|
Nu esti logat.
Preferati sa luati haine de firma sau nu?-8#134 2008-08-25 17:34:14
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?
ai mare dreptate.si hai sa fim serioase,fara sa supar pe cineva:multi nu au posibilitatea sa isi cumpere nimic din ce s-a enumerat mai sus,iar dak multe din fetele( care spun k,cumpara numai nike,adidas sau mai stiu eu ce),nu ar putea sa si le achizitioneze,ar fi extrem de multumite si de asa zisele 'chinezarii''. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #135 2008-08-25 17:41:12
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?important e sa stea haine bine pe tine,sut f multe firme care au o croiala f proasta.spre exemplu eu cred Terranova are o croiala fff proasta la blugi expect the worst , hope for the best! Offline #136 2008-08-25 17:43:00
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?exact,cum ati spus multe,croiala si materialul fac tot,nu o simpla eticheta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #137 2008-08-25 19:00:32
no offence, da nush ce intelegi tu prin firma. eu iti zic ca in italia, "tara firmelor" ca sa zicem asa, nici una din alea pe care le-ai zis tu is firme. Zara e un lant de maga ff cunoscut in spania, toate facute in china, romania, taiwan etc. cele facute in spania costa dublu/triplu... Bershka (si nu breshka) e o lant de adolescente unde toate tricourile costa 10-15-20 ? si la 2 spalari poti sa te stergi undeva cu ele..Nike/ Puma/ Adidas is firme atata timp cat te referi la pantofii sport pe care ii poarta sportivii si nu aia pe care ii gasesti la magazin si costa 3 mil. Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2008-08-25 19:01:33) Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #138 2008-08-25 19:06:27
doh... la noi in romania astea sunt firme.... eu nu vb dc e afara, ci de lucruri accesibile la pret oamenilor de rand.... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline Publicitateloading...
#139 2008-08-25 19:17:25
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?mie o pereche de adidasi de 300 lei nu mi se par accesibili.ultimii cumparati au fost de la Petro Grup(adik PEG)si am dat 100 lei si m-au tinut f mult .in toamna trebuie sa imi iau o alta pereche ca na..m-au tinut aia vechi 2 ani purtati la greu Offline #140 2008-08-25 19:19:34
eu mi-am luat pumitze care in is nu aparusera ink cu 150 lei de la baieti si in italia am dat 80 euro pe nike-uri. la pret redus.... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #141 2008-08-25 21:22:26
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?nu tin neaparat sa fie de firma, conteaza sa`mi vina bine ... ma imbrac la fel de bine cu ceva H&M, Fox, Fishbone, Clockhouse, Timeout, etc dar si cu ceva no name ... incaltamintea insa face exceptie, trebuie neaparat de firma si de piele Offline #142 2008-08-25 23:27:33
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?la kvl am gasit blugi draguti, pret acceptabil. asta.. acum un an=doi. Offline #143 2008-08-25 23:49:23
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu nu prea am haine de firma, ce am de firma e un ghiozdan de la nike care, da, il am de 2 ani si inca ma mai tine. in rest nu. nu-mi permit sa dau pe o pereche de adidasi mai mult de 150 de lei si nici 100 de lei pe un tricou. sunt lucruri si mai ieftine si de calitate. nu neaparat chinezisme "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #144 2008-08-26 01:28:33
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?mai dc va ambalati asa si o luati personal , eu vb despre firmele care imi plac mie k doar de asta e vorba in topicul asta nu ? ..be the best ...fuck the rest )) Offline #145 2008-08-26 01:34:36
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?si eu prefer sa iau ceva de calitate decat ceva ieftin „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #146 2008-08-26 01:42:31
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?Hhmm..si de firma si nu neaparat..Insa adidasii ii iau doar de la o firma sau si alte firme dar care sa tina aceeasi idee..la adidasi ma sacrific orice ar fi We Have To Be Strong !!! Offline #147 2008-08-26 01:46:00
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?eu in mare aprte port haine normale (deci nu de firma, dar nah....acum nici de calitate proasta sa le spal o data si sa nu le mai pot purta). daca gasesc haine de firma care sa-mi placa si sa fie la un pret acceptabil (ca nu as da acum 10-20 milioane pe o pereche de blugi sau 2000euro pe o genta, indiferent ce firma e si cat de bine arata) le cumpar...daca nu-s de firma dar arata bine si materialul e ok, de asemenea le iau. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #148 2008-08-26 01:47:34
subscriu We Have To Be Strong !!! Offline #149 2008-08-26 07:22:42
Mai usor, Valy, te rog. #150 2008-08-26 10:38:56
mai valy, eu nu ti-am zis ca sa te superi, nici de oftica (ca n-am pe ce si nu sunt genul). mi s-a parut atitudine de superioritate atata tot. daca am inteles gresit imi cer scuze, nu cred ca a asa a fost dar in fine. oricum tu stii ca atunci cand postezi pe un orice forum poti gasi pe cineva care e in dezacord cu tine nu? Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2008-08-26 10:42:25) Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #151 2008-08-26 13:05:45
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?oookk , asa sa fie (ma ref la firmele enum mai sus de mn k indif de pret 100 sau 1 euro le cump dak-mi plac ) , eu nu ma supar din nimikuri dastea...poate voi...nuj ...in fine, fiti mai relaxate un pic ...nu mai fiti asa incordate ...fiecare cu parerea si placerea lui ..be the best ...fuck the rest )) Offline #152 2008-08-26 14:03:53
Re: Preferati sa luati haine de firma sau nu?valy singura incordata de aici pari a fi tu. expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|