|
Nu esti logat.
Candida...-3#39 2006-09-01 13:23:29
Re: Candida...Fetelor, cum e cu absorbantele astea zilnice? E indicat sa le folosim? Offline #40 2006-09-01 13:30:26
Re: Candida...Nu ma pronunt ........ eu folosesc...mai ales ca am candida si nu vreau sa mi se pateze chilotelul si schimb absorbantele foarte des, nu am chef sa am usoarele scurgeri vaginale, mai ales ca sunt cu aspect albicios/ branzos....de fapt mi-au mai trecut..... Ultima oara a fost editat de scumpete (2006-09-01 13:34:34) Offline #41 2006-09-01 13:30:36
Re: Candida...Qiss, nici nu mai stiu ce sa mai zic....tot incerc sa spun ca secretiile alea vaginale care tot deranjeaza pe toata lumea(cu miros de mosc) au rol sa curete vaginul si sa atraga partenerul in acelasi timp....din ce in ce mai multe fete si femei se straduie sa le schimbe mirosul natural....isi dau cu tot felul de geluri, se spala excesiv de des in vagin si reusesc sa le amplifice astfel... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #42 2006-09-01 14:47:39
Re: Candida...am avut si eu mai demult niste scurgeri mai albicioase, dar acum nu mai am, cu toate k nu am facut nici un tratament. e posibil sa am ceva? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #43 2006-09-01 14:50:55
Re: Candida...deadrose, daca nu te supara nimik, eu zic sa nu-ti cauti probleme....stai linistita Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#44 2006-09-01 15:03:17
Re: Candida...mersi de raspuns http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #45 2006-09-04 12:00:29
Re: Candida...offff...nush ce sa mai fac:(..dupa cum va ziceam doctora care mi-a prescris anticonceptionalele mi-a zis ca am candidoza in faza cronik..insa mi-a zis ca nu e nevoie de tratament..eu m-am hotarat totusi sa fac cva in privinta asta am luat gynozol 400mg 3 zile si o pastiluta de flucovim..insa se pare ca sit s-a agravat..adik ma gandesc ca ciuperca s-a trezit la viatza ca sa zic asa:(..secretia aia albicioasa,consistnta a devenit mai abundenta..e mereu acolo..DOCTORESSA ce ma sfatuiesti?mi-ai zis sa fac decat 3 zile tratamentu si apoi ink 3 dupa menstruatie..acum sunt ingrijorata din cauza secretiei..adik anu trecut cand m-am trezit cu candidoza pe cap..dupa ce am urmat tratamentul,secretia era normala..iar acum....sa stau asa si sa astept sa treaca menstruatia(mentionez ca azi iau ultima pastilutza si fac pauza de 7 zile..deci astept menstruatia) si sa fac din nou tratament sau sa iau acum in continuare ink 3 zile????si ink cva..mai iau si flucovim 150mg din nou?astept rasp doctoressei cat mai curand posibil..va multumesc anticipat.. Offline #46 2006-09-04 12:09:50
Re: Candida...auricy, asteapta sa treaca menstruatia, si mai pune 3 zile gynozol. Nu mai lua flucovim si dupa menstruatie, ajunge. Si nu te necaji atit din cauza secretiei Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #48 2006-09-04 12:38:20
Re: Candida...Doctoressa, dac vin la un control imi poti prescrie un tratament pentru candidoza? Offline #49 2006-09-04 12:45:54
Re: Candida...mirabela, eu nu fac controale ginecologice si recoltari de secretie(inca). Daca iti faci un examen de secretie in alta parte, si vii cu el facut la mine, eu iti spun tratamentul....altfel nu pot Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #51 2006-09-04 12:52:06
Re: Candida...Deci pentru a afla daca ai sau nu candidoza trebuie sa faci recoltare de secretie. Offline #52 2006-09-04 12:54:10
Re: Candida...exista, sigur ca exista. Sunt semne clinice care orienteaza diagnosticul, insa confirmarea o da examenul de secretie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #53 2006-09-04 12:57:56
Re: Candida...Intreb...pentru ca eu nu sunt sigura ce am.....doar niste mancarimi...nu foarte intense.... Offline #54 2006-09-04 20:45:12
Re: Candida...doctoressa imi pot face spalaturi vaginale??am terminat ovulele gynozol acum 2 zile si ziceam de o secretie neplacuta abundenta...si cu ce anume??am citi pe undeva de ceai de galbenele park..ce ma sfatuiesti??si ink cva:dupa fiecare contact sexual neprotejat e necesara o spalare in interior..pot folosi irigatorul in acest scop?? Ultima oara a fost editat de auricy (2006-09-04 20:47:26) Offline #55 2006-09-04 21:18:00
Re: Candida...auricy, nu te-ai spalat deloc dupa gynozol, in vagin? Daca nu, spala-te, cu apa, cu mina, nu cu irigatorul. Dupa contactul sexual e bine sa te speli in vagin, tot cu apa, tot cu mina(nu folosi irigatorul, nu e necesar....) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #56 2006-09-04 21:24:40
Re: Candida...dar am o problema..in sensul ca nu ma pot spala cu mana..pur si simpu nu imi place senzatia..chiar nu pot face asta cu un irigator?adik d c nu este indicat? Offline #57 2006-09-04 22:00:28
Re: Candida...auricy....senzatia neplacuta e pe mina sau in vagin?.....spala-te cu irigatorul daca nu poti cu mina, insa nu cu prea multa apa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|