|
Nu esti logat.
Preferati sa luati haine de firma sau nu?-6#96 2008-02-28 10:17:13
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu nu stiu ce luati de calitate si sa fie si frumos&practic(nu numai de club)din BSB.am fost si eu o data si inafara de blugi si rochii dragute pt petreceri nu am vazut ceva de calitate si cu pretul nu tocmai sarit!o bluza nu am vazut ca lumea pe acolo.si daca s-o gasi bat la pariu ca ar fi de 100 lei!bine bine cati ani poate sa tina bluza aia?ca eu mi-am luat din carrefour si metro bluze la max 70lei si tin super bine,nu se lalaie si altele..dar na..conteaza si stilul vestimentar Offline #97 2008-02-28 10:20:15
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?pai aia e... intr-adevar conteaza si stilul vestimentar... sunt piese vestimentare in magazine de firma care mie mi se par oribile si sunt stupefiata cum unele exclama "wooooow, ce bluza tare!!" Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #98 2008-02-28 11:22:18
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?nu prea ma indur sa cheltui banii pe haine de firma...prefer hainelel practice si mai ieftine..ideea e sa ma simt bien in ele. de ulte ori nici nu-ti dai seama de o haian ca e de firma...asa ca...mai bine de banii aiai da pe cosmetice de marca care intr-adevar isis fac efectul. pielela e mai imp decat ambalajul de deasupra ei. my opinion Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-02-28 11:23:15) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #99 2008-02-28 13:03:10
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?dak am bani,imi iau de firma.daca stau prost cu bugetul luam si mai ieftin................... Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #100 2008-02-28 13:05:07
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?la ce des schimbam mai nou hainele...chiar nu merita sa dau 15 mil pe o pereche de jeansi Offline Publicitateloading...
#101 2008-02-28 13:38:29
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?
pai bine zicea goethe,nu? "moda e ceva atat de urat, incat trebuie schimbata macar o data pe an" Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #102 2008-02-28 15:34:17
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?adidasi intotdeauna d firma. . . puma/nike/adidas iar restu poate sa nu fie d firma. . dar sa vn bn keep bleeding love Offline #103 2008-02-28 17:09:38
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?Hehe..asta cu hainele misto si nemisto e foarteee relativa... Eu recunosc k sunt anumite haine kre pe mine nu arata bine si nu mi se potrivesc,dar la alte persoane dau bine. Tine foarte mult de stil. Imi place k in ultimul timp am obs k se poarta kestiile foarte colorate foarte variate si mai vintage. Azi de ex mi-am luat 3 bluzitze super de la 2nd hand...si nu-mi pare rau de ele... una e de in,un maieutz de bumbac si o bluza de polyester.. dar ultima am luat-o pt model k nush kt o sa tina,dar park era facuta pt mine... alb cu negru si turcoaz,ce sa mai vreau? Am pus ocghii si pe o genata de la kvl,abia astept sa mi-o cumpar pt scoala and stuff like that... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #104 2008-02-28 17:55:14
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?bine ca mai sustine cineva "sistemul 2nd hand"... cele mai faine haine si cele mai potrivite pt mine de-acolo le-am luat.... plus ca nu ma doare daca le stric/patez etc... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #105 2008-02-28 19:55:29
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?din pacate si eu am patit-o cu adidasi "de firma" cumparati de aici. si-au stricat aspectul iremediabil. Offline #106 2008-03-03 22:39:10
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?stiu cateva...unele super..haine de firma noi noute dar trebuie sa cauti si sa ai noroc....de exemplu pe mihai bravu dincolo de pasajul muncii..se numeste discount...sunt de calitate hainele..sunt unele cliente care i-au si de 2 mil haine...si mai are inca doua magazine din acelasi lant...ha ha... am bluze de la soho, mark&spencer, h&m...luate din acel magazin Offline #107 2008-03-03 23:08:31
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?chiar vb cu iubi k am niste adidasi Rebook si i`am luat acu 5 ani...cu 2 juma din Cozac...acu 5 ani erau bani multi da ma tzin si`n ziua d azi si cand ii bag in mashina si se curata zici k is noi...bine k nu`s eu fan adidasi da am umblat destul cu ei` #108 2008-03-04 02:27:57
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?io aleg si de firma, si no name;care cum imi plac; Offline #109 2008-03-04 06:46:59
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?ori treburi serioase ...ori astept sa le am pe alea serioase Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #110 2008-03-04 08:55:43
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?
cam asa e Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #111 2008-03-06 21:43:07
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?important e materialul!!! "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #112 2008-03-06 21:45:12
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu cumpar haine la copil mai ales,dar si noua,din Ungaria sau Austria dar nu neaparat de firma...e o diferenta de la cer la pamant...fata de ce se gaseste la noi in tara (avem noroc ca suntm la o ora de mers cu masina pana in Ungaria intr-un oras mare,si 4-5 ore pana in austria ,pe autostrada...) Offline #113 2008-03-06 21:46:40
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?chiar ac sunteti norocosi..mi-am luat si eu cand am fost plecata din tara si asa e..merita banii "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #114 2008-03-06 21:48:35
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu prefer sa imi cumpar ceva de calitate, decat mai multe lucruri proaste „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|