homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-3

#39 2007-11-21 20:54:45

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: faze jenante in pat

eu o singura data am patit asa ceva cand s-a rupt piciorul la pat si a cazut... va dat seama ce ne-am speriat!!!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#40 2007-11-21 22:51:52

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

andrutza a scris:

Iar a doua faza comica s-a inamplat tot cam asa: noi 2 acasa la mine, tata cu mama plecati in oras ne-a apucat pe noi joaca, am inceput sa facem ceva pe acolo si dupa ceva timp vin ai mei....mi-am tras pantalonii una doua pe mine fara sa-mi mai pun chilotii, rpd tricoul, victor si-a tras pantalonii pe el si chilotii mei i-a bagat la el in pantaloni lol eu rosie la fatza ce faci tati? rotfl am avut noroc ca ne-am miscat fff rpd, de fiecare data cand ne aminteam ne bufnea rasul pe amandoi smile.

tare:))))))mi-a placut mult asta rotfl2)))))))))))))

#41 2007-11-21 23:47:39

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

pfff...nasol...eu nu cred ca as putea s-o fac cu ai mei in casa...si daca ar mai intra si peste mine...cred ca nu as mai putea sa dau ochii cu ei in veci tongue

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#42 2007-11-21 23:50:55

vreausaninga
Full member
Inregistrat: 2007-01-20

noi am facut-o cu tatal lui in casa..si a fost ok..tot asa cu o patura pe jos...dar eram asa stresata:)))

"Cred in valoarea de schimb a iluziilor..."

#43 2007-11-21 23:54:39

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

alexia a scris:

apropo de intrat peste noi in camera...am 2 faze jenante la culme!

1: Dimineatza la mine in camera,  in jur de ora 7:00, tocmai ne treziseram si ne-a apucat dragostea... toate bune si frumoase, noroc ca aveam pilota peste noi.. Intra tata in camera cu un scurt avertisment prealabil ca "domne nu merge telefonul!" . Era vb de tel fix... am 2.. unul la mine in camera si unul in sufragerie... sunt conectate, si sursa e cel de la mine din camera.. BAD IDEA! I-am zis de sub pilota ca nu stiu ce are telefonul, ca tocmai m-a trezit din somn.... eram paralizata, nu-mi venea sa cred ce mi se intampla.. mi-a zis sa ma ridic sa vad ce are... imi statuse inima in loc, mai avea doar sa traga pilota de pe noi... Pana la urma s-a simtit si a iesit... neutral Deci faza asta a fost chiar naspa rau!

2: (tot tata protagonist.. cine altul? ) De data asta, noaptea, in jur de 00:00, dupa ce lumea s-a culcat prin casa, eu si iubitul meu faceam "pregatiri" pt ceea ce urma big_smile El era la baie, facea un dush, iar eu in camera, complet dezbracata, intinsesem pilota pe jos (ca scartzaie patu'). Noroc ca tomai stinsesem lumina cu cateva secunde inainte sa DESCHIDA TATA USA CAMEREi ca sa intrebe cine e la baie si ce face!!!!!! Nu stiu sigur daca m-a vazut, dar eu eram cu fatza spre el, in picioare! M-am bagat eu repede pe dupa usa... dar.. ma rog.. neutral I-am zis ca e EL la baie (iubi meu) si ca  NU STIU CE FACE! Si s-a dus la baie, a batut la usa si i-a zis sa iasa repede ca are nevoie urgent. neutral Baiatul meu tocmai inchisese robinetu la dush, nici n-a apucat sa se stearga, a tras panatalonii pe el, asa ud cum era si a venit in camera si m-a gasit pachet de nervi....
    Mi-a luat ceva pana m-am calmat, dar oricum seara a fost compromisa... am facut noi ceva... dar va dati seama...
Eu am camera perete-n perete cu tata neutral Si am niste pereti de GUMA! Se aude si daca respir! X(

smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) m-ai facut sa rad ...dar TAREEE rotfl

Publicitate

loading...

#44 2007-11-22 00:03:36

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

o faza funny ce mi s-a intamplat mie. Ne faceam de cap la mine in camera, cand incepe sa-mi sune mobilul, ma suna o colega de grupa. Eu, suparata, am apasat ceva butoane si ne-am continuat treaba. A doua zi ma vad cu ea la faculta, si imi aduc aminte ca nu am mai sunat-o inapoi, imi este putin rusine, si incerc sa gasesc o scuza plauzibila. "stii, eram foarte ocupata si de aceaa ti-am respins apelul" la care replica ei "stiu ca erai ca nu ai respins ci ai raspuns si am auzit destul de multe"....imi venea sa intru in pamant.

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#45 2007-11-22 00:04:36

Fadette
Full member
Inregistrat: 2007-07-22

deadrose a scris:

andreea cop a scris:

hmm, noi eram in masina, eu deasupra...nu foloseam prezervativul. si a incept sa zica f incet "vine, vine...", da la care eu "cine vine?" lol si ma tot uitam pe geam, si m-a ridicat el repede ca norocul. doamne mult am ras pe faza asta, in plus eu eram f stresata sa nu ne prinda careva

rotfl2)))))

ce tare smile

I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer who dreames a better day...

#46 2007-11-22 00:07:31

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

OMG Fadette!!! auzise:-ss
mi'amintesc de faza de atunci de cand mi'a curs sange mult de la yasmin..eram cu fatza in perna cand suna telu lu iubi.....si era cumnatamiu(sotzu lu sormea)ca sa'i repare iubi un laptop...si eu zic: cumnatamiu aoleu!! si el raspunde..peste mine asha:))cred ca de'al naibii...il intreaba ce faci? acasa...singur?n'o scoti la plimbare?el: mai tarziu....si nu se oprea...continua sa dea acolo..eu il tineam de curuletz cum puteam...dar nu puteam sa fac mare lucru ca eram pe burta.....eu faceam semn....el zambea dracos si continua:)) in timp ce vb cu cumnatamiu..My God!! dupa inchide...mai continua...si dupa pune mana acolo (ca mirosea a sange) si eram plina:))

6 ani de dragoste  hjarta

#47 2007-11-22 12:52:54

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

LadyInRed a scris:

alexia a scris:

apropo de intrat peste noi in camera...am 2 faze jenante la culme!

1: Dimineatza la mine in camera,  in jur de ora 7:00, tocmai ne treziseram si ne-a apucat dragostea... toate bune si frumoase, noroc ca aveam pilota peste noi.. Intra tata in camera cu un scurt avertisment prealabil ca "domne nu merge telefonul!" . Era vb de tel fix... am 2.. unul la mine in camera si unul in sufragerie... sunt conectate, si sursa e cel de la mine din camera.. BAD IDEA! I-am zis de sub pilota ca nu stiu ce are telefonul, ca tocmai m-a trezit din somn.... eram paralizata, nu-mi venea sa cred ce mi se intampla.. mi-a zis sa ma ridic sa vad ce are... imi statuse inima in loc, mai avea doar sa traga pilota de pe noi... Pana la urma s-a simtit si a iesit... neutral Deci faza asta a fost chiar naspa rau!

2: (tot tata protagonist.. cine altul? ) De data asta, noaptea, in jur de 00:00, dupa ce lumea s-a culcat prin casa, eu si iubitul meu faceam "pregatiri" pt ceea ce urma big_smile El era la baie, facea un dush, iar eu in camera, complet dezbracata, intinsesem pilota pe jos (ca scartzaie patu'). Noroc ca tomai stinsesem lumina cu cateva secunde inainte sa DESCHIDA TATA USA CAMEREi ca sa intrebe cine e la baie si ce face!!!!!! Nu stiu sigur daca m-a vazut, dar eu eram cu fatza spre el, in picioare! M-am bagat eu repede pe dupa usa... dar.. ma rog.. neutral I-am zis ca e EL la baie (iubi meu) si ca  NU STIU CE FACE! Si s-a dus la baie, a batut la usa si i-a zis sa iasa repede ca are nevoie urgent. neutral Baiatul meu tocmai inchisese robinetu la dush, nici n-a apucat sa se stearga, a tras panatalonii pe el, asa ud cum era si a venit in camera si m-a gasit pachet de nervi....
    Mi-a luat ceva pana m-am calmat, dar oricum seara a fost compromisa... am facut noi ceva... dar va dati seama...
Eu am camera perete-n perete cu tata neutral Si am niste pereti de GUMA! Se aude si daca respir! X(

smile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) m-ai facut sa rad ...dar TAREEE rotfl

blue_elf a scris:

eu eram odata la el faceam dush.. si-mi era si-un somn.. si nebunu ce sa faca.. a stins lumina in baie si a intrat peste mine si a fct "bleaaaa" a facut urat d tot oricum, m0-a si speriat am scapat dushu din mana si m-am pus pe bazait.au fost faze cnd era sa intre mama lui peste noi in timpul actiunii norok k a zs el "nu intra . nu suntem decenti!".cnd e usa inchisa la el in camera ori ciocane ori vb prin usa tongue

rotfl2) ffff tare big_smile

Ultima oara a fost editat de Anka_Lala (2007-11-22 12:53:39)

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#48 2007-11-22 13:11:45

Corinica
Full member
Inregistrat: 2007-10-25

la mine a fost mai degraba dureros decat amuzant o data.eram cu sotu si stateam dee.......pozitia capra, cand a iesit un arc de la pat pe care nu l-am simtit initial, dar mi-a harsait bine piciorul(de sus, jos, sus, jos........)cat timp eram pe treaba.pe moment n-am simtit, dar cand m-am dus la baie dupa sa ma spal aveam o dunga pe picior (care era de fapt o rana cam in profunzime) de toata frumusetea si a inceput sa curga si sange.am inceput sa tip ca ma ustura foarte tare si a venit sotu, speriat sa vada ce e.tin minte ca nici spirt nu aveam in casa si am dat cu spray sa nu se infecteze de la nenorocitu' ala de arc...ce sa zic acum amuz tare cand imi aduc aminte, da atunci imi cam venea sa plang

Infrangerea nu este decat a celor care o accepta

#49 2007-11-22 14:20:16

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Butterfly20 a scris:

andrutza a scris:

Iar a doua faza comica s-a inamplat tot cam asa: noi 2 acasa la mine, tata cu mama plecati in oras ne-a apucat pe noi joaca, am inceput sa facem ceva pe acolo si dupa ceva timp vin ai mei....mi-am tras pantalonii una doua pe mine fara sa-mi mai pun chilotii, rpd tricoul, victor si-a tras pantalonii pe el si chilotii mei i-a bagat la el in pantaloni lol eu rosie la fatza ce faci tati? rotfl am avut noroc ca ne-am miscat fff rpd, de fiecare data cand ne aminteam ne bufnea rasul pe amandoi smile.

ceva de genu am patit si noi, numai k la noi chilotii mei au ajuns sub pat, si maicamea a venit sa isi verifice mailu lol si cand ea era la calc (cu spatele la noi) puiu incepuse sa se joace cu chilotii lol

bine peste noi a intrat si tot familionu, k eram la munte cu ai mei, cu varamea si parintii ei. eu cu puiu la baie pusi pe treaba, varamea cu gaicuso in camera, si au intrat maicamea cu matusamea si cu unchiumeo. au vb ei ce au vb cu varamea, erau ferm convinsi k eu cu puiu ne dusasem sa luam suc, si cand sa plece, s-au gandit sa vada si baia cum e rotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#50 2007-11-22 15:17:40

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

si au dat peste voi in actiune????? rotfl2)))don`t tell me rotfl2))))

#51 2007-11-22 15:50:32

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Foarte tare topicul lol Si eu am patit multe faze destea. Cea mai tare e cand eram odata la el acasa, eram singur si am iceput sa ne iubit smile Eram la el in camera. Am inchis usa de la camera, da nu am inchis si usa de la intrare ca el avea o catea si roxi de fiecare data latra cand venea cineva. Si eram noi in punctul culminant...cu zgomote si cu tot ce presupune...si pe cand sa ne terminam am sarit eu ca ars. Am vazut becu aprins in casa...Asa m-am speriat si i-am zis repede la paul ca a venit cineva. Da el era preocupat de altceva si a zis ca nu a venit nimeni ca latra roxi daca era cineva. Numa cand l-am intrebat daca a uitat becu aprins in bucatarie a realizat despre ce vorbeam. Nu stiu nici acum cine era, taica-so sau sora-sa (maica-sa era la servici si nu avea cum sa fie ea), si nici nu stim de cand era persoana aia in casa si cat a auzit. Va dati seama situatie jenanta daca era taica-so...tongue

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#52 2007-11-22 15:53:48

deadrose
Banat
Inregistrat: 2006-07-21

am tinut de usa sa nu intre rotfl si noi nu stiam daca sa ne imbracam sau nu rotfl

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#53 2007-11-22 17:33:30

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

da.. noi am uitat usa deschisa la el la camera... nu mult..eu vazusem ca era inchisa dar de fapt... big_smile hopaaa

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#54 2007-11-22 18:16:44

PN
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

Fadette a scris:

o faza funny ce mi s-a intamplat mie. Ne faceam de cap la mine in camera, cand incepe sa-mi sune mobilul, ma suna o colega de grupa. Eu, suparata, am apasat ceva butoane si ne-am continuat treaba. A doua zi ma vad cu ea la faculta, si imi aduc aminte ca nu am mai sunat-o inapoi, imi este putin rusine, si incerc sa gasesc o scuza plauzibila. "stii, eram foarte ocupata si de aceaa ti-am respins apelul" la care replica ei "stiu ca erai ca nu ai respins ci ai raspuns si am auzit destul de multe"....imi venea sa intru in pamant.

aoleu yikes

bebe

#55 2007-11-22 18:21:17

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

cu telefonul si eu am patit o faza. faceam nebunii si ma suna o prietena. i-am respins de vreo 2 ori apelul dar tot insista. in plina actiune, m-am hotarat sa ii rasp. aveam o voce... big_smile stiti voi. ea ma intreba de ce am vocea asta. eu ii spuneam k ma doare capul si k mor de somn. a doua zi cand ne`am int imi zice: fata ia zii u, ce faceai aseara k nu cred k te durea capul, k aveai o voce... pana la urma am recunoscut big_smile

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#56 2007-11-22 21:44:49

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

deadrose a scris:

Butterfly20 a scris:

andrutza a scris:

ceva de genu am patit si noi, numai k la noi chilotii mei au ajuns sub pat, si maicamea a venit sa isi verifice mailu lol si cand ea era la calc (cu spatele la noi) puiu incepuse sa se joace cu chilotii lol

bine peste noi a intrat si tot familionu, k eram la munte cu ai mei, cu varamea si parintii ei. eu cu puiu la baie pusi pe treaba, varamea cu gaicuso in camera, si au intrat maicamea cu matusamea si cu unchiumeo. au vb ei ce au vb cu varamea, erau ferm convinsi k eu cu puiu ne dusasem sa luam suc, si cand sa plece, s-au gandit sa vada si baia cum e rotfl

mama cat am putut sa rad in seara asta!!! super topic!

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#57 2007-11-22 22:20:31

luna_amara
Hero member
Inregistrat: 2007-08-16

deci am ras cu lacrimi la topicul asta:)ah,,,fza jenanta nu sh daca e sau nu..dupa un preludiu incins am inceput sa rad din senin(asa ma apca  pe mine)va dati seama ca i a taiat tot elanu,,,:)am incercat sa fiu seriuoasa sa reintru in"patimile iubiri"insa apoi a inceput el:)) va dati seama ce partida a fost:)

take me as i am or watch me as i go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.