|
Nu esti logat.
Secretie apoasa-2#20 2009-12-27 13:38:28
Re: secretie apoasaeu in general nu am probleme cu secretia, fac asta preventiv pt ca am avut diverse lighioane pe acolo in trecut. vreo 3-4-5 zile dupa menstra pun. am uitat sa-ti raspund, gelul de la bioclin este si pt exterior si pentru interior. are si un aplicator, dar nu il folosesc, ma descurc f bine cu degetul. Offline #21 2009-12-28 11:14:42
Re: secretie apoasamultumesc frumos, gargarita Offline #23 2009-12-28 12:58:23
Re: secretie apoasaGarga si Anca si eu va multumesc am urmarit ce ati scris si am mai bagat si eu la tartacutza...ca tare is in ceatza si eu cu secretiile astea a noastre nicicum nu stiu care cum se numeste si cand trebuie sa o am si daca e buna pfffffffff Offline #24 2010-06-23 22:40:09
Re: secretie apoasabuna seara .am si eu o intrebare : sunt in jur de ultimile 5 zile inainte de menstruatie si am observat o secretie abundenta apoasa.Mentionez ca acum cateva ziel erea gelatinoasa.nu are miros si este incolora.este normala? Offline Publicitateloading...
#25 2010-06-24 08:59:23
Re: secretie apoasasecretia aia gelatinoasa se poate sa fie ovulatie.iar inainte de menstra secretia se modifica. dupa parerea mea nu ai nimic.doar modificari normale datorate fluctuatilor hormonale ce au loc intr-un ciclu. #26 2010-06-24 09:31:44
Re: secretie apoasa
secretia vaginala se modifica intr-adevar de-a lungul ciclului menstrual, atita doar ca in ultima lui parte nu e apoasa...discutia se face si in legatura cu obiceiurile tale legate de igiena(frecventa spalaturilor intravaginale) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2010-06-24 10:55:57
Re: secretie apoasanu este chiar apoasa...este gelatinoasa dar f f subtiata ..da spre apos.....orisum este diferita de acum 2 zile .nu am alte simptome iar mirosul si culoarea nu sunt modificate Offline #28 2010-06-24 12:03:37
Re: secretie apoasapoate e o ovulatie tarzie. dar asa cum zice si doctoressa, niste analize nu strica Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|