homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dramatizare????-2

#20 2007-11-20 20:23:35

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: dramatizare????

altii sunt altii,bine spus,tu esti prietena lui...pana una alta meriti alte vorbe in contextul in care si statutul tau e altul!

#21 2007-11-20 20:25:09

dragoste_cu_nabadai
Full member
Inregistrat: 2006-10-21

si`a cerut scuze...

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#22 2007-11-20 20:27:22

ionela
Insomniac member

e bine pt inceput...nu-l mai toca de acum,nu-i mai aminti. daca mai face...mai discutam ce-i de facut!

#23 2007-11-20 20:29:31

dragoste_cu_nabadai
Full member

el stie f bineca sunt sensibila..si poate ma dernjeaza asta deoarece am auzit de multe ori in familie apelativlee astea adresate de taatl meu mamei mele, si mie.....l`am pus sa promite(sau sa jure nu`mi aduc aminte exact) ca nu imi mai spune asa sia  zis ca nu poate face asta, dar promite ca incerca sa se dezobisnuiasca de asta...

"Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez)

#24 2007-11-20 20:32:04

PN
Full member

eu am impresia ca dramatizati toate acu big_smile ...si eu ii mai zic lu ubitu prostule..si pune boticu dar il pup si ii trece ca stie k nu e cu rautate...asa il alint eu knd are probleme de memorie big_smile ...acu sa nu intelegeti gresit...intr-adevar oricine ar pune boticu da sa nu exageram ca nu a fost "fah, proasta mai esti!" ...uneori ne exprimam fara sa ne dam seama ...dak te deranjeaza atat de tare este sufiecient sa ii spui si dak continua sa il takinezi si tu cu ceva..insa nu mi se pare normal ca asta sa fie motiv de despartire...ar fi dovada de imaturitate, parerea mea smile

bebe

Publicitate

loading...

#25 2007-11-20 20:34:24

ionela
Insomniac member

eu nu sunt de acord cu asa apelative si nu ma poate condamna nimeni pt asta!fiecare vb cum vrea...

#26 2007-11-20 20:35:50

dragoste_cu_nabadai
Full member

dar el n`a folosit`o pe post de alintatura..ca nu m`ar fi deranjat daca imi zicea "pisi esti prostuta ca mananci inghetata cand esti racita"....dar cand ti se zice "prostana" sau "proasta" si se mai si mira ca de ce ma supar...mi se pare destul de grosolan...

#27 2007-11-20 20:53:03

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

hai ca asta mi-a placut de-a dreptul smile adica te-a inselat,te-a jignit...dar in rest nu are defecte majore smile pai singura chestie care ar mai lipsi ar fi sa te si bata ca sa fie meniul complet...eu zic sa inveti sa ai mai mult respect fata de tine,in primul rand...no offense

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#28 2007-11-20 20:56:42

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

pink_butterfly a scris:

hai ca asta mi-a placut de-a dreptul smile adica te-a inselat,te-a jignit...dar in rest nu are defecte majore smile pai singura chestie care ar mai lipsi ar fi sa te si bata ca sa fie meniul complet...eu zic sa inveti sa ai mai mult respect fata de tine,in primul rand...no offense

subscriu...plus ca pe tine te-a impresionat ca si-a cerut el scuze..nu cred ca asta e rezolvarea ....ci sa nu iti mai spuna asa niciodata chiar si atunci cand e nervos,nu e o scuza asta.
impune-ti si u putin respect

#29 2007-11-20 21:01:59

dragoste_cu_nabadai
Full member

va rog nu vorbitit in necunostiinta de cauza...cautati topicul unde am scris de inselat..a fost ceva diferit....chestia a fost asa...el a mers la o cabana si s`a imbatat..o colega i`a cerut o apstila s`a dus sa i`o da si colega a icneput sa`l sarute....i`a dat tricoul jos si atunci a constinetizat ceea ce face si sa oprit..m`ia marturisit totul in ziua urmatoare, am vazut ca regreta...plangea si nu putea da ochii cu mine.nu m`a impresioant deloc ca sia cerut scuze, ba chiar mi se pare ceva absolut normal sa isi ceara scuze.
si am invatat ceva din asta...niciodata nu am sa`i mai accept asa ceva...niciodata...

#30 2007-11-20 21:03:55

dragoste_cu_nabadai
Full member

http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … p?id=10259 acetsa este linkul unde am scris despre inselat

#31 2007-11-20 21:05:46

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

da nu era vorba de inselat,asta e alta mancare de peste.ci era vorba despre jigniri si pink_butterfly  a spus bine...daca u vrei sa tii cont bine daca nu el isi va permite in continuare

#32 2007-11-20 21:10:06

PN
Full member

situatia vazuta din exterior e altfel...noi ne putem da cu parerea..insa tu ai fost acolo, tu stii ce simti si ce s-a intamplat iar deciziile pe care le iei iti apartin doar tie, indiferent dak noi credem k ai facut bine sau nu...tu vei face ceea ce crezi k iti va aduce tie binele si iti va fi bine....
cred k treaba s-a rezolvat iar el va evita sa te mai jigneasca intentionat sau nu...gata cu drama tongue

bebe

#33 2007-11-20 21:10:58

dragoste_cu_nabadai
Full member

euma respect...tocmai de aia am scris aici si de aia nu mi`a placut...dar am trecut cu vederea...si ma trecut deja de prea multe ori..asta e ultima oara...
va multumesc ca m`ati ascultat

#34 2007-11-20 21:41:38

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

eu te inteleg f bine.. iubitu meu m-a facut de 2 sau 3 ori "varza" in aceeasi zi . N-a zis-o cu rautate sau cu dispretz.. mai mult in gluma.. "haha ce varza esti!"... Dar eu nu inghit asa ceva.. nici macar in gluma. Prima oara m-am uitat mai stramb la el.. a 2a oara l-am rugat frumos sa aiba grija cu apelativele, iar a 3a oara am facut crize..
Si au fost foarte bine venite crizele mele... de atunci nu mi-a mai adresat niciun cuvant de genul asta si nici nu cred ca o va mai face big_smile
I-am explicat foarte frumos cum de la o gluma nevinovata se ajunge la jigniri si poate la despartire... asa ca mai bine taiem raul din radacina...
Eu atunci am exagerat... stiu asta.. dar am facut-o ca sa ma asigur ca data viitoare nu se va mai intampla smile

Ultima oara a fost editat de alexia (2007-11-20 21:42:22)

#35 2007-11-20 21:50:05

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

unele chestii cchiar daca zise in gluma pica f rau ...si acuma o gluma maine o gluma si ajungi sa nu te mai simti bine cu el ...si ii pacat sa nui zici ... ca astea se aduna ... mai bine zici nu mai face si gata smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#36 2007-11-20 22:07:28

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nici o femeie nu ar trebiu sa indure jignirile prietenului/sotului.tokmai ei ar trebui sa ne respecte.poate k a glumit dar da-i de inteles k nu suporti glumele proaste.vorbeste calm q el si va fi ok.garantez

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#37 2007-11-21 00:29:34

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

eu nu am vrut sa te jignesc,doar mi-am spus parerea...eu una nu as accepta chestiile astea...dar daca tu esti 100% sigura ca el merita si ca au fost doar niste scapari care nu se vor repeta,atunci mai da-i o sansa...dar asigura-te,asa cum au zis si fetele,ca a inteles ca a gresit si ca nu or sa mai fie episoade de genul asta

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#38 2007-11-21 11:01:38

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

al meu nu imi spune nici in gluma............. altfel iau facaletul si il alerg prin casa rotfl2

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.