homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-8

#134 2008-02-02 15:11:36

aleexa
New member
Inregistrat: 2008-01-08

Re: faze jenante in pat

a facut o mare infectie ... dai pe google si citese ce inseamna fisura recto vaginala... sa ai asa ceva in vagin.... iti lezeaza uterul  facnd o infectie kre miroase de te ia de nas....si uretra e altceva..

niciodata sa nu spui niciodata

#135 2008-02-02 15:14:28

aleexa
New member

si sa nu mai vb de fete kre isi fac piercing in clitoris....alte fete"destepte"    rotfl

#136 2008-02-02 15:35:06

aleexa
New member

iti dai seama k este periculos k dak nu este facut la un salon cu aparatura speciala si toate ustensilele dezinfectate......poate face infectie d la cercel.... iar cu fisura recto vaginala....este o secretie provocata de o infectie...... si scuze am gresit eu se numeste fistula....in orice caz a fost operaa si i s a facut anus contra naturii...sau in termen medicali anus iliac

#137 2008-02-02 17:10:41

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

aleexa a scris:

iti dai seama k este periculos k dak nu este facut la un salon cu aparatura speciala si toate ustensilele dezinfectate......poate face infectie d la cercel.... iar cu fisura recto vaginala....este o secretie provocata de o infectie...... si scuze am gresit eu se numeste fistula....in orice caz a fost operaa si i s a facut anus contra naturii...sau in termen medicali anus iliac

mi s-a sculat tot paru in cap. doamne ferest kapitulation

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#138 2008-02-02 17:19:36

aleexa
New member

si eu am avut parte de faze jenante in pat...celebrele "parturi"...dat cu capul de perete...si catelusa mea cotaindu l pe sotul meu   rotfl

Publicitate

loading...

#139 2008-02-02 18:13:14

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

alexia a scris:

aleexa a scris:

hmmm big_smile Tot nu mi-ai explicat de ce facea pipi pe fund lol

rotflrotflrotfl

#140 2008-02-03 14:53:54

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

de parturile vaginale nu mai zic......dar a fost tare cand eram noi in mijlocul actiunii eu ajungeam la orgasm si ne`am dus cu tot cu pat big_smile ...apoi a mi fost cand l`am ciupit pe ala micu cand am ajuns la marginea patului si imi spanzura capul in gol au fost destule

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#141 2008-02-04 00:23:11

MariaM
New member
Inregistrat: 2008-02-03

deci faza cu parturile de vagin nu stiu .. explicati-mi ce inseamna..I want to learn more and more..

a fost nasol cand i s-a pus lui carcel.. apoi mie.. apoi iar lui...am lasat-o balta pana la urma...
cea mai penibila faza a fost insa cand am inceput sa rad l prima noastra partida... radea k tampita si nu ma mai opream... si el zicea ca rad de el...sad ma simteam nasol .. da nu puteam sa ma opresc..
cam atat.. in 2 luni cate vreti sa se fi intamplat?

#142 2008-02-04 00:32:06

MariaM
New member
Inregistrat: 2008-02-03

dei am vazut mai sus faza cu parintii...au venit de zeci de ori parintii acasa .. dar ne miscam repede..big_smile
a fost mai tare cand au venit 2 prieteni l noi...si noi in graba ne-am imbracat si am zis k nu are rost sa mai imi sutienu (credeam k sunt parintii lui).. si l-am bagat sub perina... si ii iesise o bretea...dupa o juma de ora il vede el. si sare k ars de la calculat si se pune in pat .. prietenii nostri erau deja in pat .. acum k l-au vazut k nu l-au vazut asta e... cine ii pune sa vina musafiri nepoftiti

Ultima oara a fost editat de MariaM (2008-02-04 17:20:47)

#143 2008-02-04 23:34:40

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Parturile vaginale se produc atunci knd ai o acumulare de aer in vagin (care rezulta din modul cum te misti) si aerul ala iese rotfl si normal k suna ca naiba rotfl

Poor is the man whose pleasure depends on another

#144 2008-02-17 00:00:44

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

M-am amuzat teribil sa citesc pataniile smile
Si noi am avut parte de multe, de la partzurile vaginale, la carcel, dat cu capu, chiar si renuntat la tot din cauza ca ma stresa pe mine cum scartzaie patul (acum ne-am luat pat nou)...una mai penibila a fost cand mi-a venit menstruatia in timp ce faceam sex, adica nici nu am remarcat. Si una mai funny a fost acum mai multi ani, el mergea la meditatii la mate si inainte avusese loc o mica "joaca". El este un pic mai distrat si avea bustiera mea in buzunar la pantaloni (caci era sa ne prinda maica-sa si in graba nici nu mi-am mai luat-o si ramasese la el). In timpul meditatiilor uitase de ce are in buzunar, in curgea nasul si cand sa se pipaie dupa o batista si simte ceva moale de bumbac, a scos-o si si-a suflat nasu, numai bine ca a picat si o bretea si profu a ramas cu ochii holbati lol

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#145 2008-02-17 00:04:34

indie
Full member

diana rosu a scris:

ah...mi s-au intamplat atatea faze idioate...incepand cu "Parturile" vaginale exact in mijlocul unui 69...odata era sa ne prinda sora mea....el si-a laut repede pantalonii pe el si se balbaia saracu sa-mi dea mie timp sa ma imbrac si sa strang " mizeria" ..si a plecat acasa fara chiloti pe el si cu prezervativul pus!! sa nu mai zic de cate ori ma da cu capul de pat sau d e cate ori il nimeresc eu in bogatii cand stau deasupra lui si vreau sa ma ridic

rotfl

#146 2008-02-17 00:05:49

indie
Full member

veverita83 a scris:

apropo despre acest subiect l-am auzit de la o prietena este genul de nu" se mai satura"
avea un iubit care nu avea asa mare dotarea si intr-o seara i-a propus sa foloseasca o lumanare  "groas si lunga" si cand el acolo o satisfcea o intreaba daca are o lanterna
de ce ???
pieduse lumanarea in vagin     hahahahahhahahahhahahahha    eu rad dar sau cam chinuit sa o scoata !!!!!!!!!!!!!!!!!

OOOO nu pot sa cred lol

#147 2008-02-17 01:15:14

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

doamne mai fetelor cat ma distreaza topicul asta rotfl

#148 2008-02-17 09:32:16

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

peste noi au intrat de multe ori ai lui.....dar tin minte una in special....eram la munte cu ai lui si el imi facea sex oral....sub plapumica era....si pe sub masa vad cum se deschide usa si picioarele lu tasu...si a stat sa se uite vreo cateva secunde bune:))
multe faze jenante sunt cand suna telefonul....in cele mai hot situatii....

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#149 2008-02-17 09:43:16

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

rotfl las` k am mai patzit si noi faze de astea

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#150 2008-02-17 13:30:31

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu sunt cam racita acum...si aseara in timp ce ii faceam oral, de fapt la sfarsit cand a terminat (eu inca eram "pe problema")m-a apucat stranutatul asa din senin...lol bineinteles k eram amandoipe jos de ras, nu stiam ca e posibil sa stranuti cu "obiectul" in gura rotfl
Bine k nu l-am muscat smile

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2008-02-17 13:30:56)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#151 2008-02-17 13:30:36

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Noi n-am patit faze din astea in pat..
Uneori ma si gandesc ca e prea sec...as vrea sa patim, sa radem de ele...sa fie mai.. mai nemonoton smile

hjarta

#152 2008-02-17 17:19:44

mary-mary
Full member
Inregistrat: 2008-01-23

moaa...ce tare esti daniela1985:))
in legatura cu topicul:am fost la el in vacantza si in patul lui ne faceam de cap si la un moment dat aud un"partz vaginal"el nu stiu dak si-a dat seama,dar cert e k eu nu stiam cum sa mai fac sa nu il las sa se gandeasca akolo k sa "maschez" "partzul:)).imi era o rusine...si cand sa plec de la el ultima oara,am facut-o in graba,nu aveam chef de...dar am facut-o si cand a iesit m-am speriat cand am vazut cat sange a curs,m-am speriat rau si l-am intrebat k de ce curge sange?si el raspunde:poi nush,k e de la tn nu d la mn!wink)
Intr-o dimineata ajung eu aksa la mn cu puiu dupa un majorat si aveam chef de prostioare,nu il las in pace pana nu ne apukm noi de treba si la un moment dat el zice:hai sa ne potolim k acum se trezeste fratele tau si o sa ne auda,o sa vrea sa se duca si la baie(si cum el trece prin kmera mea k sa ajunga la baie)o sa ne descopere.eu nu il ascult si la un moment dat eu eram deasupra lui si aud usa:))era fratemiu si eu chipurile sa nu isi dea seama de ce faceam raman nemiscata deasupra lui prefacandu-ma k dorm:))lojik k si-a dat seama k doar c naiba dak era sa dorm nu dormeam stand pe el:))
offf...k sa nu mai zic k era sa ne prinda fratemiu in timp c ne faceam de cap in kmera lui si atunci venise si cu altii prieteni,numai noi stim cum ne-am imbracat si am facut ordine pana sa intre in kmera k ii auzisem de cand erau in curte:D
cam atat deocamdata:)))

Ultima oara a fost editat de mary-mary (2008-02-17 17:57:43)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.