|
Nu esti logat.
Candida...-4#58 2006-09-04 22:17:52
Re: Candida...nu in vagin..de mana vbeam..nu suport sa bag mana acolo:(..nush.. Offline #59 2006-09-05 11:37:45
Re: Candida...asta e o problema intr-adevar, auricy....faptul ca nu suporti sa iti bagi degetul in vagin...ma rog, spala-te cu irigatorul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #60 2006-09-07 12:14:52
Re: Candida...offf..iar incep sa ma crizez..nush dk e din cauza candidozei,dar am o iritatie in zona labiilor mari,este rosu,si am senzatie de usturime..chiar de arsura dupa c fac pipi..deci nu ma mananca in zona vulvei,asa cum mi s-a intamplat inainte,at cand mi-a aparut candidoza..mi-am dat cu crema de galnele,cu clotrimazol,dar nu dispare nici iritatia si nici senzatiile neplacute..ce sa fac?c ma sfatuiti?ce poate fi? Offline #61 2006-09-07 12:20:13
Re: Candida...auricy, te-ai spalat intravaginal? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #62 2006-09-07 12:26:09
Re: Candida...m-am spalat intravaginal ieri si vad ca secretia vascoasa a disparut.. Nu am mai avut contact sexual de cand am inceput tratamentul cu gynozol..iritatia o am cam de 3 zile..dupa ce am terminat ovulele..deci sa inteleg ca e de la candidoza..asa o sa fac..ms doctoressa Offline Publicitateloading...
#63 2006-09-07 12:30:21
Re: Candida...nu de la candidoza, ci de la lichidul acela care a tot curs(era substanta activa din ovul) si care te-a iritat....spala cu apa calduta si cu gel de dus zona si da cu crema dupa aceea....spala de 2 ori pe zi zona si va trece Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #64 2006-09-07 18:21:49
Re: Candida...Buna. #65 2006-09-08 11:22:22
Re: Candida...persifona, sa tratezi si partenerul ti-a spus cineva? pentru ca dupa cum povestesti, iei inapoi de la el Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #66 2006-09-08 11:34:14
Re: Candida...Da, cu clotrimazol unguent, 6 zile. Ciudat este ca in timp ce eu am facut tratament cu Pimafucin, a facut si el cu Cifran si Nizoral. Si dupa primul contact sexual, eu am luat-o de la capat. Desi amandoi facusem tratament si ar fi fost normal sa se rezolve, nu? #67 2006-09-08 11:37:43
Re: Candida...da, ar fi fost normal sa se rezolve....Oricum ai sa scapi de candidoza, insa trebuie sa o iei de la capat cu tratamentul....ce sa zic, eu am vazut rezultate bune dupa gynozol...sunt 3 ovule(de 400mg)...incearca Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #68 2006-09-08 11:40:29
Re: Candida...Atunci o sa incerc tratamentul asta care mi-a fost prescris si daca nu o scot la capat nici asa, o sa incerc si cu acest Gynozol. Dar nu stiu daca o sa il pot cumpara fara reteta Ultima oara a fost editat de persifona (2006-09-08 11:40:48) #69 2006-09-08 11:56:25
Re: Candida...ai sa poti, din nefericire, in Romania poti cumpara aproape orice fara reteta de la farmacie.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #70 2006-09-08 11:59:34
Re: Candida...Nu si in ultima vreme Am fost sa ii cumpar bunicii mele tetraciclina unguent, pentru un deget inflamat si nu a vrut farmacista sa imi dea. E firesc sa se intample la pastile, dar de supradoza de unguent a mai auzit cineva? #71 2006-09-08 13:06:06
Re: Candida...Nu prea se omoara cu ginditul doamnele care vind la farmacie....de asta se intimpla tot felul de lucruri, care mai de care mai interesanta.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #72 2006-09-11 12:49:01
Re: Candida...buna!in urma unui control medical si a unor analize mi-a iesit candida patogena si mi s-a prescris Nistatina(3 pe zi ),Gynozol 400(1 seara la 2 zile),spalaturi cu bicarbonat o linguritza la un litru de apa si sa ma ung cu glicerina boraxata.Pana acum am prezentat toate simptomele unei candida adica:usturimi,mancarimi,o pata rosie care a disparut dinainte sa incep tratamentul.As dori sa-mi spuna cineva dak a urmat acest tratament si daca a dat roade,eu una m-am cam speriat poate ca si din cauza ca n-am avut niciodata pb si nu am luat anticonceptionale,in schimb antibiotice pot sa zic ca am luat ff multe si stiu ca aceasta e cauza Offline #73 2006-09-11 12:57:20
Re: Candida...kittyyy, fa tratamentul, e ok, va trata afectiunea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #74 2006-09-12 12:37:45
Re: Candida...am o intrebare la cat timp am voie sa ma spal dupa introducerea Gynozolului..cam la cate ore? Offline #75 2006-09-12 12:43:00
Re: Candida...kittyyy si eu am urmat tratamentul cu gynozol acum aprox 1-2 sapt si o sa il reiau azi..indicat este sa iti pui ovulul seara inainte de culcare si sa te speli dimineatza(doar afara,nu intravaginal).am inteles ca nu e indicat in timpul tratamentului cu ovule sa te speli intravaginal..dar acum dk asa ti-a fost recomandat(am citit in leg cu bicarbonatul),eu zic sa te speli dimineatza,sa aiba timp ovulul sa actioneze.. Ultima oara a fost editat de auricy (2006-09-12 12:45:48) Offline #76 2006-09-12 13:00:01
Re: Candida...kittyyy, nu te spala in nici un caz cu bicarbonat in vagin cit faci tratament cu gynozol, risti arsuri si iritatii severe ale mucoasei vaginale. Nu te spala cu nimik in vagin pina termini tratamentul. Te vei spala, cu apa, in dimineata de dupa cel de-al 3lea ovul. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|