|
Nu esti logat.
Salon de tatuaje...#1 2007-11-14 15:23:52
Salon de tatuaje...Fetelor...care stiti un salon de tatuaje curat,igienizat cu tot tacamul sau care dintre voi ati fost sau aveti cunostinte care au fost la un asemenea salon si au fost multumite de cum s-au comportat staff-ul de acolo,etc. Vreau sa imi fac si eu un tatuaj dar nu permanent ci doar sa tina cateva luni.Si inca ceva...nu din Buc. ca nu se merita sa merg pana acolo doar pentru un tatuaj.Zona ar fi ....Cluj,Oradea....zoa ardealului intr-un cuvant... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #2 2007-11-14 19:30:24
Re: Salon de tatuaje...Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #3 2007-11-14 20:57:13
Re: Salon de tatuaje...eu stiu unul in cluj> Bizzart Tatoo. Ma cam bate gandul sa-mi fac si eu un tatuaj mic si dragut. Tipii de la salon sunt super de treaba si am vazut cateva "piese" de-a lor si au iesit foarte faine. www.bizzzarttattoo.ro I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #4 2007-11-14 22:25:57
Re: Salon de tatuaje...ce "creapy" este site-ul celor din cluj.... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #5 2007-11-14 22:28:42
Re: Salon de tatuaje...ma pot interesa in oradea Ank-Su-Namun...dar nu pot sa ti garantez ca e ok...o sa intreb in dreapta si n stanga...poate stie careva din prietenii mei... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-15 07:06:50
Re: Salon de tatuaje...si eu am tatuaaaajj... cand am o poza vi-l arat Offline #7 2007-11-15 15:19:27
Re: Salon de tatuaje...
mersi mult cristina.. ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #8 2007-11-15 15:20:34
Re: Salon de tatuaje...
si eu am dar eu nu vi-l pot arata nici macar in poza sau ma mai gandesc... mami de minuni Offline #9 2007-11-15 15:22:24
Re: Salon de tatuaje...de ce? e undeva in ceva "loc ascuns" sa intelegem? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #10 2007-11-15 15:23:33
Re: Salon de tatuaje...eee... e jumatate pe spate jumatate pe fesa... mami de minuni Offline #11 2007-11-15 15:24:50
Re: Salon de tatuaje...cool, fetele cu tatuaje:D "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #12 2007-11-15 15:26:17
Re: Salon de tatuaje...face partre din adolescenta mea lipsita de griji mami de minuni Offline #13 2007-11-15 15:37:04
Re: Salon de tatuaje...parca mi-as face si eu unul dar nu stiu decat un salon in cr si am auzit k o tipa a luat sida de acolo, si parca nu am incredere in ei http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #14 2007-11-15 15:58:09
Re: Salon de tatuaje...pfoaiiiiiiiii, m-ati omorat!!!! imi doresc unul foarte mult!!!! primisem si aprobarea alor mei sa mi-l fi facut in vara, daaaaaaaaaar, dragii de ei s-au razgandit pe motiv ca poate iau vreo boala de la ustensilele alea... ((((((((( heeeeeeeelp, vreau si eu tattoo si cred ca dupa licenta le fac surpriza: le arat paianjenul de mi l-oi face pe omoplat... asa pe ascuns > There ain't no sunshine now that he's gone Offline #15 2007-11-17 01:10:56
Re: Salon de tatuaje...si eu mi-as face dar mi-e frica de durere! I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #16 2007-11-17 08:29:22
Re: Salon de tatuaje...Am auzit de tatuaje albe...am tot cautat poze, dar n-am gasit nimic ca sa imi fac o idee cum arata exact. Ati vazut la cineva? sau stiti pe undeva poze mai ok? mi-as face si eu... Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #17 2007-11-25 01:22:10
Re: Salon de tatuaje...salut la toata lumea! sry ca ma bag ca musca in lapte, forumul acesta nush cat de mult ii pt mine (eu fiind baiat), dar am vazut ca avem cateva vizite de pe acest site si mi s-a parut interesant titlul, deci am intrat....poate va pot ajuta cu cateva raspunsuri: din pacate nu exista tatuaje care dispar, tot ce este facut cu aparat de tatuaj si introdus sub piele, ramane acolo! va spun asta pt. ca am vazut multe tatuaje care trebuiau sa dispara, dar totusi se incapatzanau sa ramana, pt inca multzi ani....este henna, tzine cam o luna si nu implica aparate, impunsaturi, durere, este o pasta cu care se poate "desena'' pe piele. Offline #18 2007-11-25 09:02:31
Re: Salon de tatuaje...nai dc sa primesti ban ca nai facut reclama .. doar ai lamurit fetele ce si cum it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #19 2007-11-25 10:52:00
Re: Salon de tatuaje...attila...se multumeste pentru explicatii si detalii.. dar vreau sa te intreb si eu ceva...din cate am inteles eu tu lucrezi la un salon de tatuaje,nu? la care si unde? ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|