(insa de 400mg de data asta, ca sa dureze doar 3 zile tratamentul nu 6) si pastiluta de flucovim. Sa nu te speli in vagin pe toata durata tratamentului cu Gynozol, sa pui ovulele seara la culcare(ca sa nu curga tot afara) si sa ii iei partenerului sexual crema clotrimazol cu care sa isi unga penisul(decalotat) macar odata pe zi, daca nu de doua ori, si o pastiluta de flucovim si pentru el

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2006-08-30 16:15:41

scumpete
New member

Iti multumesc frumos.De asta am si intrebat inca o data de spalaturi , deoarece imi fusesera indicate zilnic..si m-a mirat acest lucru.. caci  pe forum...... citisem........fara spalaturi.Multumesc frumos.Multumesc din suflet

#10 2006-08-30 16:18:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

cu draga inima, scumpete

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#11 2006-08-30 20:13:19

auricy
Full member
Inregistrat: 2006-08-16

off..ce ne mai da dureri de cap candida asta..eu am avut acum 1 an..si se pare ca  a revenit.. doctora care mi-a prescris anticonceptionalele mi-a spus ca am o candidoza in faza cronica,insa a zis ca nu e necesar un tratament pt ca ar deranja ciuperca sau cva in genu asta..ceea ce mi s-a parut un pic ciudat..anyway,pt ca mi-au revenit simptomele am decis sa urmez un tratamen recomandat de doctoressa aici la un topic(cu gynozol,<pe care l-am folosit si acum un an> si clotrimazol si de data asta o sa ii dau si pr meu tratamentul cu crema pt ca el nu a luat nimik si desi nu are simptomele,mai bine sa prevenim..)..intrebarea mea este dk este necesara intreruperea contraceptivelor..eu banuiesc ca nu din cate am citit,dar vreau sa fiu sigura..folosesc karissa..astept raspuns..v-am pupat:*

#12 2006-08-30 20:14:24

laurara82
Full member
Inregistrat: 2006-08-09

nu intrerupe antibebe.

#13 2006-08-30 20:35:03

auricy
Full member
Inregistrat: 2006-08-16

ok..asa o sa fac..nu o sa intreurp karissa si o sa incep in paralel tratamentul pt candida..sper sa fie bine..si sa scap odata de secretiile astea neplacute si de usturimi..ma tot intreb insa dk decizia doctorei de a nu imi da un tratament a fost una corecta..si ink cva doctoressa ca vad ca esti acum online..dk am candidoza in faza cronica inseamna ca imi va lua mai mult tip sa scap de ea si tratamente repetate,nu?

Ultima oara a fost editat de auricy (2006-08-31 12:15:35)

#14 2006-08-30 20:52:00

lion_kinga
New member
De la: Cluj

Si eu am facut deja tratament pt candidoza de 2 ori cu flucovim si mycoheal si nu mai stiu care...mi-e frica sa fi revenit,ca se spune daca ai odata iti revine mai usor.Am spottingul de culoare maronie ca acum am inceput antibebe,dar au si o culoare destul de neplacuta:(nu stiu......si nu am timp sa ma duc la medic iarasi acuma ca lucrez non stop si apoi incep si facultatea.Si n-as vrea nici sa fac o prostie sa neglijez acest lucru,sa-mi pun in pericol propria sanatate si a partenerului de asemenea......aaaaaaa,ce grea e viata femeilor:(

#15 2006-08-30 21:03:53

scumpete
New member

Mda..draga lion_kinga.....asta este..insa poti si tu sa faci tratamentul  indicat de doctoressa...eu folosesc si crema de galbenele..si ma simt deja mai bine,..... pupici......

Ultima oara a fost editat de scumpete (2006-08-30 21:04:21)

#16 2006-08-30 21:23:19

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

scumpete, cum e cu . crema de galbenele? o folosesti local?

#17 2006-08-30 21:37:50

scumpete
New member

da-....local....chiar scrie la indicatii ca are actiune antiinflamatoare, bactericida, antiseptica.....

Ultima oara a fost editat de scumpete (2006-08-30 21:45:11)

#18 2006-08-30 21:49:38

laurara82
Full member

eu sunt colaboratare cu o companie care au produse 100% naturale pe bade de produse apicole dar si plante (galbenele, morcov)...ce vreau sa zic e faptul ca galbenelel chiar fac minuni.o crema cu galbenele se poate folosi si pt o rana, cicatrizeaza f repede si e si f buna antiinflamatoare.Folositi cu incredere.

#19 2006-08-30 21:51:57

scumpete
New member

Multumimm Laura pentru sfaturi..intr-adevar- cand e cazul- folosesc si Eu produse naturiste..pe care le cumpar de la Plafar.De exemplu pe timp de iarna mi-am protejat buzele cu strugurel pe baza de echinaceea.Si toate colegele ma intrebau cum de nu am probleme.wink) nu  ca ar  avea legatuta cu  ..candida...dar e un exemplu minor wink)

Ultima oara a fost editat de scumpete (2006-08-30 21:52:49)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.