homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat

#1 2007-11-18 23:00:59

CrisTiNa Tikale
Hero member
De la: mine pt voi
Inregistrat: 2007-08-07

faze jenante in pat

vi s-a intamplat ca in timp ce faceti dragoste sa cadeti din greseala din pat sau sa va dati cu capul de tablia patului ? ati trait astfel de momente ?

Fiecare zi e un nou inceput !!!   

hjarta  Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine   hjarta

#2 2007-11-18 23:03:01

skumpi
Vizitator

Re: faze jenante in pat

ohhh de astea nu s`au intamplat...cel putzin in cazul meu...
nu prea am avut...
imi amintesc acum k il apucase pe iubi un carcel la picior si asa a zburat din pat...
asa m`am speriat atunci lol va dati seama

#3 2007-11-18 23:03:41

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Noi nu am patit nimic de genul,doar "parturi"de la aerul din vagin,dar a fost mai mult amuzant decat jenant tongue

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#4 2007-11-18 23:06:09

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

oho din plin tongue faze funny... s-a intamplat sa-i dau un cap in gura, cand eram in pozitia capra ma apucase pe mine sa-mi dau parul pe spate si zbaaang cap in gura lu' iubi big_smile
prima oara cand mi-a iesit aer din vagin si eu nu stiam despre ce era vorba, a sunat ca un partz si m-a umflat un ras isteric lol
si mai sunt, nu-mi vin acum in minte...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#5 2007-11-18 23:07:56

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

jenante nu chiar...dureroase da:)) ....eram noi acolo in treaba sa ne dezbracam si uby peste mine sa isi dea pantaloni jos si mi-a dat un ghenunchi intre picioare...am zis ca mor lol noroc ca nu a fost invers tottusi

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

Publicitate

loading...

#6 2007-11-18 23:09:01

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

vaaaiii....eu cred k dak mai straduiesc fac o lista de toata frumusetea...trecem peste ce a zis Andra123....
Ce carcei am avut,in toiul orgasmului....de ma frecam pe picior si incercam sa nu pierd momentul...
   De kteva ori a mai zis el kte cva in timpul oralului...complimente,dar atat de haioase si spontane... de muream de ras.. Am facut concurs odata k nu poa sa se abtina sa nu come din oral...si la un mom dat,eu extrem de concentrata il aud pe el pe fundal: "dar tu nu obosesti vreodata?" si ma bufnea un ras de milioane...
   Altadata l-am masturbat knd eram pe stop... si finalul cel alb a ajuns undeva inspre barbia lui rotfl2) era cva de genu TOWEEEELLLL.... si yo ma prapadeam in pat si normal k nu aduceam degraba towelul...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#7 2007-11-18 23:14:11

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

mie mi s-a intamplat o chestie mai mult decat jenanta.nu stiu cum sa o cataloghez...nu cred ca o sa mai auziti vreodata de ceva asemanator...mi-i si rusine sa povestesc! faceam dragoste cu prietenul meu fara prezervativ si la un moment dat, cand a simtit ca ejaculeaza s-a oprit, a mai stat un pic si si-a pus prezervativ. am inceput din nou. cand am vrut sa schimbam pozitia si-a dat seama ca nu mai are prezervativul...am rascolit prin toata camera! ghiciti unde era...iesea de la mine din vagin...am tras o sperietura sora cu moartea. cred ca s-a intamplat din cauza ca a fost prea lubrifiat de cand o facusem fara prezervativ si a alunecat...nu am alta explicatie ca de dotat e destul de bine dotat...si era tipul de prezervativ pe care l-am folosit din totdeauna fara sa avem vreo problema...sper sa nu va mirati prea tare smile

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#8 2007-11-18 23:14:23

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

dap... vad k aerul din vagin e deja f "practicat" . ar mai fi carcel la picior... dar ce carcel !!!! am dat cu capul in perete, mi-a alunecat mana cand eram peste el si am ajuns sa ii dau un cap un gura si tot asa smile sunt mai multe dar nu mi le amintesc acum

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#9 2007-11-18 23:16:30

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

hmm aer din vagin...hmm altceva...ah hemoragia de la yasmin:-s dadea al meu in disperare si era cald si bun...pai normal!! de la atata sangeeeee
ah si mi se mai intampla sa :blushing: scot din gura repede sa'i zic ceva sau sa rad de ce zice el si cantitatea de saliva fiind prea mare:-ssmile)curge toata...lol altceva penibil nu cred.....ah si cateodata cand nu ma omoara cheful(rar..poate de doua ori s'a intamplat) comentez orice din timpul preludiului..ba ca aprinde lumina..ba ca nu asha,altceva..si el imi zice: in seara asta parca esti crushista dinaia(la el asta inseamna fitzoasa extrema..crush e un club de fitze,etc etc) si ma caricaturizeaza: nu vreau ashaaa!! hai mah! da' nu...hai sa ne culcam!!

6 ani de dragoste  hjarta

#10 2007-11-18 23:19:06

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

ah da, am uitat... eram o data imediat dupa menstra si eu nu stiam ca mi se prelungise cu o zi big_smile la dush nu aparuse nimic, toate bune si frumoase.. dupa 10 minute de sex a iesit saracu' pliiiin de sange, s-a si speriat, a crezut ca e de la el tongue

Just like a tattoo
I'll always have you...

#11 2007-11-18 23:23:44

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

doar faza cu "partzurile" mi-o amintesc acum.

#12 2007-11-18 23:25:14

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

Andra123 a scris:

Noi nu am patit nimic de genul,doar "parturi"de la aerul din vagin,dar a fost mai mult amuzant decat jenant tongue

subscriu big_smile

Avem 1 an si 5 lunite

#13 2007-11-18 23:27:13

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Andra123 a scris:

vaiiiiiiiiii, da rotfl2)))))))))))))))))  been there, done that rotfl2))))))))))
cred ca au fost si altele... dar refuz sa imi mai amintesc ceva in legatura cu el... X(

There ain't no sunshine now that he's gone

#14 2007-11-19 00:07:29

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

parturi de la aerul din vagin nu am avut parte ... dar dat cu capul de tablia patului tot timpul am parte

#15 2007-11-19 00:37:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

mara21 a scris:

mie mi s-a intamplat o chestie mai mult decat jenanta.nu stiu cum sa o cataloghez...nu cred ca o sa mai auziti vreodata de ceva asemanator...mi-i si rusine sa povestesc! faceam dragoste cu prietenul meu fara prezervativ si la un moment dat, cand a simtit ca ejaculeaza s-a oprit, a mai stat un pic si si-a pus prezervativ. am inceput din nou. cand am vrut sa schimbam pozitia si-a dat seama ca nu mai are prezervativul...am rascolit prin toata camera! ghiciti unde era...iesea de la mine din vagin...am tras o sperietura sora cu moartea. cred ca s-a intamplat din cauza ca a fost prea lubrifiat de cand o facusem fara prezervativ si a alunecat...nu am alta explicatie ca de dotat e destul de bine dotat...si era tipul de prezervativ pe care l-am folosit din totdeauna fara sa avem vreo problema...sper sa nu va mirati prea tare smile

am patit o si eu...dar la noi a fost altfel...dupa ce am terminat...am mai ramas umpic asa si am zis eu o tampenie...el s a tras brusc...muschii mei erau incordati...prez s a intinssssssssssss...si a cedat de la el tongue si a ajuns bine...de nu l mai gaseam smile dar a facut iubi pepescarul si s a rez problema big_smile

happy with him...inlove with him...puss

#16 2007-11-19 00:38:34

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

mara21 a scris:

acelasi lucru mi s'a intamplat si mie...numai k el a terminat, a iesit, a cautat prezervativu....si era la mine inauntru...cu toata opera lui in el....si asta  fost cand am facut'o noi 2 prima data , si ce a avut eld e comentat a fost : "mereu tre sa se intample ceva prima data smile"

si bineinteles "partzurile" ...cand a avut loc primu...aproape ca nu mai era sa continuam de ras big_smile

a ..si sa nu uitam cand am stat invers in pat, si la un moment dat eu eram cu capu' pe podea...big_smile

Ultima oara a fost editat de Anka_Lala (2007-11-19 00:39:36)

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#17 2007-11-19 07:14:00

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

vai ce ma distrez lolrotfl2 revin mai incolo, k acu tre sa ajung la sc tongue sper sa nu uit ce vroiam sa zic rotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#18 2007-11-19 07:42:20

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu am patit nimic jenant. dar am o prietena care a tras un vant de toata frumusetea smile smile smile sia cum e socat FOSTUL ei prieten

#19 2007-11-19 09:21:41

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

si eu am tras un partz ;wink o data...nemirositor..dar...s`a auzit... ;wink :"> si... partzuri vaginale...si..cam atat sad io`s cu partzurile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.