homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Salon de tatuaje...-2

#20 2007-11-25 12:26:01

attila-bizzzart tattoo
New member
Inregistrat: 2007-11-25

Re: Salon de tatuaje...

cu placere! raspuns o dau codat, nu fac reclama, deci indiciul este : la ala "creapy" , gasesti adresa de mail, mess, ner de tel, adresa tot...

#21 2007-11-25 15:08:29

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

raspunde k lumea, k poate mai sunt si altii interesati wink nu iei ban warn nimic, pentru k noi am intrebat wink daca ziceai tu de la tine luai, dar asa nai treaba wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#22 2007-11-25 16:15:37

attila-bizzzart tattoo
New member

ok site ul este www.bizzzarttattoo.ro , salonul se gaseste in cluj, pe regele ferdinad nr7/2

#23 2007-11-25 18:33:22

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

eu mi-am facut un tatuaj, o soparla f draguta micuta mai jos de burtica... mult mai jos de burtica big_smile
oricum, au trecut 2 ani de atunci si hmm... nu stiu, poate am imbatranit eu, dar nu pot sa zic ca mai sunt asa mandra de el, as vrea sa il scot, dar nu se poate... asta e, o sa raman cu soparla in pantaloni toata viata.
mi l-am facut in brasov, era un tip acolo f dragut cu ochii albastri, m-am uitat la el in continuu si nu am simtit nimic, nici o durere cat de mica big_smile
asadar, daca va doriti sa nu simtit nimic, gasiti-va un tattoo artist fermecator cum a fost al meu hihihihi tongue

#24 2007-11-26 15:26:22

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

o.k. am inteles,dar intrebarea mea este urmatoarea...pot sa imi fac tatuaj care sa tine 2-3 luni sau voi faceti numai permanent.nu de alta,dar nu vreau sa ma trezesc ca defapt tatuajul meu nu mai merge jos...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

Publicitate

loading...

#25 2007-11-26 18:41:49

attila-bizzzart tattoo
New member

tzi-am raspuns la intrebare! daca tzi se face tatuaj din ala care ar trebuii sa  mearga jos, defapt nu o sa mearga, pt ca, nu exista tatuaje care dispar..... crede-ma! ash scrie "nu exista" cu majuscule dar nu vreau sa urlu! deci sau ca lumea sau nimik.....

#26 2007-11-26 18:46:42

Ank-Su-Namun
Sr. member

hai ca intreb si eu ca omul prost : de ce nu exista sau mai bine spus de ce nu se face? eu stiam ca se face si dupa cateva luni iti merge jos...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#27 2007-11-26 21:15:26

LoveChocolate
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-29

eu stiu ca exista tatuaje semipermanente care se elimina prin descuamarea naturala a pielii... insa nu stiu daca in Romania se fac... intereseaza-te pe net

later edit : http://www.blooms.ro/eKontentBloomsFile … index.html

am gasit ceva, poate te intereseaza

Ultima oara a fost editat de LoveChocolate (2007-11-26 21:16:49)

#28 2007-11-26 23:35:19

attila-bizzzart tattoo
New member

ash incepe prin a preciza: gogosi se cumpara la patiserie (..sau unde), am citit ce scrie la ei pe site , nu am sa zic decat doar atat; incearca pe pielea ta, si vezi de ramane bine, o potzi sau nu savura si cat timp se pastreaza asha cum arata in poza. o alta problema e daca mai dispare sau nu, si asta ma intereseaza, la noi au fost multzi clientzi  ca "ar fi trebuit sa dispara", dar poate nu le-o iesit lor faza, poate la tine o sa fie ok....ideea e ca vobselele nu au un cronometru si zic: "hopa, e tarziu! ar trebuii sa ma fac nevazut...", cat despre vobsele, o da! nu se mai fac vobsele ''cu pigmentzi naturali" din 90 si ceva, au fost mult prea multe reactzii alergice (fiind facute din polen si alea alea), este adevarat ce spune ca vobselele de la tatuajele normale is pe baza de oxizi (sintetice) si chiar asta e ideea sa fie un mediu controlat si nealergic! nush ce sa zic, ideea e ca e usor sa vinzi un produs minune pt cei dispushi sa creada in ea, daca ma intzelegi unde bat, ii faina ideea ca nu-i definitiv, o sa dispara......
         Tehnic vorbind daca vobseaua lor este introdusa in piele in primul strat cum spun ei, chiar nu sangereaza (probabil),tatuajele permanente se introduc in al 2 strat si raman acolo forever, astea din primul strat sau nu raman deloc sau arata ca naiba dupa vindecare (parerea mea). oricum nu o sa aflii adevarul numai daca incerci pe pielea ta, eu imi tzin parerea caci am vazut multe pana acuma, ei o tzin pe a lor, deci numai tu o sa potzi hotara, si o sa te rog sa imi zici si mie daca o disparut sau nu! bafta

#29 2007-12-14 21:03:02

Ank-Su-Namun
Sr. member

o.k. dar vreun salon super-o.k. de pierce-uri se poate gasi prin Romania,ma intereseaza deoarece vreau sa imi impodobesc frumoasa mea limba cu unu...

#30 2009-01-25 20:53:02

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

o'hara a scris:

ralluka a scris:

si eu am tatuaaaajj... cand am o poza vi-l arat

si eu am dar eu  nu vi-l pot arata nici macar in poza big_smile sau ma mai gandesc... big_smile

e la "aia mica"?big_smile
Eu am o zana pe fund;)

#31 2009-01-25 20:54:34

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

si eu am un tatuaj facut acum 5 ani big_smile urmeaza al doilea
l-am facut la salonul din 1 mai

#32 2009-01-25 20:58:05

Chick
Sr. member

LoveChocolate a scris:

eu stiu ca exista tatuaje semipermanente care se elimina prin descuamarea naturala a pielii... insa nu stiu daca in Romania se fac... intereseaza-te pe net

later edit : http://www.blooms.ro/eKontentBloomsFile … index.html

am gasit ceva, poate te intereseaza

mi-a spus tipul care m-a tatuat ca nu sunt bune tatuajele semipermanente.Pigmentul,in momentul in care incepe sa se curete,se curata pe portiuni,existand riscul sa nu se curete deloc chiar unele portiuni,astfel,in loc de tatuaj,ramane o pata urata.mi-a mai spus aceeasi chestie un tip care isi facuse un tatuaj semipermanent pe gamba si acum e patat tot.daca vreti tatuaj,mai bine cautati un model "clasic",care sa nu se demodeze,sau il amplasati intr-un loc mai ascuns si nu o sa suferiti dupa.

#33 2009-01-25 21:05:10

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

ce specializare si certificate trebuie sa ai ca sa poti oficial face tatuaje?
medicii sau asitentele pot sa isi deschida afacere in tatuaje?

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#34 2009-01-25 21:15:04

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

in primul rand trebuie sa ai talent la desenat smile si pe urma altele. de curiozitate urmareste Miami Ink de pe discovery

Ultima oara a fost editat de innana (2009-01-25 21:15:41)

Cu zambetul pe buze...

#35 2009-01-25 22:33:27

Chick
Sr. member

innana a scris:

in primul rand trebuie sa ai talent la desenat smile si pe urma altele. de curiozitate urmareste Miami Ink de pe discovery

I hjarta Amy

#36 2009-01-25 22:49:12

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

I hjarta Amy toooooooooooooooooooooooooooooooo ...... si Nunez hjarta

Ultima oara a fost editat de innana (2009-01-25 22:51:45)

Cu zambetul pe buze...

#37 2009-01-26 05:24:57

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Super...  Si ep mine ma bate de mult gandul sa imi fac un tatuaj. Am deja un pierce in limba si am mai avut 3 care din pacate nu au rezistat (adica a cazut bijuteria, s-au inchis gaurile, bye bye). Bizzart e prima mea alegere (acolo l-am facut pe cel din limba si imi pare super ok, totul e nou, curat, profi). Merg saptamana viitoare sa vad ce spun, daca modelul e ok, cat de mare o sa iasa, etc...

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#38 2009-01-26 05:53:18

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

LadyDeeDee a scris:

still_dreaming a scris:

ce specializare si certificate trebuie sa ai ca sa poti oficial face tatuaje?
medicii sau asitentele pot sa isi deschida afacere in tatuaje?

http://www.clubafaceri.ro/director/stan … auaje.html

eu tin minte ca se faceau la cabinete medicale de estetica din ce scrie acolo nu se intelege clar ce anume conditii trebuie sa indeplinesti si ce studiezi acolo.

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.