|
Nu esti logat.
Dramatizare????#1 2007-11-20 19:59:06
dramatizare????prietenul meu mi`a zis de 4 ori "proasta" din gluma....eu m`am cam suparat siel zice ca dramatizez, dar eu cred ca am dreptate..ma simt profund jignita mai ales de faptul ca el zice ca eu dramatizez, si asta ma face sa cred ca el nu`si da seama de importanta problemei...prima oara m`ia zis prostanaca cand ne "ciondaneam" in joaca si ultima oara cumparaseram ceva de la magazin si el a aplatit ..eu am vrut sa`i dau jumate din suma si el a zis k nu trebuie atat deoarece el si`a lut mai multe decat mi`am laut eu...apoi am mai micsorat suma si el a zis ca nicic atat nu trebuie , dar eu `iam bagat banii in buzunar si el m`ia zis "ce proasta!" si eu i`am zis "multumesc" iar apoi el a zis ca acu iar stau suparata 2 ore...cert e ca el considera ca eu dramatizez...e chair asa? scuzati ca nu am fost coerenta... "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2007-11-20 20:02:11
Re: dramatizare????fara suparare...dar daca ma face cineva proasta eu ma atac,nu suport cuvantul asta! si daca asta crede el despre tine de ce mai sunteti impreuna?sau daca tie nu-ti convine de ce accepti? idioata,proasta,tampita sunt niste cuvinte care inseamna prea mult pt mine si nu le suport! Offline #3 2007-11-20 20:02:14
Re: dramatizare????fa si tu la fel. foloseste ca apelativ un cuvant care ar putea fi jignitor pt el. vezi cum reactioneaza. DAR nu exagera. nici cu cuvantul respectiv si nici cu "durata de folosire" Nobody home Offline #4 2007-11-20 20:02:41
Re: dramatizare????nu dramatizezi deloc...noi aproape ca era sa divortam din cauza ca mi-a zis asa...dar numai o data mi-a zis, atunci...si atat... acum are grija la limbaj...din partea mea oricum nu e pb pt ca eu niciodata nu i-am adresat "diezmerdari" de astea N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2007-11-20 20:06:38
Re: dramatizare????eu niciodata nu l`am jignit..nici in gluma si de aceea am pretentia sa ma respecte...to el zice ca s`a saturat ...atunci eu ce sa mai fac? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-20 20:08:41
Re: dramatizare????de cat timp sunteti voi impreuna? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #7 2007-11-20 20:09:42
Re: dramatizare????de ce s-a saturat?ca tot ii ceri sa te respecte?eu zic sa faci cum zicea nashira...aceleasi apelative cand ii este lumea mai draga...numai sa nu exagerezi! si iti propun sa te superi o data si sa nu-l mai bagi in seama vreo 2 zile...daca tot esti proasta...!cuv astea nu-si au locul intr-o relatie bazata pe iubire si respect,nici macar in gluma! eu nua nu le tolerez! Offline #8 2007-11-20 20:10:14
Re: dramatizare????si sor`mea s`a desp d iubitul ei pt ca ii ceruse niste sfaturi in leg cu ceva program si el a facut`o incompetenta.... #9 2007-11-20 20:11:20
Re: dramatizare????Spune-i ca te deranjeaza si sa nu mai foloseasca cuvinte de genul ca te face sa suferi.Este cel mai bine. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #10 2007-11-20 20:11:46
Re: dramatizare????nu dramatizezi deloc. nu-i normal sa vorbeasca asa cu tine... hai. o data sa zicem ca ii scapa un "prostanaca"... dar de 4 ori?? deja are o problema de limbaj... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #11 2007-11-20 20:12:34
Re: dramatizare????eu ii ziceam asa.....auzi ma retardatule du-te si gaseste-ti proasta care sa-ti suporte tie chestiile astea. #12 2007-11-20 20:12:45
Re: dramatizare????
subscriu insa nu l ai intrebat de ce face asta?? take me as i am or watch me as i go! Offline #13 2007-11-20 20:13:20
Re: dramatizare????in februarie facem 2 ani..i`am dat sa citeasca si linkul...dar ramane la aceeasi idee..eu dramatizez si el s`a saturat sa`l bat la cap de 3 zile cu asta.... "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #14 2007-11-20 20:16:07
Re: dramatizare????prietenul lu` " dragoste_cu_nabadai" nu mai vb asa cu ea pt k nu merita ! ai face bine sa te pui in locul ei si sa vezi ce se simte !!!!!!! #15 2007-11-20 20:16:57
Re: dramatizare????ofera-i o mica pauza at,ca sa nu se mai simta sufocat si sa te poti relaxa si tu,ca sa nu mai dramatizezi! asa ii convine? Offline #16 2007-11-20 20:17:09
Re: dramatizare????a zis ca s`a scapat , din "obisnuinta"......simt ca nu mai am putere...s`au intamplat prea multe....am inteles si cand m`a inselat, ca era beat si nus tia ce face....am vazut ca a regretata sincer , dar acum..acumnu mai inteleg...sincer, in rest nua re defecte majore.... "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #17 2007-11-20 20:19:27
Re: dramatizare????cum adica din obisnuinta?asa te alinta el...din obinuinta?doamneeeee,mai fata,dar nu se termina lumea la el! te-a mai si inselat...cam multe treburi nasoale...eu zic sa iei o pauza,sa vada si el care e mai prostanac! asa ceva nu se face... Offline #18 2007-11-20 20:20:18
Re: dramatizare????pai daca ii tot tii deiscursuri pe tema asta... zi-i o data si bine. daca vrei un exemplu, imagineaza-ti ca primesti de la cineva 10 bobarnace si de la altcineva 1 palma sanatoasa ca sa retii ceva. eu zic ca mai eficienta e palma. Nobody home Offline #19 2007-11-20 20:21:39
Re: dramatizare????nu din obisnuinta cu mine..ci cum vb cu altii in gluma...peste chestia cu inselatul am trecut/...poti sa cauti topicul...nu era asa de grav...insa chestia asta chiar m`a pus la pamant..... "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|