|
Nu esti logat.
Faze jenante in pat-4#58 2007-11-22 22:47:01
Re: faze jenante in patmi aduc aminte ca eram intr un loc ffffoarte ferit intr o vacanta,dar un loc cat de cat public..in natura ca sa zic asa......si am inceput cu tandreturi..chestii...si deodata o lumina in ochi.....ghiciti cine era?politia... am scapat fara amenda pt ca nu trecusem la fapte.... Ultima oara a fost editat de roxanikuta (2007-11-22 22:48:19) I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #59 2007-11-24 11:34:45
Re: faze jenante in patAm patit si eu alaltaieri o faza jenanta .Faceam dragoste si dupa ce el a terminat a scos-o si surpriza...era fara prezervativ.Nu se vedea deloc,era bine bagat la mine inauntru,abia l-a scos el.Eu m-am speriat ca nu o sa il mai poata scoate.Mi-a spus dupa ca chiar se gandea ce tare simte cu prezervativ :)cand colo simtea ca scapase de el.Oricum,bine ca iau si ac ca altfel eram disperata la ora asta. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #60 2007-11-24 14:59:25
Re: faze jenante in pats-a intamplat si la mine acasa sa fim "pe ele" si sa bata mama la usa si sa intre,noroc ca eram sub paturica si nu se vedea tot pt ca transpiratia de pe frunte si probabil roseata n-am putut sa le ascund/ascundem.ne-a intrebat daca mancam si a plecat.cred ca s-a prins dar ce mai conteaza.chestia e ca la mine in camera am usa cu geam si tata curios din fire, cand trece, mai trage cu ochiul dar il vad si ma opresc.mai nou m-am smecherit si mi-am pus folie dark black (pt geamurile masinilor) si i-am taiat filmul Orice e bun, ori e ilegal, ori imoral,ori...ingrasa. Offline #61 2007-11-24 15:31:54
Re: faze jenante in patei i-am spart odata buza lu iuby, nu stiu cum m-am intors si i-am tras un cot.... si inca o faza.... ma chinuiam eu pe intuneric sa ii sau pantalonii jos, si cum nu avea nici bozeri pe el... l-am prins pe ala mic cu fermoarul.... You are the sunshine of my life.. Offline #62 2007-11-24 15:46:37
Re: faze jenante in pat
auuuu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#63 2007-11-24 15:48:59
Re: faze jenante in pataaa....mi-am amintit ca i-am spart de 2 ori buza cu mana...jap jap #64 2007-11-24 20:12:03
Re: faze jenante in pateu i-am bagat degetelele in ochi de vreo doua ori.... Auuuuu! Offline #65 2007-12-27 14:58:35
Re: faze jenante in patdupa ce am facut dragoste...am stat in brate sub paturica dezbracati:X...si deodata se aude un tip care canta si bate la usa era popa cu icoana sa pupam craciunul...noi:rpd deschide geamul dai drumu la muzica imbracate...si iesim si noi:))eu cu parul ciufulit,tricoul luat pe dos el rosu tot...ai lui cu un zambet larg pe fata...iar popa se uita fix la noi:))ce rusinica mi'a fost:)) Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #66 2007-12-27 15:31:05
asta am facut si eu...in plina actiune..eu deasupra si ma suna un fost prieten(dar aqm suntem buni amici)..vreau sa-i resping apelul si scumpul meu iubit:nu,raspunde!Ii raspund si l-am tinut in tel vreo 5 min...pana cand am simtit ca pur si simplu nu mai puteam s vb:))a fost tare faza:)) Offline #67 2007-12-27 15:42:14
Re: faze jenante in pataseara m-a apucat un ras isteric. am fost si bine dispusa cam toata ziua... statea deasupra mea si s-a ridicat sa ii pun prezervativul. si era asa funny cu ala mic "nervos" si mi-am adus aminte de niste kilotei kinky in forma de elefantel, pe care i-am vazut pe net si faceam misto de el ca ii iau cadou... si nu m-am oprit din ras vreo 3 minute, radeam ca isterica...... el a asteptat zambind, sa termin. n-a fost jenant, cat amuzant... cand ma apuca rasul.......... Offline #68 2007-12-27 15:50:52
Re: faze jenante in patsi eu am o faza jenanta....eram cu bubi ne pupam de zor, eram inflacarati tare....si simteam eu k imi curge nasu, dar nu eram racita....Ma pun eu deasupra....incepem ne dam bluzele jos, iar sarutari la greu mangaieri....eu tot imi trageam nasu. Era intuneric in camera dar se vedea un pic de la lumina de la calc. Si cand ridic capu iubitu plin de sange pe fata Imi curgea mie sange din nas. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #69 2007-12-27 15:52:39
) You are the sunshine of my life.. Offline #70 2007-12-27 18:00:40
saracul ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #71 2007-12-27 22:54:17
Re: faze jenante in patDe cate ori ne-au prins ai lui... Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2007-12-27 22:55:14) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #72 2007-12-27 22:59:50
Re: faze jenante in patla mine nu-s faze jenante...toate fazele sunt amuzante, le facem noi sa fie asa...in fine probabil la inceput ma panicam si eu de faze naspa dar nu mai tin minte...a fost demult inceputul...acum multi ani...vreo 10...nu mi-e rusine sa zic ca inceputul meu a fost la 21 de ani in anul 2 de studentie...dar faze naspa nu-mi aduc aminte...acus is gaina batrana N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #73 2007-12-27 23:05:34
Re: faze jenante in patte bat daca mai zici k esti batrana! babo Offline #74 2007-12-27 23:08:05
Re: faze jenante in patpai is ca cica fac zeama buna ...hehehehe N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #75 2008-01-17 13:35:22
Re: faze jenante in patAm patit-o si noi. Eram acasa la bunica lu' puiu meu, singuri ( ea era plecat la Bucuresti ), si cand eram si noi mai inflacarati, auzimo cheie in usa. Am inlemnit amandoi. Norocul nostru a fost ca lasasem cheia intoarsa in usa. Nu stiu cand ne-am imbracat. Era o vecina de-a bunicii careia ii lasase cheia sa ude florile. A deschis el, eu nu m-am aratat. A fost naspa tare faza, pentru mine cel putin. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #76 2008-01-17 13:42:14Re: faze jenante in pat
si noi am patit-o in prima luna cand laum antibebe ca am zis sa fim siguri ca e ok si dupa sa facem fara si am cautat prezu o gramada, prin pat, pe sub pat... pana ne-am prins ca ar putea si in mine si pana la urma am dat de el... "speriat tot acolo in intuneric" cum a zis iubi El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|