|
Nu esti logat.
Faze jenante in pat-3#39 2007-11-21 20:54:45
Re: faze jenante in pateu o singura data am patit asa ceva cand s-a rupt piciorul la pat si a cazut... va dat seama ce ne-am speriat!!! „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #40 2007-11-21 22:51:52
Re: faze jenante in pat
tare:))))))mi-a placut mult asta ))))))))))))) Offline #41 2007-11-21 23:47:39
Re: faze jenante in patpfff...nasol...eu nu cred ca as putea s-o fac cu ai mei in casa...si daca ar mai intra si peste mine...cred ca nu as mai putea sa dau ochii cu ei in veci http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #42 2007-11-21 23:50:55
Re: faze jenante in patnoi am facut-o cu tatal lui in casa..si a fost ok..tot asa cu o patura pe jos...dar eram asa stresata:))) "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #43 2007-11-21 23:54:39
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) m-ai facut sa rad ...dar TAREEE http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline Publicitateloading...
#44 2007-11-22 00:03:36
Re: faze jenante in pato faza funny ce mi s-a intamplat mie. Ne faceam de cap la mine in camera, cand incepe sa-mi sune mobilul, ma suna o colega de grupa. Eu, suparata, am apasat ceva butoane si ne-am continuat treaba. A doua zi ma vad cu ea la faculta, si imi aduc aminte ca nu am mai sunat-o inapoi, imi este putin rusine, si incerc sa gasesc o scuza plauzibila. "stii, eram foarte ocupata si de aceaa ti-am respins apelul" la care replica ei "stiu ca erai ca nu ai respins ci ai raspuns si am auzit destul de multe"....imi venea sa intru in pamant. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #45 2007-11-22 00:04:36
ce tare I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #46 2007-11-22 00:07:31
Re: faze jenante in patOMG Fadette!!! auzise:-ss 6 ani de dragoste Offline #47 2007-11-22 12:52:54
) ffff tare Ultima oara a fost editat de Anka_Lala (2007-11-22 12:53:39) Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #48 2007-11-22 13:11:45
Re: faze jenante in patla mine a fost mai degraba dureros decat amuzant o data.eram cu sotu si stateam dee.......pozitia capra, cand a iesit un arc de la pat pe care nu l-am simtit initial, dar mi-a harsait bine piciorul(de sus, jos, sus, jos........)cat timp eram pe treaba.pe moment n-am simtit, dar cand m-am dus la baie dupa sa ma spal aveam o dunga pe picior (care era de fapt o rana cam in profunzime) de toata frumusetea si a inceput sa curga si sange.am inceput sa tip ca ma ustura foarte tare si a venit sotu, speriat sa vada ce e.tin minte ca nici spirt nu aveam in casa si am dat cu spray sa nu se infecteze de la nenorocitu' ala de arc...ce sa zic acum amuz tare cand imi aduc aminte, da atunci imi cam venea sa plang Infrangerea nu este decat a celor care o accepta Offline #49 2007-11-22 14:20:16
ceva de genu am patit si noi, numai k la noi chilotii mei au ajuns sub pat, si maicamea a venit sa isi verifice mailu si cand ea era la calc (cu spatele la noi) puiu incepuse sa se joace cu chilotii http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #50 2007-11-22 15:17:40
Re: faze jenante in patsi au dat peste voi in actiune????? )))don`t tell me )))) Offline #51 2007-11-22 15:50:32
Re: faze jenante in patFoarte tare topicul Si eu am patit multe faze destea. Cea mai tare e cand eram odata la el acasa, eram singur si am iceput sa ne iubit Eram la el in camera. Am inchis usa de la camera, da nu am inchis si usa de la intrare ca el avea o catea si roxi de fiecare data latra cand venea cineva. Si eram noi in punctul culminant...cu zgomote si cu tot ce presupune...si pe cand sa ne terminam am sarit eu ca ars. Am vazut becu aprins in casa...Asa m-am speriat si i-am zis repede la paul ca a venit cineva. Da el era preocupat de altceva si a zis ca nu a venit nimeni ca latra roxi daca era cineva. Numa cand l-am intrebat daca a uitat becu aprins in bucatarie a realizat despre ce vorbeam. Nu stiu nici acum cine era, taica-so sau sora-sa (maica-sa era la servici si nu avea cum sa fie ea), si nici nu stim de cand era persoana aia in casa si cat a auzit. Va dati seama situatie jenanta daca era taica-so... 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #52 2007-11-22 15:53:48
Re: faze jenante in patam tinut de usa sa nu intre si noi nu stiam daca sa ne imbracam sau nu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #53 2007-11-22 17:33:30
Re: faze jenante in patda.. noi am uitat usa deschisa la el la camera... nu mult..eu vazusem ca era inchisa dar de fapt... hopaaa Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #54 2007-11-22 18:16:44
aoleu Offline #55 2007-11-22 18:21:17
Re: faze jenante in patcu telefonul si eu am patit o faza. faceam nebunii si ma suna o prietena. i-am respins de vreo 2 ori apelul dar tot insista. in plina actiune, m-am hotarat sa ii rasp. aveam o voce... stiti voi. ea ma intreba de ce am vocea asta. eu ii spuneam k ma doare capul si k mor de somn. a doua zi cand ne`am int imi zice: fata ia zii u, ce faceai aseara k nu cred k te durea capul, k aveai o voce... pana la urma am recunoscut Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #56 2007-11-22 21:44:49
mama cat am putut sa rad in seara asta!!! super topic! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #57 2007-11-22 22:20:31
Re: faze jenante in patdeci am ras cu lacrimi la topicul asta:)ah,,,fza jenanta nu sh daca e sau nu..dupa un preludiu incins am inceput sa rad din senin(asa ma apca pe mine)va dati seama ca i a taiat tot elanu,,,:)am incercat sa fiu seriuoasa sa reintru in"patimile iubiri"insa apoi a inceput el:)) va dati seama ce partida a fost:) take me as i am or watch me as i go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|