|
Nu esti logat.
Faze jenante in pat#1 2007-11-18 23:00:59
faze jenante in patvi s-a intamplat ca in timp ce faceti dragoste sa cadeti din greseala din pat sau sa va dati cu capul de tablia patului ? ati trait astfel de momente ? Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #2 2007-11-18 23:03:01
Re: faze jenante in patohhh de astea nu s`au intamplat...cel putzin in cazul meu... #3 2007-11-18 23:03:41
Re: faze jenante in patNoi nu am patit nimic de genul,doar "parturi"de la aerul din vagin,dar a fost mai mult amuzant decat jenant ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #4 2007-11-18 23:06:09
Re: faze jenante in patoho din plin faze funny... s-a intamplat sa-i dau un cap in gura, cand eram in pozitia capra ma apucase pe mine sa-mi dau parul pe spate si zbaaang cap in gura lu' iubi Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-11-18 23:07:56
Re: faze jenante in patjenante nu chiar...dureroase da:)) ....eram noi acolo in treaba sa ne dezbracam si uby peste mine sa isi dea pantaloni jos si mi-a dat un ghenunchi intre picioare...am zis ca mor noroc ca nu a fost invers tottusi """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-18 23:09:01
Re: faze jenante in patvaaaiii....eu cred k dak mai straduiesc fac o lista de toata frumusetea...trecem peste ce a zis Andra123.... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #7 2007-11-18 23:14:11
Re: faze jenante in patmie mi s-a intamplat o chestie mai mult decat jenanta.nu stiu cum sa o cataloghez...nu cred ca o sa mai auziti vreodata de ceva asemanator...mi-i si rusine sa povestesc! faceam dragoste cu prietenul meu fara prezervativ si la un moment dat, cand a simtit ca ejaculeaza s-a oprit, a mai stat un pic si si-a pus prezervativ. am inceput din nou. cand am vrut sa schimbam pozitia si-a dat seama ca nu mai are prezervativul...am rascolit prin toata camera! ghiciti unde era...iesea de la mine din vagin...am tras o sperietura sora cu moartea. cred ca s-a intamplat din cauza ca a fost prea lubrifiat de cand o facusem fara prezervativ si a alunecat...nu am alta explicatie ca de dotat e destul de bine dotat...si era tipul de prezervativ pe care l-am folosit din totdeauna fara sa avem vreo problema...sper sa nu va mirati prea tare Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...? Offline #8 2007-11-18 23:14:23
Re: faze jenante in patdap... vad k aerul din vagin e deja f "practicat" . ar mai fi carcel la picior... dar ce carcel !!!! am dat cu capul in perete, mi-a alunecat mana cand eram peste el si am ajuns sa ii dau un cap un gura si tot asa sunt mai multe dar nu mi le amintesc acum Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #9 2007-11-18 23:16:30
Re: faze jenante in pathmm aer din vagin...hmm altceva...ah hemoragia de la yasmin:-s dadea al meu in disperare si era cald si bun...pai normal!! de la atata sangeeeee 6 ani de dragoste Offline #10 2007-11-18 23:19:06
Re: faze jenante in patah da, am uitat... eram o data imediat dupa menstra si eu nu stiam ca mi se prelungise cu o zi la dush nu aparuse nimic, toate bune si frumoase.. dupa 10 minute de sex a iesit saracu' pliiiin de sange, s-a si speriat, a crezut ca e de la el Just like a tattoo I'll always have you... Offline #11 2007-11-18 23:23:44
Re: faze jenante in patdoar faza cu "partzurile" mi-o amintesc acum. Offline #12 2007-11-18 23:25:14
Re: faze jenante in pat
subscriu Avem 1 an si 5 lunite Offline #13 2007-11-18 23:27:13
vaiiiiiiiiii, da ))))))))))))))))) been there, done that )))))))))) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #14 2007-11-19 00:07:29
Re: faze jenante in patparturi de la aerul din vagin nu am avut parte ... dar dat cu capul de tablia patului tot timpul am parte Offline #15 2007-11-19 00:37:50
am patit o si eu...dar la noi a fost altfel...dupa ce am terminat...am mai ramas umpic asa si am zis eu o tampenie...el s a tras brusc...muschii mei erau incordati...prez s a intinssssssssssss...si a cedat de la el si a ajuns bine...de nu l mai gaseam dar a facut iubi pepescarul si s a rez problema happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-11-19 00:38:34
acelasi lucru mi s'a intamplat si mie...numai k el a terminat, a iesit, a cautat prezervativu....si era la mine inauntru...cu toata opera lui in el....si asta fost cand am facut'o noi 2 prima data , si ce a avut eld e comentat a fost : "mereu tre sa se intample ceva prima data " Ultima oara a fost editat de Anka_Lala (2007-11-19 00:39:36) Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #17 2007-11-19 07:14:00
Re: faze jenante in patvai ce ma distrez revin mai incolo, k acu tre sa ajung la sc sper sa nu uit ce vroiam sa zic http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #18 2007-11-19 07:42:20
Re: faze jenante in patnu am patit nimic jenant. dar am o prietena care a tras un vant de toata frumusetea sia cum e socat FOSTUL ei prieten Offline #19 2007-11-19 09:21:41
Re: faze jenante in patsi eu am tras un partz ; o data...nemirositor..dar...s`a auzit... ; :"> si... partzuri vaginale...si..cam atat io`s cu partzurile http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|