|
Nu esti logat.
Preferati sa luati haine de firma sau nu?-5#77 2008-02-26 22:29:05
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?Prefer sa iau haine care mi se potrivesc si care sunt de calitate Offline #78 2008-02-27 10:45:14
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?
bine zis! eu nu-mi iau tzoale de firma... decat daca dau de ele prin vreun sh! asa-s eu, nu tin prea mult cont de haine... si, de obicei, imi gasesc lucruri dragute si care sa ma multumeasca fara sa dau sume impresionante pe ele. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #79 2008-02-27 10:57:02
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?adidasii la mine tb sa fie oblgatoriu de firma am un fix in rest dupa cum s-a mai spus sa imi stea bine si sa aibe acel ceva Offline #80 2008-02-27 11:17:24
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?sa fie de calitate,nu neaparat de firma mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #81 2008-02-27 11:19:33Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?
ultimele 3-4 perechi au fost Nike... unii s-au taiat dupa vreo 9 luni (la 9 luni se rupe apa, nu? )... altii dupa un an... (astea 2 perechi le-am avut in acelasi timp si le purtam alternativ)... Offline Publicitateloading...
#82 2008-02-27 18:51:08
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?legat de incaltzaminte... numai de firma pentru ca am ajuns la concluzia ca numai astia merita cu adevarat (am nike, dc shoes, osiris, adidas) Offline #83 2008-02-27 19:53:38
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?ei nu?...sa fim seriosi...aceleasi carpe...ba mai carpe-s alea "de firma"...spun din experienta proprie si personala...mai bine zis experiente ca am avut mai multe cazuri N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #84 2008-02-27 19:57:10
si eu am o "problema" cu incaltamintea, tre sa fie de super calitate k sa nu se strice repede si prea vizibil. hainele nu conteaza asa mult, mai cumpar o bluza sintetica daca chiar imi place http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #85 2008-02-27 20:43:33
si la mine la fel. expect the worst , hope for the best! Offline #86 2008-02-27 20:47:12
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu am luat din spania asta vara nu mai mult de 20 de euro perechea...si nu numai adidasi am luat ci si tricouri la 8 euro si altele..nu se compara cu ce e la noi...pe bune..adidasi adidas luati de la noi deteriorati in 2 luni luati de la ei tin si acum...tricouri luate de la noi decolorate in 3 spalari de la ei nu...si tot asa...plus nu mai zic de kenwello aia ..de tot rahatul...camasi bigotti luate de aici ?..carpe in adevaratul sens al cuvantului....costum armani?...la fel carpe...in fine la costum e posibil sa fi luat tzaca...suspect de ieftin am dat pe el...dar restul "de firma" rahat N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #87 2008-02-27 21:05:21
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?da micanarcisa. eu am adidasi de la adidas de 3 ani din italia..si abia acum au inceput sa se cam duca dracu, si al meu are de la adidas de aici, de asta vara si deja sunt varza. si el nici nu i`a frecat cum i`am frecat eu..ca merge putin pe jos. Dragostea nu se stă, se face. Offline #88 2008-02-27 21:08:06
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?numai eu am avut noroc? Deci serios,am adidasi de 2 ani,si s'a tocit talpa,nu zic nu..si s'au decolorat pt ca i'am bagat la masina. Si primele 3-4 luni i'am purtat zilnic,pt ca imi placeau ff mult,si erau f comozi. Si dupa aia,cu mici pauze de cateva zile,ii purtam mereu.Si merg super mult pe jos.. Offline #89 2008-02-27 21:09:16
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?si eu am o pereche nike de aproape 2 ani si arata ca noi Offline #90 2008-02-27 21:10:41
bv oana Ai mei tot nike sunt..adica erau,ca i'am retrogradat,ii pun pt dans acum,pana imi iau cipici,ca mi'am luat azi altii,tot de la nike Offline #91 2008-02-27 21:11:06
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu adidasii sotului nu am apucat sa-i bag la masina si varza au fost si am dat si 3 mil juma pe ei...si pe aia din spania am dat 20 de euro si nu ai treaba cu ei..nu mai zic ca si-a luat de acolo special pt fotbal 2 perechi...una e noua si cea cu care joaca arata mai bine decat cei luati de aici...si joaca fotbal de 2 ori pe saptamana N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #92 2008-02-27 21:17:59
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?si mai am si de la adidas o pereche, ce-i drept mai finutzi, din saten, si aia de un an de zile si arata f bine! si ii portdestul de des, dar aia sunt mai de primavara- vara... am avut noroc Offline #93 2008-02-27 21:21:52
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?as prefera de firma dar nu-mi permit. nu-mi iau de firma sunt oricum scumpe toate si dupa un sezon nu-mi mai plac si vreau ceva nou. Offline #94 2008-02-27 22:31:52
si eu tot din experienta spun. in fine, fiecare cu parerea si gusturile lui Offline #95 2008-02-27 23:12:02
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu recunosc ca in ultimul timp m-am abonat la mall-uri... si da, pana sa ma angajez ma imbracam si eu in no name-uri sau imitatii... dar putine erau alea care tineau... am bluze cumparate din gakerii gen idm care dupa cateva spalari se deformau, descuseau, deteriorau... Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|