|
Nu esti logat.
Preferati sa luati haine de firma sau nu?-3#39 2007-11-20 23:28:13
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?dar anumit magazine considerate la noi de firma sunt in afara (state) niste nimicuri ... imi cumpar haine de firma pt ca nu mai stau in buc si cand ajung o data la 3 luni dau atacul (mai mult din Famous Brands Gallery) dar nici nu pot sa spun ca nu ma imbrac si cu no-name, cum mai spune cineva daca imi place ceva imi iau indiferent de unde si de ce eticheta poarta Offline #40 2007-11-26 22:23:49
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?
de acord. sunt naspa 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #41 2007-11-26 22:35:31
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?si eu prefer hainele mai scumpe, nu neaparat de firme ff cunoscute... dar cred ca hainele mai scumpe sunt mai de calitate. nu vreau sa generalizez dar de multe ori asa mi s-a intamplat... de ex, prefer sa mi cumpar o pereche de cizme care costa cat doua mai ieftine impreuna dar sa stiu ca ma pot descalta in casa unui om fara sa-i cada nasul... sau caruia sa nu i se toceasca tocul dupa 2 purtari... sau care sa nu-mi strice picioarele, ca numai doua am... Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2007-11-26 22:36:37) Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #42 2007-11-26 23:16:24
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?pai haine nu prea am de firma.....inca stau pe banii la ai mei si nici ei nu isi permit sa isi imi dea atatia bani....dar addidasi imi iau numai de firma pt ca o pereche originala dau 2 mili ...3 pe ei dar nu se strica deloc si mai bine dau odata banu decat sa dau la cateva luni ......acum am o pereche nike o pereche de pume si una reebook si le-am luat acum un an toate perechile .....si nu s-au rupt deloc """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #43 2007-11-27 00:49:55
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu prin haine de firma inteleg: escada, armani, d&g etc. iar nu h&m sau zara cum s-a scris mai sus. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#44 2007-11-27 01:33:54
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?daca imi place un obiect de imbracaminte,il cumpar...nu conteaza ca e sau nu e de firma! Offline #45 2007-11-27 07:14:40
Zara nu e o tzoala "de firma"???? Sau Esprite? ..pai zi si tu "haine de lux", nu de firma Offline #46 2007-11-27 08:24:11
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?pot sa ma laud doar cu o perecge de blugi de la kenvelo.am intrat acolo si cand am vazut ca au blugi marimea mea am zis ca trebuie sa imi cumpar o pereche.eu imi gasesc greu blugi din pacate ata ete asa ca m-am sacrificat si am cumparat perechea respectiva care sincer e cea mai misto pe care am avut-o pana acum.am descoperit un magazin in unirii care au bluze dragute eu de acum de acolo vreau sa imi cumpar si blugi nu mai am de gand sa imi iau deasta ieftini.nu de alta dar la cat de repede se uzeaza si se fac naspa tot acolo ajung cu banii. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #47 2007-11-27 09:10:35
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?da, am confundat termenii. Pai nu stiu de ce aveam impresia ca va referiti la haine de lux dar le numiti "de firma". Pardon, sa nu va fie cu suparare. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #48 2007-11-27 09:12:39
nu e ...nu e.... am inteles noi aiurea. ideea e ca eu consider haina de firma, tot ceea ce nu e facut de chinezi sau alte no name-uri... Offline #49 2007-11-27 09:13:40
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?asta cam asa e. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #50 2007-11-27 11:34:15
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu am o pereche de adidasi de la Peg din oct anul trecut si nu au nimic! si i-am purtat in fiecare zi inafara de vara si iarna(logik)si am dat 100 lei pe ei!si sunt din piele..din Romania..asa ca.. Offline #51 2007-11-27 20:58:11
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?as prefera sa imi iau haine de firma, dar cum nu am resurse suficiente ma multumesc cu orice fel de haine... numai sa imi placa si sa arate ok Ultima oara a fost editat de oana_nice (2007-11-27 21:00:47) Offline #52 2007-11-27 21:00:27
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?tre sa fii cam atenta cu hainele "de firma".....pt ca multe din ele sunt fake-uri....am si eu cateva de firma..la mine conteaza mai mult modelul si materialul din care sunt facute....nu neaparat tre sa scrie p ele mare ceva de genul:"d&g"sau"versace".. I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #53 2007-11-27 21:03:44
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?da asa e... intri intr-un magazin oarecare si vezi blugi pe care scrie d&g... e clar ca-i fake Offline #54 2007-11-27 21:05:14
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu adidasii ii prefer de firma expect the worst , hope for the best! Offline #55 2007-11-27 21:06:18
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?n am auzit..care i faza?ceva copiute,nu? I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... Offline #56 2007-11-27 21:23:53
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?este normal atunci cand gasesti in magazin sau in piata haine armani sau d&g sa fie facaturi.si nu neaparat aceste firme...cele mai multe sunt facaturi sunt aduse din china.numai preturile ne pot da de gandit daca sunt ok sau fake.este pacat ca multa lume promoveaza aceste facaturi...acei tarani manelisti care poarta tricuri armai...cu paiete si strasurii si scris cat mai mare sa se vada firma... Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului Offline #57 2007-11-27 21:25:16
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|