homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze jenante in pat-5

#77 2008-01-17 14:01:14

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

Re: faze jenante in pat

annna a scris:

Andra123 a scris:

Am patit si eu alaltaieri o faza jenanta sad.Faceam dragoste si dupa ce el a terminat a scos-o si surpriza...era fara prezervativ.Nu se vedea deloc,era bine bagat la mine inauntru,abia l-a scos el.Eu m-am speriat ca nu o sa il mai poata scoate.Mi-a spus dupa ca chiar se gandea ce tare simte cu prezervativ :)cand colo simtea ca scapase de el.Oricum,bine ca iau si ac ca altfel eram disperata la ora asta.

si noi am patit-o in prima luna cand laum antibebe ca am zis sa fim siguri ca e ok si dupa sa facem fara big_smile si am cautat prezu o gramada, prin pat, pe sub pat... pana ne-am prins ca ar putea si in mine lol si pana la urma am dat de el... "speriat tot acolo in intuneric" cum a zis iubi lol

Si noi am patit-o o data, eram la inceput, nu luam antibebe inca. M-am speriat destul de tare. Ma si vedeam pe masa la ginecolog, pescuind dupa prezervativ tongue

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#78 2008-01-17 23:57:48

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

a gresit odata gaura si am tipat! big_smile
era 1st time anal pt el lol

#79 2008-01-18 00:31:16

mara21
Full member
Inregistrat: 2007-10-19

bubutadana a scris:

annna a scris:

Andra123 a scris:

Am patit si eu alaltaieri o faza jenanta sad.Faceam dragoste si dupa ce el a terminat a scos-o si surpriza...era fara prezervativ.Nu se vedea deloc,era bine bagat la mine inauntru,abia l-a scos el.Eu m-am speriat ca nu o sa il mai poata scoate.Mi-a spus dupa ca chiar se gandea ce tare simte cu prezervativ :)cand colo simtea ca scapase de el.Oricum,bine ca iau si ac ca altfel eram disperata la ora asta.

si noi am patit-o in prima luna cand laum antibebe ca am zis sa fim siguri ca e ok si dupa sa facem fara big_smile si am cautat prezu o gramada, prin pat, pe sub pat... pana ne-am prins ca ar putea si in mine lol si pana la urma am dat de el... "speriat tot acolo in intuneric" cum a zis iubi lol

Si noi am patit-o o data, eram la inceput, nu luam antibebe inca. M-am speriat destul de tare. Ma si vedeam pe masa la ginecolog, pescuind dupa prezervativ tongue

si eu am patit-o... am cautat prezervativul pe lustra, pe sub pat, prin cearceafuri... pur si simplu nu il gaseam... ne-am gandit pana la urma ca ar putea fi "acolo"... eu m-am gandit la si mai rau decat tine bubutadana. cum eram in alta tara, ma gandeam ca ma duc la ginecolog si nebunii aia or sa cheme televiziunea... si eu o sa apar la televizor !!!!!!!  lol NASOL!!!!

Ultima oara a fost editat de mara21 (2008-01-18 00:31:43)

Should I give up... or... should I just keep chasing pavements...?

#80 2008-01-20 17:04:28

cristian_elena
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

da, big_smile mi s'a intamplat de cateva ori sa cadem din pat in timp ce faceam dragoste lol .bineinteles k m'a pufnit rasul atunci,faza la care cred k sotul meu s'a simtit nasol,dar am continuat  sa facem ce faceam si am trecut peste wink

hjarta  IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA  hjarta

#81 2008-01-20 19:26:52

Dragutik
New member
Inregistrat: 2007-01-25

rotfl2...aoleu felicitari pt topic...nu mai pot de ras.....am patit si eu faze jenante printre care knd eram la mine dupa un party...sor`mea cu prietenul ei intr-o camera si eu cu iubi in cealalta...desigur faceam prostioare si noi si ei..si in mijlocul actiunii ma suna tata k sa-i dau drumul la usa..va imaginati k in cateva momente trebuia sa-i anunt si pe ei, dar cum k aveau usa incuiata si sor`mea tipa sa o las in pace...sarim noi ca arsi intr-un final si eram toti 4 aliniati knd dau drumul la usa...in acelasi timp imi suna telefonul.. era tata care imi spunea k a fost o gluma

Publicitate

loading...

#82 2008-01-20 20:06:10

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

Dragutik a scris:

rotfl2...aoleu felicitari pt topic...nu mai pot de ras.....am patit si eu faze jenante printre care knd eram la mine dupa un party...sor`mea cu prietenul ei intr-o camera si eu cu iubi in cealalta...desigur faceam prostioare si noi si ei..si in mijlocul actiunii ma suna tata k sa-i dau drumul la usa..va imaginati k in cateva momente trebuia sa-i anunt si pe ei, dar cum k aveau usa incuiata si sor`mea tipa sa o las in pace...sarim noi ca arsi intr-un final si eram toti 4 aliniati knd dau drumul la usa...in acelasi timp imi suna telefonul.. era tata care imi spunea k a fost o gluma

lol lol lol

#83 2008-01-20 20:55:26

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

iony a scris:

Dragutik a scris:

lol lol lol

genial! ce parinti tzacaniti!!!

Just like a tattoo
I'll always have you...

#84 2008-01-21 16:20:39

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Dragutik a scris:

lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#85 2008-01-21 21:34:20

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Dragutik a scris:

lol lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#86 2008-01-27 09:33:57

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

amrita a scris:

lol ei i-am spart odata buza lu iuby, nu stiu cum m-am intors si i-am tras un cot.... si inca o faza.... ma chinuiam eu pe intuneric sa ii sau pantalonii jos, si cum nu avea nici bozeri pe el... l-am prins pe ala mic cu fermoarul....

cat am putut sa rad la faza asta lol  Si a mai iesit ceva dup-aia?visslar

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#87 2008-01-27 23:16:08

alex16ss
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-28
Site

odata am stat intr-un pat (chiar al meu) si a scartait asa rau... ca ne-a apucat pe amandoi rasu, si atunci foloseam si prezervativ... si s-a irosit degeaba lol

hjartaI dropped a tear in the ocean... hjarta
           The day someone finds it
                is      the        day
  hjarta    i'll stop loving you... hjarta

#88 2008-01-28 00:26:35

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

ca tot am citit mai sus: mi-am amintit ca si eu i-am prins-o la fermoar rotfl  eu faceam pe mine de ras si el se tavalea de durere si si-o controla de vreo zgarietura ceva rotfl  nu mai zic de tipatul care o fi trezit tot blocul rotfl

There ain't no sunshine now that he's gone

#89 2008-01-28 00:28:55

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

ivy a scris:

iony a scris:

Dragutik a scris:

lol lol lol

genial! ce parinti tzacaniti!!!

cred ca numa tata-miu ar mai putea sa faca faze de genu' rotfl   lol

There ain't no sunshine now that he's gone

#90 2008-01-31 11:13:09

aleexa
New member

tot o faza am patit si eu cu animalutul meu cu un canish cu bichon maltez.. in timp ce eu si prietenul meu eram acolo "agitati".... cateaua mea era si ea" agitata" pe piciorul iubitului meu     diablo......ne am bufnit pe amandoi rasul dar ea nu avea nicio jena...

niciodata sa nu spui niciodata

#91 2008-01-31 11:49:15

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

aleexa a scris:

tot o faza am patit si eu cu animalutul meu cu un canish cu bichon maltez.. in timp ce eu si prietenul meu eram acolo "agitati".... cateaua mea era si ea" agitata" pe piciorul iubitului meu     diablo......ne am bufnit pe amandoi rasul dar ea nu avea nicio jena...

lol Cred ca o tenta o partida in 3! lol

Ultima oara a fost editat de ET (2008-01-31 11:49:36)

#92 2008-01-31 12:09:38

boehmeagica
New member
Inregistrat: 2008-01-26

vai...deci e bestial topicul....am ras azi cat pt toata saptamana....rotfl....applause

lucrurile bune li se intampla celor care stiu sa astepte

#93 2008-01-31 12:13:58

aleexa
New member

da chiar ati facut-o in 3?

niciodata sa nu spui niciodata

#94 2008-01-31 12:15:20

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

aleexa a scris:

da chiar ati facut-o in 3?

lol

#95 2008-01-31 12:38:23

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Doamne ce tare..am ras de nu se poate lol

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.