homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Piese de teatru care v-au impresionat-2

#20 2007-11-17 13:15:16

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

Re: piese de teatru care v-au impresionat

traviata am vz si eu ...f frumos smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#21 2007-11-17 17:41:47

PN
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

am de facut o compunere la engleza despre o piesa de teatru pe care am vazut-o si mi-a placut ...trebe sa spun ce am vazut acolo..ce faceau personajele alea, un mic rezumat...si de ce mi-a placut...vreo 10 randuri..cine imi povesteste si mie piesa de teatru care i-a placut pt k eu am vazut putine,nu mai stiu despre ce se vorbeau in ele..cel mai de curand plastilina care nu prea mi-a placut si nici nu stiu ce sa povestesc despre ea..care ma ajuta pls?;wink

bebe

#22 2007-11-17 20:15:04

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Piesa mea de suflet este "Regina mama" cu Olga Tudorache si Marius Bodochi. Am vazut-o la Teatrul National in stagiunea trecuta. Au jucat atat de natural actorii, incat nu iti dadeai seama ca esti la o piesa. Am vazut saptamana asta, tot cu Olga Tudorache "Peste cu mazare", foarte buna si asta, la Teatrul Metropolis. "Cum iubeste cealalta jumatate" am vazut-o in 2004 si mi-a placut foarte mult si ea, de asemenea "Uzina de placeri" cu Dan Bordeianu si Virgil Ogaseanu la Nottara, "Cafeneaua" cu Horatiu Malaele, Emilia Popescu si Dana Dogaru la Bulandra. Vi le recomand pe toate... daca se mai joaca.

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#23 2007-11-17 22:27:27

bonniee
Full member
Inregistrat: 2007-09-22

pe mine m-a impresionat  molly sweeney. este vorba despre o fata care s-a nascut oarba, apoi, printr-o operatie, isi recapata vederea. credeti ca ea cunostea ce inseamna culorile, lucrurile? ei bine... nu si asta este marea drama...ajunge sa-si doreasca sa fie ca inainte... foarte impresionant!!!!!!

#24 2007-11-17 22:28:35

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

eu n`am fost in viata mea la asa ceva si nici nu cred k o sa merg vreodata. nu sunt pasionata de piesele de teatru

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

Publicitate

loading...

#25 2007-11-17 23:05:28

schumiholic
Hero member

Lili_delfi a scris:

eu n`am fost in viata mea la asa ceva si nici nu cred k o sa merg vreodata. nu sunt pasionata de piesele de teatru

Dar manelele iti plac? big_smile

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#26 2007-11-17 23:35:38

anita78
Full member
Inregistrat: 2007-10-07

Lili_delfi a scris:

inceputul e mai greu! dupa ce vezi o piesa buna o sa vrei sa mergi tot timpul!

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, rade necontrolat, si nu regreta nimic care te-a facut sa zambesti

#27 2007-11-19 18:21:07

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

mie imi place f mult la teatru. din pacate ,mereu ma trezesc prea tarziu si niciodata nu mai gasesc bilete. o piesa pe care am vazut-o recent si care a fost faina e biloxi blues. smile

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#28 2007-11-19 19:43:14

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

La teatru am vazut D'ale carnavalului si O noapte furtunoasa ale lui Caragiale,inca o piesa inspirata de Antichitate a carei nume imi scapa acum,iar cel mai recent am fost la Tandarica la Candid(un prieten de-al meu e actor),ma durea burta de la cat am ras smile

#29 2007-11-19 20:38:04

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

schumiholic iti dai seama ca raspunsul e da...evident:P
pe mine m'a placut impresionat Agnes, aleasa lui Dumnezeu!@-) in rest n'am vazut multe..si majoritatea romanesti...prob e ca la noi in oras e ff scump un bilet la teatru..nici nu'ti vine sa te duci....
si licenta o dau din teatru:P o piesa poate mai puerila....scrisa la 1600:P o piesa din teatrul spaniol baroc:)

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-11-19 20:44:10)

6 ani de dragoste  hjarta

#30 2007-11-19 20:41:46

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

nu stiu de ce multa lume are impresia ca daca nu iti place teatrul obligatoriu esti manelist sau incult sau eu mai stiu ce...nici mie nu-mi place sa merg la teatru...dar asta nu inseamna ca sunt manelista...referitor la ce-au spus shumiholic si janis...mi s-a parut urata ironia asta,sincer...

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#31 2007-11-19 20:46:16

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

pink n'a zis nimeni nimic....la mine nici nu s'a obs ce am zis:P normal ca nu inseamna ca daca nu iti place la teatru esti manelist....dar poate schumiholic s'a legat de felul cum a zis'o..a fost prea radicala si normal ca s'a gandit la ce e mai rau.tu pink ai zis'o mai neutru:P

6 ani de dragoste  hjarta

#32 2007-11-19 20:49:23

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

mersi tongue nu ma bagati in seama,sunt cam irascibila momentan wink

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#33 2007-11-19 21:46:57

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

(mie mi sa parut cam rautacioasa faza .... )
  ...am fost la teatru si unele piese miau placut da nu am rabdare sa stau ... ca nu pot sta linistita atat vreme

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#34 2007-11-20 02:30:59

TIFFANY
Full member
Inregistrat: 2007-05-20

nici eu n-am fost niciodata dar nu ascult manele. big_smile. mereu am vrut sa merg dar n-am avut cu cine,.. sad..
ce imi recomandati sa vad, comedii ceva..? am vrut sa merg la biloxi blues k am inteles ca e comedie si am vazut o secventa la surprize mai demult, dar nu stiu daca se mai joaca..

People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not.

#35 2007-11-20 07:12:40

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

TIFFANY a scris:

nici eu n-am fost niciodata dar nu ascult manele. big_smile. mereu am vrut sa merg dar n-am avut cu cine,.. sad..
ce imi recomandati sa vad, comedii ceva..? am vrut sa merg la biloxi blues k am inteles ca e comedie si am vazut o secventa la surprize mai demult, dar nu stiu daca se mai joaca..

Mergi la ceva usor pentru inceput, gen Green Hours...

#36 2007-11-28 16:10:54

schumiholic
Hero member

pink_butterfly a scris:

nu stiu de ce multa lume are impresia ca daca nu iti place teatrul obligatoriu esti manelist sau incult sau eu mai stiu ce...nici mie nu-mi place sa merg la teatru...dar asta nu inseamna ca sunt manelista...referitor la ce-au spus shumiholic si janis...mi s-a parut urata ironia asta,sincer...

Bineinteles ca nu inseamna asta. Am pus o simpla intrebare. Dar mi s-a parut ciudat sa spui ca in viata ta nu crezi ca o sa te duci la teatru. In fine, fiecare cu parerea lui. In plus, discutia era despre piesele de teatru care ne-au placut si vrem sa le recomandam si altora, nu daca ne place teatrul sau nu.
Janis cat e un bilet la teatru la tine in oras? Si de unde esti?

Ultima oara a fost editat de schumiholic (2007-11-28 16:17:31)

#37 2008-10-22 11:40:44

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Stagiunea asta am zis ca ma abonez la teatru smile M-am saturat de filme comerciale si etc. Deci de 2 ori pe luna la teatru, de 2 ori la cinema si impacam si capra si varza.

Momentan am fost la Odeon la Gaitele. Foarte frumos, dar nu faceti greseala sa va luati bilete reduse, decat daca prindeti primul rand de la balcon, in rest nu vedeti mai nimic.

Am prins bilete la Umbre de Lumina, one-man show cu Razvan Mazilu. Am auzit foarte multe despre omul asta si am vrut sa vad cu ochii mei ce si cum. Coregrafia si spectacolul in sine sunt superbe. Sa fii capabil sa tii o sala intreaga cu sufletul al gura, singur pe scena, e ceva... si Mazilu reuseste. Muzica este superba, spectacolul te vrajeste, cel putin pe mine m-a fermecat. Puncte in minus am gasit..ori Mazilu era obosit, ori nush...dar am observat anumite chestii la care nu m-as fi asteptat. De ex, la o faza fixa, o pirueta intr-un picior (nu ma pricep la termeni tehnici) ii tremura piciorul pivot.... Nu mi se pare o chestie permisa...

Dar in rest, numai cuvinte de lauda. Mi-am propus sa-l vad si in Portretul lui Dorian Grey...am inteles ca e un spectacol foarte bun, si la Un Tango Mas.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#38 2008-10-29 14:03:39

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

fetele, lelaina in special... imi spuneti si mie daca e vreun spectacol intre 3 si 13 noimebrie in bucuresti?? tare asa vrea sa merg la tetaru cand vin acasa... mi-e asa un dor!!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.