|
Nu esti logat.
Preferati sa luati haine de firma sau nu?-2#20 2007-11-20 17:02:48
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu prefer hainele ieftine....nu am nici o haine de firma...pt k nu imi permit sa dau 2 mil doar de o bluza Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #21 2007-11-20 17:11:16
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?o sa fiu un picutz offtopic..stiti cumva unde as putea gasi o pereche de pantaloni de stofa ( sau in genu) dar care sunt plusati pe interior? de mult erau la roxy in unirea, dar acum nu mai stiu! "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #22 2007-11-20 17:18:57
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?io sunt cam nebuna asa cu toalele trebuie sa imi cumpar mereu ca nu am stare dar nu imi iau mereu de firma mai iau si de astea mai ieftine ca merg si astea Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #23 2007-11-20 18:52:39
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?
subscriu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #24 2007-11-20 19:02:33
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?Eu una nu mi-am mai cumparat haine de ceva timp pentru ca nu mai gasesc nimic sa-mi placa...sunt numai haine cu sclipici si sa nu mai spun ca in prag de iarna nu gasesti ceva gros,numai bluzite micute ca sa fii sexi...eu mi-am facut o parte din garderoba cand am fost in august in Anglia si sunt multumita de ceea ce am gasit acolo...haine de firma si de calitate ca un pret super...votez pt marks& spencer si lenjeria intima de la primark "Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" Arsenii Tarkovski Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-20 19:33:53
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?de ce sa nu recunosc ca imi place sa am haine de firma... pacat ca nu prea am cu ce sa le cumpar Offline #26 2007-11-20 19:37:36
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?Singura firma kare imi place e Adidas! Au produse de kalitate! In rest imi place sa ma imbrac mai elegant si imi iau haine kare imi plac kiar dak nu sunt de firma! Ultima oara mi-am luat niste pantaloni si 1sakou de la Zarra... Urasc snobismul asta prin kare unii isi iau haine de firma k sa demonstreze altora k sunt la moda si k au bani kiar dak realitatea e alta Offline #27 2007-11-20 19:44:04
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?mie imi plac hainele de firma...dar de afara daca se poate ..adica in Germania asta vara mi-am permis sa-mi iau haine de la Zara, fishbone, h&m la preturi cu care aici imi lau haine care nu erau de firma..dar din Romania nu-mi permit sa-mi iau numai haine de firma, sunt prea scumpe si mai slabe calitativ. Offline #28 2007-11-20 21:59:05
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?avand in vedere faptul ca nu sunt din bucuresti sa am magazine cu haine de firma la indemana , prefer sa imi cumpar haine care imi plac si imi vin bine din magazinele de prin braila si nu au neaparat vreo mare eticheta. doar la adidasi aplic regula asta "de firma" , imi plac cei d la osiris,dc, adio...si cam atat:-? crd Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #29 2007-11-20 22:21:05
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?Nici eu nu am nicio tzoala de firma.. si nici nu cred ca am avut vreodata Offline #30 2007-11-20 22:56:22
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?aaa..sa nu uitam domne..mai imi iau kte o haina de firma knd sunt reduceri la terranova kt de kt...kiar dak sunt proaste,dar de multe ori imi place designul la nebunie... si depinde de ce cumperi,am o bluzitza mai sport de la tn de aku vreo 2-3 ani si ink o port si nu arata rau deloc...la un mom dat tre sa fii si atent,k se vede kt de kt o haina care e buna (nu intotdeauna,dar mai merge si regula asta).. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #31 2007-11-20 22:59:58
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?clar...numai haine de firma imi cumpar...materiale mult mai bune plus ca preturile la unele firme nu sunt asa de mari....si ai sansa sa nu vezi la tot pasul fete imbracate la fel ca tine,daca iti iei haine de firma....plus ca din cate am auzit idm concureaza cu mall-ul la preturi insa la calitate nici nu s pune prbl.. Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-11-20 23:04:01) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #32 2007-11-20 23:04:26
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?offtopic: barbara... de ce conteaza pt tine asa de mult ca mai are si altcineva ca tine? Eu cred ca poti fii originala prin ceea ce esti tu, prin faptul ca esti o fiinta unica si nerepetabila.. nu neaparat ca ai o carpa diferita de a tuturor... Offline #33 2007-11-20 23:07:19
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?Pe mine nu ma deranjeaza sa o vad si pe alta imbracata la fel ca si mine.Si chiar daca iei haine care nu sunt de firma nu intalnesti la tot pasul fete imbracate la fel.Eu una rar vad. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #34 2007-11-20 23:07:38
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?nici mie nu prea imi place sa vad la nu stiu cate aceesi bluza ca a mea nu stiu, ma streseaza chestia asta eu cred ca si stilul vestimentar e f important si iti defineste personalitatea. #35 2007-11-20 23:08:54
Hmmm...la faza cu originalitatea sunt de acord cu barbara intr-o oarecare masura...adik si eu ma fac verde dak vad la cineva ce am si eu...k pana la urma,oamenii pe strada te percep in primul rand dupa toale,ca sa-ti pui in valoare individualitatea mai e de mers... desi dak stau sa ma gandesc tine si de modul in kre porti o haina si cu ce o porti,ce asortezi la ea,etc... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #36 2007-11-20 23:16:28
alexia crede-ma iubita nici eu nu ma inteleg dc sunt asa...fiindca v-am zis,imi cumpar eu haine scumpe dar ma asorte ca din ..bippp bn nu mereu arat najpa insa asa sunt eu,am grabesc si imi iau haine p care apoi le detest...iar cu hainele din idm etc..care nu's de firma nu am nimik,insa am avut si eu cand eram mai mica astfel d haine(bn nu toate)si erau materiale proaste ,mi-i se decolorasera ff rpd...bine si astea de firma se decoloreaza...insa asa am apucat eu sa imi cumpar numai haine asa..crede-ma daca as avea gusturi si as sti sa imi combin hainele astfel incat sa nu arate nimeni ca u,nu m-ar deranja dacam i-ascumpara si haine care nu sunt d firma..sincer nu m-ar deranja daca pe langa un paltonas zara sau tina r p care am dat 3 mil jum sa am o bluzita din idm sau nuj ...din orice magazin,insa ti-am zis totul e psihic,asa am apucat sa imi iau haine numai firma si sa ma simt bn numai in astfel de haine,desi uneori nu arat prea bine in ele:) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #37 2007-11-20 23:22:36
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu imi iau si noname si 'de firma' , depinde daca imi place sau nu. spre ex am adidasi de 300 lei dar si tenisi de 25 lei. Offline #38 2007-11-20 23:24:03
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu nu ma uit la firma cand imi iau ceva ... daca imi place ceva cumpar... nu conteaza ca ii nike sau o firma ... no name it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|