|
Nu esti logat.
Faze jenante in pat-2#20 2007-11-19 10:39:32
Re: faze jenante in patde cate ori m-a tras de par din greseala..... Offline #21 2007-11-19 12:33:40
Re: faze jenante in patparturile de la aerul din vagin sunt la ordinea zilei http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #22 2007-11-19 13:23:09
Re: faze jenante in pat
)))))))))))) foarte tare ))))) nu mai pot de ras ) There ain't no sunshine now that he's gone Offline #23 2007-11-19 13:35:55
Re: faze jenante in patmaaaammmmmmmaaa, eu ceam patit..era in perioada incepatoare, cind se chinuia saracutul sa ma dezvirgineze si tot asa chinuinduse eu tot ma retrageam pin am ajuns pe margina divanului, si hop divanul sa lasat pe o parte si cum chiar linga divan era o masa micuta..si cum era el asa la inaltime si cind a trintit un cap in masa aia..nu ia mai ticnit amor in seara aia..si acum cind imi amintesc momentul parca ma trec fiorii de la bubuitura care a traso..ca mi se face jale..dar ma ia si cu ras de nu ma pot opri.. mariah carey - bye bye Offline #24 2007-11-19 13:42:25
Re: faze jenante in patimi aminti, el langa pat are un raftulet cu carti, si in focu pasiunii cand se misca patu mai tare, ne-am trezit cu cartile peste noi http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-19 14:00:50
Re: faze jenante in pateu n'am avut parte de mai nimik jenant...doar k atunci cand el e deasupra mea...vine matza si'l musca de degetele de la picioare Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #26 2007-11-19 14:17:38
Re: faze jenante in patcand am vrut sa il dezbrac si sa ii trag pantalonii in jos i-am tras asade tare incat am tras cu tot cu.. si a zbierat de imi era sa or sa vina vecinii la noi in rest nu prea am avut chestii jenante...ma rog a mai fost 1 data cand fusesem la menstra si stiam ca nu ma vad cu el in ziua respectiva si nu ma epilasem si aveam ditai parul si sa intamplat ca el sa se excite si ma dezbracat si a ramas socat ...insa doar a ras Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #27 2007-11-19 14:29:16
Re: faze jenante in patce ma distrez tare topicul Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #28 2007-11-20 14:43:14
Re: faze jenante in patehe si la mn s-a intamplat faza cu "partzul"...eu speriata k nu stiam ce s-a intamplat...iar iubi stiind de la ce a venit acel partz facea misto d mn zicand k am traso am traso....apoi mi-a zis despre ce era vb... Offline #29 2007-11-20 16:17:48
Re: faze jenante in patam patit si noi destule faze jenante;)) de ex i-am tra un cap in gura cand ii era lumea mai draga...sau mai sus-numitele partzuri.,.si cred ca ar fii mai multe dar nu imi amintesc acum:) "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #30 2007-11-20 17:36:26
Re: faze jenante in patcu partzul cred ca la toata lumea e valabil..e cam normal,si natural Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #31 2007-11-20 18:50:19
Re: faze jenante in patceva gen barbara_mori am patit si eu Offline #32 2007-11-20 19:35:28
Re: faze jenante in patvaaai e GENIAL topicul asta!!! am ras de am capiat Just like a tattoo I'll always have you... Offline #33 2007-11-20 19:51:57
Re: faze jenante in patprimul meu part vaginal(eram si la inceput) l-a socat atat de tare incat i-a pierit tot chefu si i s-a plostit penisul intantaneu:)).Asa e un pericol public de fel, de la prin degetul in usa, la dat cu capul de tablii/ pereti, la rasturnat cu patul, cazut din pat, urcat motanul peste noi cand o faceam undeva pe jos, genunchi si coate reciproce, tras de par, ramas cu cate un fir in gura( fir smuls in prealabil).Un alt moment aiurea a fost la munte cand eram intr-o vila cu un grup de persoane pe care nu le cunoscusem pana atunci, si noi eram asa pusi pe fapte mari incat s-a lasat cu sunete si zdruncinaturi serioase de pat, in contextul in care prin peretii aia se auzea si o soapta dapai ce faceam noi acolo.A 2a zi la masa toata lumea ne privea ciudat si dadea zambete pe sub mustata;)) "Cred in valoarea de schimb a iluziilor..." Offline #34 2007-11-21 11:49:56
))))) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #35 2007-11-21 11:54:47
ce ma distrez fetelot tare topicul Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #36 2007-11-21 18:41:43
Re: faze jenante in patFiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #37 2007-11-21 19:30:03
Re: faze jenante in pateu doar 2 faze mi le amintesc si pe care nu le voi uita pt ca au fost palpitante : prima s-a intamplat intr-o dimineata cand eram singura acasa si a venit Victor la mine, eram in cls a 12-a amandoi, mama era la serviciu pana la ora 13 si ne-am gandit noi sa profitamd e timpul asta, am facut noi dragoste la la mine in camera era patul intins tot si pe urma in loc sa ne imbracam am zis ca mai bine stam asa unul in bratele celuilalt. Eu incepusem sa zic ca sunt fericita etc si ca am noroc ca ma ajuta D-zeu etc cand stateam noi linistiti aud cheia in usa, in momentul ala ne-a stat inima la amandoi, Victor a inceput sa se imbrace cat de rpd a putut, iar eu am zis ee asta e acum ne prinde ne prinde, faptul e consumat si stateam ca proasta sub patura fara sa pun camasa pe mine....mama s-a dus direct in sufragerie, s-a prins ea ca nu tb sa intre in camera si a venit dupa ceva timp, iar eu uite a venit Victor pe la mine inainte sa plece la lic, normal ca s-a suparat si a iesit imediat pe usa, Victor a plecat si el dupa aia ingrijorat etc. Pana la urma i-am explicat mamei etc n-a zis nimic si nici nu m-a intrebat da ce ati facut voi acolo, i-a trecut rpd, dar noi 2 am fost f inspaimantati si luati prin surprindere. Iar a doua faza comica s-a inamplat tot cam asa: noi 2 acasa la mine, tata cu mama plecati in oras ne-a apucat pe noi joaca, am inceput sa facem ceva pe acolo si dupa ceva timp vin ai mei....mi-am tras pantalonii una doua pe mine fara sa-mi mai pun chilotii, rpd tricoul, victor si-a tras pantalonii pe el si chilotii mei i-a bagat la el in pantaloni eu rosie la fatza ce faci tati? am avut noroc ca ne-am miscat fff rpd, de fiecare data cand ne aminteam ne bufnea rasul pe amandoi . #38 2007-11-21 20:44:59
Re: faze jenante in pateu eram odata la el faceam dush.. si-mi era si-un somn.. si nebunu ce sa faca.. a stins lumina in baie si a intrat peste mine si a fct "bleaaaa" a facut urat d tot oricum, m0-a si speriat am scapat dushu din mana si m-am pus pe bazait.au fost faze cnd era sa intre mama lui peste noi in timpul actiunii norok k a zs el "nu intra . nu suntem decenti!".cnd e usa inchisa la el in camera ori ciocane ori vb prin usa Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|