|
Nu esti logat.
Plictiseala mareee...#1 2007-11-14 12:06:11
Plictiseala mareee...Fetelor, de cateva saptamani stau numai in casa si ma plictisesc ingrozitor. Prietenul e mereu la servici..vine seara, iar eu simt ca innebunesc singura! Prietene nu prea am... Am devenit chiar depresiva din cauza asta..plang foarte des, simt ca nu mai pot sa respir...ma strang peretii. Am inceput sa-mi vars nervii pe prietenul meu... Nu mai am chef de viata! Da-ti-mi si mie un sfat sa ies din situatia asta, va rog! Voi ce faceti cand va plictisiti? Offline #2 2007-11-14 12:08:39
Re: Plictiseala mareee...Nu cred ca eu sunt cea mai potrivita sa dau sfaturi...dar hai ca incerc: Offline #3 2007-11-14 12:10:46
Re: Plictiseala mareee...asta patesc si eu..numai ca eu mai am si servici,dar mi se intampla des ce spui tu acolo..incearca sa`ti faci de lucru..fa`ti unghiile,machiaza`te,penseaza`te..sau dc nu ia`ti o bicicleta d`aia de camera si baga sport..o sa te simti mult mai bine..incearca sa iesi cu una din fete la un suc..nu cred ca n`ar iesi niciuna..sau cheama`ti fostele colege la o barfa in oras..daca o tii tot asa n`o sa fie bine,crede`ma si eu incerc din rasputeri sa nu ma mai plictisesc cat nu e el acasa Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-11-14 12:15:19
Re: Plictiseala mareee...pai nu sta...citeste o carte...o revista...iesi in orash la plimbare...mai uita`te prin magazine...ce a mai aparut... #5 2007-11-14 12:17:06
Re: Plictiseala mareee...mai sunt si momente mai deprimante...in care daca nu faci ceva nou,ceva dragutz sa mai iesi din monotonie te deprimi f tare...eu am mai des mom asa:) si trebuie mereu sa fac cate cva..sa ma gandesc cum sa ma inveselesc putin...eu cand sunt trista si plictisita imi trebuiesc ceva bani sa ies ori la cumparaturi...ori imi sun iubitu sa iesim atunci in mom ala pe undva sa mancam cva...ori daca am chef ma apuc si fac de mancare..sau curatenie:) ceea ce ar trb sa fac si acum,insa o fac de nevoie nu de plictitseala:) eu zicsa incerci sa iti schimbi putin look-ul....sau uite-te la stiri sau asc in jurul tau sa vezi cata lume cu prbl financiare..de sanatate..accidente..si dupa ce vezi si analizezi prbl astea iti vei da seama cat de frum e de fapt viata ta...fara griji si sanatoasa...si asta mai e o solutie sa nu mai fi asa plictisita de viata si deprimata...te vaa face sa apreciezi viata p care o ai,necazurile altora:) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-14 12:23:17
Re: Plictiseala mareee...eu sincer as prefera sa pot sta mult timp in casa insa acum...nu prea se poate.eu zic sa nu disperi, pt ca daca te gandesti mult la kestia asta te vei simti si ami aiurea..eu iti propun sa iesi la cumparaturi intr-un supermarket, sa cercetezi ep acolo produsele, in special cosmeticele, poate iti si iei ceva (poate chiar o lenjerie sexi cu care sa iti surprinzi iubitu) si sigur o sa depasesti afza "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #7 2007-11-14 12:35:22
Re: Plictiseala mareee...Offf! Asta cred ca e cea mai mare problema a mea... ma gandesc prea mult la chestia asta. Am intrat intr-o stare de depresie si am impresia ca nu se mai poate face nimic... Sunt studenta la ASE, dar nu prea dau pe la cursuri (fac o ora si ceva pana la scoala si in ultima vreme am fost si cam bolnavioara). Ma gandeam sa ma angajez, dar nu stiu de ce...ma inspaimanta si gandul asta. Ar fi primul meu job... Si sincer...habar n-am ce job mi s-a potrivi. Offline #8 2007-11-14 12:37:05
Re: Plictiseala mareee...asta cu jobul e intr-adevar o mare problema la varsta noastra.dar ai dreptate, daca ti-ai lua un job ai "scapa" de timpul liber:) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #9 2007-11-14 12:51:31
Re: Plictiseala mareee...daca as fi ca tine as face ceva simplu ori promotii(part-time),ori ceva secretara sau la o firma de telefonie mobila ca sunt ff multe job-uri de genu asta(full-time).incearca sa te angajezi chiar daca nu ai mai lucrat,experienta vine din practica Offline #10 2007-11-14 13:01:08
Re: Plictiseala mareee...ASE-ul e o facultate foarte usoara...cu toate astea mi-e frica de faptul ca as putea pierde foarte mult angajandu-ma...mai ales ca anul asta am si licenta. Poate ca pe forum sunt studente care lucreaza. In cazul asta...ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat? Plsss! Offline #11 2007-11-14 14:17:26
Re: Plictiseala mareee...Eu de aia m-am angajat......k sa imi ocup timpul liber cu ceva. Cauta de lucru in malluri. De obicei magazinele au programe flexibile, pe ture si poti sa impaci si jobul si facultatea. Si eu sunt ultimul an...si nu am nicio problema. Mai fug uneori de colo colo, dar oricum sunt genul de om care daca sta o ora se urca pe pereti de plictiseala. Ultima oara a fost editat de mitzili (2007-11-14 14:18:34) You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #12 2007-11-14 14:23:35
Re: Plictiseala mareee...eu cred ca tie ti-e frica de ceva nou,sa incerci ceva nou sau poate preferi sa stai pe acasa si sa ai mai mult timp liber.si eu cand eram acasa si am facut 2 ani de cursuri la Agent Vamal aveam cursuri de 3 ori pe satamana cate 4-5 ore dar in acelas timp lucram fuul-time ca si vanzatoare (trebuia sa imi platesc cumva scoala).A fost greu,invatat-am pe la munca cand aveam ceva proiecte de sustinut si la sfarsitul anului totul a fost o.k. Daca vrei orice este posibil,numai vointza sa fie... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #13 2007-11-14 14:43:44
Re: Plictiseala mareee...
Ai dreptate...cred k mi-e frica de ceva nou... O sa incep sa ma uit pe net de ceva joburi...dar habar nu am ce domeniu mi s-ar potrivi... Tu ai facut ASE-ul? Offline #14 2007-11-14 14:45:22
Re: Plictiseala mareee...crede-ma iubita ca altii o patesc mult mai garv. si eu sunt cel mai bun exemplu... Offline #15 2007-11-14 14:50:27
Re: Plictiseala mareee...si eu aveam starea asta mai tot timpul inainte...dar acum,parca nu ma mai simt asa,mi se pare ca trece timpul imediat si n-apuc sa fac mai nimic din ce imi propun...daca nu ai chef sa iesi din casa,poti sa citesti o carte interesanta sau sa vezi un film misto...mie imi trece plictiseala imediat cand sunt acasa...la scoala e mai greu,acolo timpul trece fffooooaaarteee greu http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #16 2007-11-14 14:53:26
Re: Plictiseala mareee...
Stiu ce ti s-a intamplat, Raluca! Si habar nu ai cat te admir ca ai avut totusi puterea sa mergi mai departe. Nu pot nici macar sa compar ce simt eu in momentul asta cu problemele prin care ai trecut tu... Doar ca..am nevoie de cateva sfaturi sa ies din situatia asta! Offline #17 2007-11-14 15:13:40
Re: Plictiseala mareee...o sa iesi. fa lucururi frumoase si bucura-te de viata. Gandeste pozitiv si gandeste-te cat de norocoasa esti pentru multe lucruri pe care le ai Offline #18 2007-11-14 15:17:54
Re: Plictiseala mareee...nu am facut ASE-ul ci o scoala postliceala...nu conteaza ce anume ti s-ar potrivi sau nu,tu incearca..incercarea moarte nu are,nu? atata timp cat mergi si incerci si ai posibilitatea sa alegi din mai multe ramuri nu vad de ce ti-ar fi frica.eu zic sa vezi pe net sau prin ziarele locale cam ce joburi part-time sunt la oferta,ceva in telefonia mobila sau vanzatoare part-time in vreun mall,etc. ai de unde alege nu te speria... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #19 2007-11-14 16:08:49
Re: Plictiseala mareee...sau mergi la scoala...ce daca faci o ora si ceva pina acolo? sau lucreaza la proiectul de diploma ca timpul trece...si invata pentru licenta...imi pare rau insa impresia mea e ca te plictisesti pentru ca nu vrei sa faci nimic...iar de la omul ala care munceste nu prea ai de ce sa ai pretentii...nu cred ca a fost ideea lui sa nu te duci la scoala sau ca te tine el acasa cu de-a sila Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|