homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-4

#58 2007-11-22 22:47:01

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

Re: faze jenante in pat

mi aduc aminte ca eram intr un loc ffffoarte  ferit intr o vacanta,dar un loc cat de cat public..in natura ca sa zic asa......si am inceput cu tandreturi..chestii...si deodata o lumina in ochi.....ghiciti cine era?politia... smile smile am scapat fara amenda pt ca nu trecusem la fapte....

Ultima oara a fost editat de roxanikuta (2007-11-22 22:48:19)

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#59 2007-11-24 11:34:45

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Am patit si eu alaltaieri o faza jenanta sad.Faceam dragoste si dupa ce el a terminat a scos-o si surpriza...era fara prezervativ.Nu se vedea deloc,era bine bagat la mine inauntru,abia l-a scos el.Eu m-am speriat ca nu o sa il mai poata scoate.Mi-a spus dupa ca chiar se gandea ce tare simte cu prezervativ :)cand colo simtea ca scapase de el.Oricum,bine ca iau si ac ca altfel eram disperata la ora asta.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#60 2007-11-24 14:59:25

Casual
Full member
Inregistrat: 2007-09-11

s-a intamplat si la mine acasa sa fim "pe ele" si sa bata mama la usa si sa intre,noroc ca eram sub paturica si nu se vedea tot pt ca transpiratia de pe frunte si probabil roseata n-am putut sa le ascund/ascundem.ne-a intrebat daca mancam si a plecat.cred ca s-a prins smile dar ce mai conteaza.chestia e ca la mine in camera am usa cu geam si tata curios din fire, cand trece, mai trage cu ochiul dar il vad si ma opresc.mai nou m-am smecherit si mi-am pus folie dark black (pt geamurile masinilor) si i-am taiat filmul smile

Orice e bun, ori e ilegal, ori imoral,ori...ingrasa.

#61 2007-11-24 15:31:54

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

lol ei i-am spart odata buza lu iuby, nu stiu cum m-am intors si i-am tras un cot.... si inca o faza.... ma chinuiam eu pe intuneric sa ii sau pantalonii jos, si cum nu avea nici bozeri pe el... l-am prins pe ala mic cu fermoarul....

You are the sunshine of my life..

#62 2007-11-24 15:46:37

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

amrita a scris:

lol ei i-am spart odata buza lu iuby, nu stiu cum m-am intors si i-am tras un cot.... si inca o faza.... ma chinuiam eu pe intuneric sa ii sau pantalonii jos, si cum nu avea nici bozeri pe el... l-am prins pe ala mic cu fermoarul....

auuuu lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Publicitate

loading...

#63 2007-11-24 15:48:59

andrutza
Vizitator

aaa....mi-am amintit ca i-am spart de 2 ori buza rotfl2 cu mana...jap jap

#64 2007-11-24 20:12:03

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

eu i-am bagat degetelele in ochi de vreo doua ori.... Auuuuu!

#65 2007-12-27 14:58:35

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

dupa ce am facut dragoste...am stat in brate sub paturica dezbracati:Xhjartahjarta...si deodata se aude un tip care canta si bate la usa era popa cu icoana sa pupam craciunul...noi:rpd deschide geamul dai drumu la muzica imbracate...si iesim si noi:))eu cu parul ciufulit,tricoul luat pe dos el rosu tot...ai lui cu un zambet larg pe fata...iar popa se uita fix la noi:))ce rusinica mi'a fost:))

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#66 2007-12-27 15:31:05

deea_yo19
New member
Inregistrat: 2007-12-20

Lili_delfi a scris:

cu telefonul si eu am patit o faza. faceam nebunii si ma suna o prietena. i-am respins de vreo 2 ori apelul dar tot insista. in plina actiune, m-am hotarat sa ii rasp. aveam o voce... big_smile stiti voi. ea ma intreba de ce am vocea asta. eu ii spuneam k ma doare capul si k mor de somn. a doua zi cand ne`am int imi zice: fata ia zii u, ce faceai aseara k nu cred k te durea capul, k aveai o voce... pana la urma am recunoscut big_smile

asta am facut si eu...in plina actiune..eu deasupra si ma suna un fost prieten(dar aqm suntem buni amici)..vreau sa-i resping apelul si scumpul meu iubit:nu,raspunde!Ii raspund si l-am tinut in tel vreo 5 min...pana cand am simtit ca pur si simplu nu mai puteam s vb:))a fost tare faza:))

#67 2007-12-27 15:42:14

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

aseara m-a apucat un ras isteric. am fost si bine dispusa cam toata ziua... statea deasupra mea si s-a ridicat sa ii pun prezervativul. si era asa funny cu ala mic "nervos" si mi-am adus aminte de niste kilotei kinky in forma de elefantel, pe care i-am vazut pe net si faceam misto de el ca ii iau cadou... si nu m-am oprit din ras vreo 3 minute, radeam ca isterica...... el a asteptat zambind, sa termin. n-a fost jenant, cat amuzant... cand ma apuca rasul.......... big_smile

#68 2007-12-27 15:50:52

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

si eu am o faza jenanta....eram cu bubi ne pupam de zor, eram inflacarati tare....si simteam eu k imi curge nasu, dar nu eram racita....Ma pun eu deasupra....incepem ne dam bluzele jos, iar sarutari la greu mangaieri....eu tot imi trageam nasu. Era intuneric in camera dar se vedea un pic de la lumina de la calc. Si cand ridic capu iubitu plin de sange pe fata lol Imi curgea mie sange din nas.
M-am oprit si am inceput sa rad k o apucata

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#69 2007-12-27 15:52:39

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

mitzili a scris:

si eu am o faza jenanta....eram cu bubi ne pupam de zor, eram inflacarati tare....si simteam eu k imi curge nasu, dar nu eram racita....Ma pun eu deasupra....incepem ne dam bluzele jos, iar sarutari la greu mangaieri....eu tot imi trageam nasu. Era intuneric in camera dar se vedea un pic de la lumina de la calc. Si cand ridic capu iubitu plin de sange pe fata lol Imi curgea mie sange din nas.

smile)

You are the sunshine of my life..

#70 2007-12-27 18:00:40

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

mitzili a scris:

lol saracul

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#71 2007-12-27 22:54:17

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

De cate ori ne-au prins ai lui...
Tin minte ca mama lui pleksa pana`n oras...dar a zis ca nu sta mult..in fine.Noi de abia asteptam sa 'facem ceva' si cat ne-am invartit noi pe acolo,ne terminasem...dar nu ne imbrracasem a si sunat la usa.Se intorsese mama lui.eram rosii la fatza , nici nu stiu cum ne-am imbrakt,dar tin minte k mi-am luat bikinii naspa ca de abia puteam merge si ma  strangeau super tare.Eei forgetit de park nu s`ar fi prins:))

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2007-12-27 22:55:14)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#72 2007-12-27 22:59:50

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

la mine nu-s faze jenante...toate fazele sunt amuzante, le facem noi sa fie asa...in fine probabil la inceput ma panicam si eu de faze naspa dar nu mai tin minte...a fost demult inceputul...acum multi ani...vreo 10...nu mi-e rusine sa zic ca inceputul meu a fost la 21 de ani in anul 2 de studentie...dar faze naspa nu-mi aduc aminte...acus is gaina batrana big_smile

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#73 2007-12-27 23:05:34

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

te bat daca mai zici k esti batrana! babo tongue

#74 2007-12-27 23:08:05

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

lol pai is ca cica fac zeama buna ...hehehehe

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#75 2008-01-17 13:35:22

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Am patit-o si noi. Eram acasa la bunica lu' puiu meu, singuri ( ea era plecat la Bucuresti ), si cand eram si noi mai inflacarati, auzimo cheie in usa. Am inlemnit amandoi. Norocul nostru a fost ca lasasem cheia intoarsa in usa. Nu stiu cand ne-am imbracat. Era o vecina de-a bunicii careia ii lasase cheia sa ude florile. A deschis el, eu nu m-am aratat. A fost naspa tare faza, pentru mine cel putin.

Fericita mamica de Aida Maria!

#76 2008-01-17 13:42:14

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Andra123 a scris:

Am patit si eu alaltaieri o faza jenanta sad.Faceam dragoste si dupa ce el a terminat a scos-o si surpriza...era fara prezervativ.Nu se vedea deloc,era bine bagat la mine inauntru,abia l-a scos el.Eu m-am speriat ca nu o sa il mai poata scoate.Mi-a spus dupa ca chiar se gandea ce tare simte cu prezervativ :)cand colo simtea ca scapase de el.Oricum,bine ca iau si ac ca altfel eram disperata la ora asta.

si noi am patit-o in prima luna cand laum antibebe ca am zis sa fim siguri ca e ok si dupa sa facem fara big_smile si am cautat prezu o gramada, prin pat, pe sub pat... pana ne-am prins ca ar putea si in mine lol si pana la urma am dat de el... "speriat tot acolo in intuneric" cum a zis iubi lol

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.