|
Nu esti logat.
Candida...-5#77 2006-09-12 13:27:30
Re: Candida...am si eu o intrebare doctoressa-acu 1 luna aveam si eu arsuri si mancarimi si scurgerea aceea branzoasa-toate semnele k ar fi o candidoza si am mers la farmacie-si mi-a dat canesten unguent-nam mers la ginecolog deoarece era in concediu-si mia trecut-nam luat nik altceva-nas vrea sa mai apara sincer-acu problema ii k sa ameliorat sau a trecut d tot-c as putea face-acum ma simt perfect.multumesc Offline #78 2006-09-12 13:30:31
Re: Candida...sa astepti sa reapara simptomele. Atunci va trebui sa faci tratament Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #79 2006-09-12 13:32:12
Re: Candida...k multumesc frumos-sper sa nu apara:) Offline #80 2006-09-15 11:39:29
Re: Candida...Doctoressa, problema mea ti-am spus-o aici http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 936#p17936 #81 2006-09-15 11:47:03
Re: Candida...de regula se recomanda repaos sexual in timpul tratamentului...eu nu sunt intru totul de acord...cred ca poti avea contact sexual, protejat cu prezervativ in timpul tratamentuli cu cervugid....daca nu se rezolva cu cervugid, si decizi sa faci tratament cu gynozol, in alea 3 zile e bine sa nu ai contact sexual(pentru ca partenerul risca iritatii pe penis iar prezervativul e inutil deoarece gynozol il sparge). Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#82 2006-09-18 21:29:15
Re: Candida...Am o problema si eu...de ceva timp(destul de mult) am o secretie alba putin branzoasa...am fost la medic prima oara...a intrat in concediu si nu mai m-am dus..ca dura si nu mai mi-am facut timp...am fost a doua oara(dupa mult timp) si desteapta dr. mi-a pierdut analiza care trebuia trimisa la laborator si mi-a dat sa fac spalaturi cu niste prafuri(nu mai stiu cum se numesc) si sa ma ung cu Lomexin...caci ovule i-am spus sa nu-mi dea...am terminat tratamentul dar acea secretie tot continua....eu am o intrebare..o fi normala?inafara de controlul la ginecolog(ca daca iar ajung la dr. aia fac urat..si alta nu stiu) ce as putea face? www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #83 2006-09-18 21:40:31
Re: Candida...pai cauta alt medic,vezi ca pe aici pe undeva este un topic despre doctori si multe fete din orase diferite au recomandat cativa,poti sa intrebi o prietena sa iti recomande si ea un medic.iar maine iti va spune doctoressa mai multe. Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #84 2006-09-18 21:42:35
Re: Candida...http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 64&p=2 asta este unul dar parca mai era ceva pe aici Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #85 2006-09-18 21:44:04
Re: Candida...Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #86 2006-09-18 21:55:57
Re: Candida...Ce pot sa zic...vreau ceva de stat...nu conteaza ca e femeie sau barbat, sa ma pot duce cu trimiterea si sa nu-si bata joc de analizele mele, ca nu am de gand sa fac plimbari saptamanale ca pierd ei analizele.... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #87 2006-09-18 22:23:13
Re: Candida...Daca esti din Bucuresti, exista un cabinet de planning unde fac si analize de secretie, la Spitalul Pantelimon. Sunt 2 doctorite acolo, amandoua foarte de treaba (la una merg eu si la una prietena mea). Ti-o recomand pe d-na dr. Cecilia Burlacu. Daca ai nevoie de mai multe informatii, lasa-mi un id de mess si te contactez eu sa-ti explic ce si cum #88 2006-09-18 22:25:06
Re: Candida...iti las id-ul meu si da-mi mai multe detalii...imi convine pitalul pantelimon, mai ales ca e aproape de mine si m-au acoperit o data doctoritele de acolo.... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #89 2007-05-12 10:49:48
Re: Candida...se pot folosi ovule pt tratarea candidei in momentul in vare iei antibebe? Offline #90 2007-05-12 10:53:03
Re: Candida...Nu iti face probleme,nu afecteaza pastilutzele Offline #91 2007-05-16 08:21:51
Re: Candida...poti sa te uiti pe site-ul farmaciilor help net.au afisate preturile la toate produsele farmaceutice. Offline #92 2007-05-22 00:07:06
Re: Candida...Buna fetelor, am si eu o problema. Am diagnosticata o micoza, dar d-na doctor a zis ca nu imi da nici un tratament deoarece nu ma mananca...hmmmmm...desi totusi ma ustura la contact sexual, Mi-a recomandat spalaturi dupa contact si dupa ciclu. Atat. Si problema mea nu e noua....de mult e asa . Va rog sa ma ajutati. Daca stiti de unde pot lua capsule cu acidophilus si extract inodor de usturoi v-as fi recunoscatoare. Cu ce tratament pot sa scap de candida asta? Offline #93 2007-05-22 07:26:34
Re: Candida...eu zic in primul rand sa iti schimbi doctoru nu,apoi sa faci o analiza la secretie sa vezi clar daca e sau nu candida si in functie de rezultat faci tratament VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #94 2007-05-22 10:16:14
Re: Candida...Am facut f multe tratamente pr candida, am folosit si gelul bioclin si tot degeaba. Acum vad ca mi-a aparut din nou o secretie transparenta alba. Nu stiu ce s amai fac, ce mai iau. Offline #95 2007-05-22 10:22:27
Re: Candida...eu as mai face o analiza la secretie sa vad daca chiar e candida VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|