|
Nu esti logat.
Candida...-2#20 2006-08-30 22:02:43
Re: Candida...ca mare placere. Offline #21 2006-08-31 12:17:07
Re: Candida...doctoressa as vrea un raspuns legat de problema mea..dk se poate..si ce imi sugerezi sa fac tratament 6 zile sau 3? Offline #22 2006-08-31 12:23:05
Re: Candida...auricy, daca e cronicizata, vei scapa mai greu de ea. Oricum, daca folosesti ovule gynozol de 400mg, faci 3 zile tratament, si alte 3 dupa menstruatie), daca folosesti gynozol de 200mg, faci 6 zile tratament acum, si alte 6 dupa menstruatie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2006-08-31 13:01:27
Re: Candida...ok mersi mult...si ink cva..este diferenta de pret intre gynozol de 200mg si cel de 400mg? Offline #24 2006-08-31 13:08:07
Re: Candida...Draga auricy...nu stiu cat costa alea de 200, insa iti pot spune ca o cutie cu 3 ovule Gynozol de 400mg costa in jur 50 de mii lei....deci f rezonabil. Eu am dat azi pe o cutie 49 de mii, iar la alta farmacie..stiu ca e 53 de mii lei..ca si-a luat o prietena, deci nu e mare diferenta, depinde de adaosul comercial;)) Offline Publicitateloading...
#25 2006-08-31 13:32:15
Re: Candida...A incercat cineva tratamentul cu canesten( ovule si unguent) plus o pastila de Diflucan, pentru candida?I-a fost recomandat unei prietene, insa eu am vazut aici ca majoritatea dintre voi luati Gynozol ovule. E mai bun? Offline #26 2006-08-31 13:45:23
Re: Candida...despre gynozol am zis eu....pentru ca imi place mie, am avut rezultate bune cu el...asta nu inseamna ca nu sunt si alte tratamente eficiente Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2006-08-31 14:01:52
Re: Candida...mai am o mica nelamurire..o sa iau si flucovim,am citi despre el aici pe forum si am inteles ca e foarte bun..o sa iau asadar gynozol si flucovim 150mg(atat pt mine cat si pt pr meu)..doctoressa tu mi-ai recomandat sa reiau tratamentul cu gynozol 400mg si dupa ciclu.mai iau si flucovim din nou atunci???undeva scria ca e bine 1 data pe luna..poate nu am inteles bine..astept rasp voastre.. Offline #28 2006-08-31 14:38:54
Re: Candida...Atat Diflucanul, cat si Flucovimul contin ca substanta activa fluconazol.Diferenta e ca primul e produs frantuzesc ( Pfizer Franta) , iar celalalt romanesc. O capsula contine 150 mg fluconazol/......In privinta ovulelor= la Gyno- Canesten-substanta activa este clotrimazol-firma Bayer, in cazul Gynozolului=Substanta activa: miconazol-firma Pharco,iar in cazul Gyno-Travogenului-substanta activa=iconazol-firma Schering AG.....preturile difera.....Din ceea ce am discutat cu doctorita mea, ea sugereaza produse care au dus la rezultate bune asupra pacientelor.; Ultima oara a fost editat de scumpete (2006-08-31 14:50:27) Offline #29 2006-08-31 14:47:34
Re: Candida...off topic: laura cu ce companie colaborezi? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #30 2006-08-31 15:06:56
Re: Candida...offf..scumpete..m-ai zapacit de tot:D..deci pana la urma dk fac tratament cu gynozol acum si iau o pastiuluta de flucovim,cand reiau tratamanetul cu gynozol dupa ciclu(asa cum a zis doctoressa) nu mai iau flucovim din nou pt ca se ia 1 sg data pe luna.am inteles bine?ciclul ar treb sa vina cam in 10 zile.. Offline #31 2006-08-31 15:41:37
Re: Candida...Da auricy...o data pe luna....caci nu cred eu ca e stare f f ff grava si apoi... dai peste cap flora vaginala. Tu fa prima serie de ovule si ia pastiluta de 150 mg ( cost 70 mii lei)......si daca tot nu esti sigura si vrei sfatul Doctoressei..o mai intrebi o data in perioada menstruatiei.Eu stiu o data pe luna, ca mamy al meu asa a luat. Offline #32 2006-08-31 21:10:19
Re: Candida...mie,culmea,doctora care mi-a prescris anticonceptionalele mi-a zis ca am candidoza in stare cronica,dar ca nu e nevoie de tratament..si m-am hotarat sa incep singura ca am inteles ca se scapa foarte greu..o sa mai intreb dupa ciclu dk mai iau si at flucovim..ca ma gandesc ca e in stare cronica..deci e mai greu de indepartat.. Offline #33 2006-09-01 09:59:07
Re: Candida...NU am auzit in viata mea, doctora' care sa spuna " Esti in faza cronica, dar tu stai linistita si nu fa nimic".... GOD ! Oare cum sa nu fie nevoie de tratament ??? Faza e ca la mine a reaparut..tot din cazua unor medicamente.......oribil...dar asta e.....si am vazut pe un site o imagine de cosmar...cum arata o "candida urata", ceea ce la mine nu e cazul si nu cred ca ai avea tu asa ceva....Pana una alta ne tratam, nu? Si am sa incerc si eu peste cateva zile Actigelul, caci din cate am citit...are proprietati f bune..adevarat ca costa....insa voi face orice pentru organismul meu, caci pana acum nu am avut nimic, nici o boala, nici o infectie in organism si m-am trezit anul acesta...la controlul obisnuit (fac in fiecare an) sa-mi depisteze minunatia asta de micoza....uffff.....si din cauza stresului.....mi s-a marit si nivelul de prolactina- e la valoarea maxima a normalitatii.......si iar am citit o groaza si despre acest aspect.........si uneori paraca nu mi-as dori sa fiu atat de informata........hehehe.........dar asta e...................Si apropo....CUM sa nu fie nevoie de tratament??????...cand din ce am citit pe acest Forum si pe alte multe site-uri....candida se poate transmite si la partener...si ambii trebuie sa faceti tratament.............................. Offline #34 2006-09-01 12:40:46
Re: Candida...ms mult pt informatii..stiam in mare parte dar mi-au prins bine..starea mea nu este grava,in sensul ca nu am iritatie si mancarimi in afara,doar ca din cand in cand am o secretie mai vascoasa si albicioasa,ca sa nu mai zic de usturimi in timpul actului sexual...pana la urma,ma gandesc ca scopul doctorei respective era sa ma intorc din nou la consultatie(peste cva timp cand candidoza avea sa recidiveze din cauza anticonceptionalelor care deregleaza flora vaginala),doar ca sa imi ia banii..altfel..nu imi explic..mi-a zis ca am o candidoza cronicizata,dar dk nu ma deranjeaza,nu am nevoie de tratament,ca "nu trebuie sa o suparam"..!?!?!?!..in sf,m-a uimit si pe mine..dar am decis ca trebuie sa ma tratez,atat eu cat si pr meu..am inceput de ieri..sper sa fie bine..pacat ca sunt atatia doctori,care in loc sa isi faca bine meseria,au mai mult scopuri financiare in ceea ce fac... Offline #35 2006-09-01 12:58:08
Re: Candida...E ata de scump fuclovinul?70 lei?Diflucanul costa aproximativ 25 RON. Si din cate stiu eu e acelasi lucru, doar ca diflucanul e produs in alta tara, celalalt e romanesc. Corectati-ma dc gresesc:) Offline #37 2006-09-01 12:59:41
Re: Candida...
70.000 rol, nu 70 ron. Ultima oara a fost editat de Nashira (2006-09-01 13:00:24) Nobody home Offline #38 2006-09-01 13:04:21
Re: Candida...Cu placere Auricy..... Intr-adevar sunt doctori si doctori........Partea proasta e ca tot am auzit ca recidiveaza la un moment dat..ba din cauza antibioticelor, ba a lenjeriei sintetice, ba a detergentilor duri,ba a slabirii sistemului imunitar,....... ba chiar a stresului etc..... asta e.....DESI doctora mea...mi-a spus ca a avut multe paciente la care tratamentul a dat roade..deci sper......si Ea mi-a sugerat, ca si Doctoressa= Gynozol, deoarece a dat roade la multe paciente...si iata ca speranta moare ultima.....) Ultima oara a fost editat de scumpete (2006-09-01 13:19:37) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|