|
Nu esti logat.
Piese de teatru care v-au impresionat-3#39 2008-10-29 14:22:48
Re: piese de teatru care v-au impresionata douasprezecea noapte, in regia lui...... oooof ca nu pot sa retin nume...e celebru omul, e tanar... aparea el mult la tv intr-o vreme... nu mai stiu spectacol jucat la gl... scenariu usor alterat, "modernizat". frumos ! Offline #40 2008-10-29 14:49:55
Re: piese de teatru care v-au impresionatte cred ca e frumos... dar n-am cum sa ajung in galati. eu ori la bucuresti ori la piatra neamt in WE dintre 7 si 10 noiembrie! daca stie cineva as fi foarte recunoscatoare!!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #41 2008-10-29 14:56:52
Re: piese de teatru care v-au impresionatpiesa de care spun am vazut-o acum vreo 4 ani Offline #42 2008-10-29 15:05:36
Re: piese de teatru care v-au impresionatvaiii si eu.. din martie! si acuma vin acasa si vreau neaparat sa merg la teatru mai ales ca n-am fost niciodata la teatru in bucuresti. asa vrea sa vad ...escu! la Teatrul de Comedie.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #43 2008-10-29 15:12:44
Re: piese de teatru care v-au impresionatRecomand cu caldura 'Inima de caine"-Bulgakov,e piesa super Einmal stirbst du, und dann ist alles Fragen zu Ende. Und wenn du stirbst, wirst du entweder alles erfahren, oder du wirst nicht mehr die Möglichkeit haben, zu fragen. Lev Tolstoi Offline Publicitateloading...
#44 2008-10-29 19:59:12
Re: piese de teatru care v-au impresionateu nu am o piesa preferata dar merg constant la teatru. in schimb a fost o piesa care m-a impresionat, f nonconformista... iubirea fedrei se numeste jucata de actorii teatrului ioan slavici din arad "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #45 2008-10-30 00:13:16
Re: piese de teatru care v-au impresionatMary...piese se joaca nah, tot timpul.. ideea ar fi sa prinzi bilete undeva unde e nice. O sa incerc sa-mi amintesc sa ma uit in saptamana in care zici tu pe la teatre si eventual iti dau un mail, oki? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #46 2008-10-30 00:18:37
Re: piese de teatru care v-au impresionatok saru'mana mult.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #47 2008-10-30 00:45:07
Re: piese de teatru care v-au impresionatnush daca s-a mai scris..dar Alex si Moris, categoric... Offline #48 2009-04-27 10:26:36
Re: piese de teatru care v-au impresionatnu am mai fost la teatru de un an,cam asa.in timpul liceului mergeam cel putin odata pe luna cu profu' de english Offline #49 2009-04-28 16:16:22
Re: piese de teatru care v-au impresionatO piesa absolut superba este Straini in noapte, cu Florin Piersic si Emilia Popescu. Se joaca la Opera, dar si in alte orase. Biletul e mai scump, dar face toti banii! O piesa frumoasa mai este si Noiembrie, cu Olga Tudorache. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #50 2010-06-09 17:45:08Re: piese de teatru care v-au impresionatMa batea gandul sa incep un subiect de genu', dar vad ca s-a discutat deja mai demult asa ca nu mai incep unul nou. Offline #51 2010-06-09 20:29:28
Re: piese de teatru care v-au impresionatAlex si Moris Ultima oara a fost editat de Loveable (2010-06-09 20:30:22) Offline #52 2010-06-09 20:50:17
Re: piese de teatru care v-au impresionatfavorita mea este Faust de Silviu Purcarete. este absolut geniala nu poti descrie in cuvinte fascinatia si sentimentele pe care le ai. este mai speciala piesa nu se joaca intr-o sala de teatru daca aveti vreodata ocazia sa nu ratati sa o vedeti. oricum, eu stau in sibiu si tocmai s-a incheiat festivalul international de teatru, deci nu pot sa le mai enumar pe toate cate imi plac:P Offline #53 2010-06-09 20:59:34
Re: piese de teatru care v-au impresionattocmai am citit in urma si vroiam sa zic si eu ca am fost de 2 ori si as mai merge de inca 100 de ori la "tache, ianche si cadir"....dar nu cred ca mai are atat de mult farmec fara gheorghe dinica... "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #54 2010-06-10 11:35:06Re: piese de teatru care v-au impresionatLove, ce "Lolita" ai vazut tu??? Offline #55 2010-06-10 16:19:40
Re: piese de teatru care v-au impresionatLa Cluj e acum in desfasurare Galactoria, festivalul studentilor la teatru din Cluj. Eu zic ca merita... Eu merg cat de des pot la spectacolele studentesti... Gustul pentru teatru, stiti si voi cum este, unii il au, altii nu, nu e nimic rau in asta. Ultima oara a fost editat de Neverbe (2010-06-10 16:30:51) Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|