homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Salon de tatuaje...

#1 2007-11-14 15:23:52

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Salon de tatuaje...

Fetelor...care stiti un salon de tatuaje curat,igienizat cu tot tacamul sau care dintre voi ati fost  sau aveti cunostinte care au fost la un asemenea salon si au fost multumite de cum s-au comportat staff-ul de acolo,etc. Vreau sa imi fac si eu un tatuaj dar nu permanent ci doar sa tina cateva luni.Si inca ceva...nu din Buc. ca nu se merita sa merg pana acolo doar pentru un tatuaj.Zona ar fi ....Cluj,Oradea....zoa ardealului intr-un cuvant...wink

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#2 2007-11-14 19:30:24

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: Salon de tatuaje...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#3 2007-11-14 20:57:13

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

eu stiu unul in cluj> Bizzart Tatoo. Ma cam bate gandul sa-mi fac si eu un tatuaj mic si dragut. Tipii de la salon sunt super de treaba si am vazut cateva "piese" de-a lor si au iesit foarte faine. www.bizzzarttattoo.ro

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#4 2007-11-14 22:25:57

Ank-Su-Namun
Sr. member

ce "creapy" este site-ul celor din cluj....

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#5 2007-11-14 22:28:42

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ma pot interesa in oradea Ank-Su-Namun...dar nu pot sa ti garantez ca e ok...o sa intreb in dreapta si n stanga...poate stie careva din prietenii mei...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2007-11-15 07:06:50

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si eu am tatuaaaajj... cand am o poza vi-l arat

#7 2007-11-15 15:19:27

Ank-Su-Namun
Sr. member

crys_ty_na a scris:

ma pot interesa in oradea Ank-Su-Namun...dar nu pot sa ti garantez ca e ok...o sa intreb in dreapta si n stanga...poate stie careva din prietenii mei...

mersi mult cristina..smile

p.s. ralukka...vreau sa-ti vad tatuaju...

#8 2007-11-15 15:20:34

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ralluka a scris:

si eu am tatuaaaajj... cand am o poza vi-l arat

si eu am dar eu  nu vi-l pot arata nici macar in poza big_smile sau ma mai gandesc... big_smile

mami de minuni hjarta

#9 2007-11-15 15:22:24

Ank-Su-Namun
Sr. member

de ce? e undeva in ceva "loc ascuns" sa intelegem?

#10 2007-11-15 15:23:33

o'hara
Platinum member

eee... smile e jumatate pe spate jumatate pe fesa...

mami de minuni hjarta

#11 2007-11-15 15:24:50

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

cool, fetele cu tatuaje:D

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#12 2007-11-15 15:26:17

o'hara
Platinum member

face partre din adolescenta mea lipsita de griji smile
dar dupa ce nasc vreau sa imi mai fac unul...cochetez de mult timp cu un melc pe glezna lol

mami de minuni hjarta

#13 2007-11-15 15:37:04

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

parca mi-as face si eu unul smile dar nu stiu decat un salon in cr si am auzit k o tipa a luat sida de acolo, si parca nu am incredere in ei

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#14 2007-11-15 15:58:09

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

pfoaiiiiiiiii, m-ati omorat!!!!  imi doresc unul foarte mult!!!! primisem si aprobarea alor mei sa mi-l fi facut in vara, daaaaaaaaaar, dragii de ei s-au razgandit pe motiv ca poate iau vreo boala de la ustensilele alea... grater((((((((( heeeeeeeelp, vreau si eu tattoo si cred ca dupa licenta le fac surpriza: le arat paianjenul de mi l-oi face pe omoplat... asa pe ascuns big_smile >smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#15 2007-11-17 01:10:56

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

si eu mi-as face dar mi-e frica de durere!

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#16 2007-11-17 08:29:22

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Am auzit de tatuaje albe...am tot cautat poze, dar n-am gasit nimic ca sa imi fac o idee cum arata exact. Ati vazut la cineva? sau stiti pe undeva poze mai ok? mi-as face si eu...

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#17 2007-11-25 01:22:10

attila-bizzzart tattoo
New member
Inregistrat: 2007-11-25

salut la toata lumea! sry ca ma bag ca musca in lapte, forumul acesta nush cat de mult ii pt mine (eu fiind baiat), dar am vazut ca avem cateva vizite de pe acest site si mi s-a parut interesant titlul, deci am intrat....poate va pot ajuta cu cateva raspunsuri: din pacate nu exista tatuaje care dispar, tot ce este facut cu aparat de tatuaj si introdus sub piele, ramane acolo! va spun asta pt. ca am vazut multe tatuaje care trebuiau sa dispara, dar totusi se incapatzanau sa ramana, pt inca multzi ani....este henna, tzine cam o luna si nu implica aparate, impunsaturi, durere, este o pasta cu care se poate "desena'' pe piele.
   a doua chestie este legata de boli, cel mai important aspect ash zice eu! numai cu ace de unika folosintza, aparaturaacoperita de folii, tushuri de buna calitate sa permitetzi sa vi se foloseasca! daca nu, mai bine renuntzatzi.....
   a treia- legata de marime! am explicat de multe ori, dar si aici am s-o fac! uitatzi cum stau lucrurile, tatuajele ar trebuii sa fie podoabe, sa fitzi mandrii ca le avetzi si ca le putetzi afisha! marimea este data de zona pe care o vretzi sa punetzi! nu da bine estetic sa ai pe un spate (sau omoplat) un tatuaj mic in ansamblu nu ishi gaseste "locul" acolo. daca vretzi tatuaje mai discrete, asha trebuie ales si zona! in al doilea rand, poate ceva micutz va pare discret si finutz, dar trebuie sa stitzi ca pielea nu este o foaie, adica traieste, respira, este in continuare mishcare, in concluzie nu va ashteptatzi sa ramana tatuajul ca si o imagine pe o foaie! in timp, liniile, si detaliile se, hmmnnn, cuvant potrivit ar fi "se scurg" foarte putzin ce-i adevarat, dar la tatuajele mici pot strica farmecul! cel care vi le face trebuie sa ia asta in considerare si sa respecte raportul de detalii/ marime, sa nu incarce foarte mult tatuajul!
   a da! tatuaje albe, nu va recomand, noi suntem albi, contrastul este extrem de mic, culoarea alba este una cu care se accentueaza anumite efecte in tatuajele colorate sau alb negru, dar daca nu este pusa linga o culoare mai inchisa nu se vede, iar dupa o sedintza de solar sau o vara ii putzin vizibil, este acolo, dar nu are suportul sa zic asha a unei culori care o scoate in evidentza!
    in legatura cu durerea, nu am sa va mint, doare! intrebarea este doar cat de tare!? am avut cliente care au adormit, sau care au tzipat de la inceput pana la sfarshit! marea majoritate in schimb e pe la mijloc, adica doare dar e suportabil, nu va luatzi dupa zvonuri ca nu se adeveresc.....doamnele domnishoarele zic ca ii mai nashpa un epilat, din pacate nu va pot confirma, nu ma epilez :-))
   daca mai avetzi nelamuriri, va ashtept intrebarile, daca nu primesc un ban, atunci va raspund cu cea mai mare placere (cu conditzia sa am si timp!).
                                                                                                                                                          numai bine!
                                                                                                                                                                            attila

#18 2007-11-25 09:02:31

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

nai dc sa primesti ban ca nai facut reclama .. tongue doar ai lamurit fetele ce si cum

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#19 2007-11-25 10:52:00

Ank-Su-Namun
Sr. member

attila...se multumeste pentru explicatii si detalii..smile dar vreau sa te intreb si eu ceva...din cate am inteles eu tu lucrezi la un salon de tatuaje,nu? la care si unde?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.