homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa nu cititi noaptea ca nu mai dormiti

#1 2007-11-21 11:12:26

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

sa nu cititi noaptea ca nu mai dormiti

Parintele ieromonah Nifon, de la Manastire Bistrita, din tinutul Neamtului, este mult cautat pentru darul sau de a-l scoate pe diavol din oameni. Este singurul din obstea de la Bistrita care are acest har.

Iar arma sa sint Moliftele Sfintului Vasile. "Am vazut multe crestine care se tavaleau pe jos, racneau cind se apropiau de sfintele icoane. In timp ce eu citeam, intr-una tipau, iar credinciosii tabarau si le stropeau cu agheasma, le faceau sfinta cruce pe spate, dar degeaba. Asa au venit citeva crestine la manastire si, dupa un timp, au plecat de aici sanatoase", a inceput parintele Nifon sa ne povesteasca.

Un caz foarte dificil a fost cel al unei familii din comuna Viisoara. "Era o familie, Costel ii spunea lui, iar ei Maria. Cei doi soti s-au certat din cauza ca barbatul traia in concubinaj cu o femeie, iar mama lui Costel a vrut, prin farmece si vraji, sa o omoare. A trimis asupra ei un diavol si Maria a venit la manastire. Martora e lumea care a fost atunci acolo, cum racnea femeia in fata icoanei Sfintei Ana, cea facatoare de minuni. Desi s-a linistit crestina, noaptea tot nu putea sa doarma. Si ce i-a dat prin gind? Sa desfaca perna, iar intre pene a gasit o bucata de os nu prea mare, un cui, niste pamint si alte nimicuri, luate, dupa cum m-am priceput eu, de pe la morminte, asa cum fac ursitoarele si fermecatoarele. A venit la mine cu acestea in mina, in chilie. «Ce sa fac parinte cu acestea?», m-a intrebat. I-am spus sa le arunce pe apa, iar restul sa le arda. In timpul acela vorbea foarte linistit, asa ca m-am dus la dulap sa iau Sfintul Mir pe care il aveam de la Mormintul Domnului, de la Ierusalim. Cum m-am apropiat de ea cu Sfintul Mir, a inceput deodata sa racneasca si sa se tavaleasca in chilie. Atunci chiar m-am speriat, eram obisnuit ca asa ceva sa se intimple in biserica, dar in chilie nu mai patisem niciodata asa ceva. Imediat am luat patrafirul, am luat cartea, si am inceput sa citesc Moliftele. Cit timp am citit acolo, crestina a racnit intr-una, dar spre sfirsitul rugaciunii s-a linistit. A mai stat asa un timp cu capul in jos, pe urma a inceput sa vorbeasca normal. Atunci, m-am gindit ca diavolul nu poate sa sufere Sfintul Mir. A plecat sanatoasa si, de atunci, vine mereu la Sfinta Biserica si sta chiar in fata, si la Molifte nimic nu mai zice", si-a incheiat parintele terifianta povestire.

Parintele Nifon ne-a spus ca, odata, a fost adusa la el o femeie care latra ca un ciine. "Diavolul care latra nu-i rau, numai ca latra ca un ciine. La inceput, am crezut ca a intrat un ciine in biserica, cind colo latra femeia. A stat o saptamina la manastire, s-a tot trintit pe jos, latra, dar, incetul cu incetul, s-a linistit si s-a dus sanatoasa acasa", ne-a mai spus parintele Nifon.

• "Fermecatoarele slujesc diavolului si vorbesc cu el"

Parintele Nifon spune ca diavolul nu vine singur la o persoana, ci este trimis de cineva. "Din cauza pacatelor, duhurile necurate intra in om, dar ele sint trimise de fermecatoare, ca prin farmece se face asta. Fermecatoarele slujesc diavolului si vorbesc cu el. De cele mai multe ori, diavolul intra in om prin bautura si mincare, se duce in om, pe urma incepe sa racneasca de-acolo, dinauntru. Si deschiderea cartii – ca preotii mai deschid cartea – nu-i de la Dumnezeu, ci de la diavol vine. La fel este si cu ghicitorii. De aceea trebuie sa fim foarte atenti, daca are impotriva noastra cineva ceva, sa nu mincam, nici sa nu bem de la nimeni, afara de ceea ce facem cu mina noastra", ne-a povatuit parintele Nifon.

ce parere aveti de treburile astea..eu am auzit azi cateva povesti vazute prin ochii unor cunoscuti si mi s`a facut pielea de gaina..care mai stiti povesti??
cum pot fi oamenii atat de rai incat sa faca vraji d`astea cu diavoli...groaznic..si interesant totodata

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#2 2007-11-21 11:18:39

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormiti

eu cred asa ceva ca am vazut cu ochii mei....aveam vreo 9-10 anisori dar va rog sa ma credeti ca asa ceva nu se uita niciodata...ramai marcat pe viata

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#3 2007-11-21 11:35:03

adriana18
Full member
De la: bucuresti....colentina
Inregistrat: 2006-09-27

io nici macar ziua nu o sa citesc ce ai scris acolo lol

"""You should be kissed and often - by someone who knows how"

#4 2007-11-21 11:37:38

disguise
Full member
Inregistrat: 2007-01-31

adriana18 a scris:

io nici macar ziua nu o sa citesc ce ai scris acolo lol

exact lol

Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get

#5 2007-11-21 11:41:55

anytza
Hero member

lol

Publicitate

loading...

#6 2007-11-21 11:42:31

ankuzza
Hero member

hmm numai eu sunt interesata de povesti horror?big_smile

#7 2007-11-21 11:44:46

anytza
Hero member

si mie imi plac , m-as uita toata ziua dar nu noapte ca mie frica tare smile

#8 2007-11-21 12:14:59

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

si eu am vazut si sunt mai mereu cazuri,la catedrala in Ct, vineri seara la maslu

#9 2007-11-21 12:21:16

disguise
Full member

mie imi plac povestile de dragoste .... big_smile nu horror.. big_smile

#10 2007-11-21 12:23:11

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu una sincer nu cred in asa ceva...acei oameni sunt bolnavi...ei nu pot fi tratati cu apa sfintita si rugaciuni...

happy with him...inlove with him...puss

#11 2007-11-21 12:26:06

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

asa zici pana vezi si cand vezi iti dai seama ca o forta omeneasca nu poate vorbi asa sau face ca toate animalele.eu am vaut copil de 5ani,si avea o voce ff groasa si inspaimantatoare..nu cred ca un copil de 5ani poate vorbi asa ingrozitor..la sfarsitul slujbei s-a linistit si a inceput sa planga ca un copil normal

#12 2007-11-21 12:35:31

ankuzza
Hero member

Butterfly20 a scris:

asa zici pana vezi si cand vezi iti dai seama ca o forta omeneasca nu poate vorbi asa sau face ca toate animalele.eu am vaut copil de 5ani,si avea o voce ff groasa si inspaimantatoare..nu cred ca un copil de 5ani poate vorbi asa ingrozitor..la sfarsitul slujbei s-a linistit si a inceput sa planga ca un copil normal

subscriu..eu n`am vazut pe viu si nici nu vreau pt k nu mai dorm niciodata singura si plus de asta as ramane super marcata!dar am vazut la tv si mi`a ajuns..insa sunt interesante povestile...

#13 2007-11-21 12:38:15

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

eu am vazut multe cazuri,sa stiti ca este adevarat,din pacate sad

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#14 2007-11-21 12:45:18

disguise
Full member

sa stiti ca si eu am vazut 1 caz din asta la manastirea Argesului. eram prea mica si ce-i drept si un pic speriata si nu am stat sa vad ce si cum.

#15 2007-11-21 12:50:06

ankuzza
Hero member

eu vreau detaliiii big_smile

#16 2007-11-21 12:56:58

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

crys_ty_na a scris:

eu una sincer nu cred in asa ceva...acei oameni sunt bolnavi...ei nu pot fi tratati cu apa sfintita si rugaciuni...

si eu cred la fel

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#17 2007-11-21 13:00:40

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

fetelor,daca sunt bolnavi,de ce reactioneaza asa la apa sfintita si la sf cruce?

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#18 2007-11-21 13:02:35

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

pai eu cred ca reactioneaza la orice...nu asa se manifesta epilepsia?...intreb si eu ca nu stiu, nu am mai vazut niciodata...Doamne fereste!!! (bat in lemn)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#19 2007-11-21 13:17:25

IceBody
Full member
Inregistrat: 2007-03-22

Astazi am invatat la fizica despre campul magnetic al Pamantului si cum ne influneteaza pe noi,vietuitoarele acest camp.Daca stai in camp magnetic devii nervos,chiar depresiv,unele persoane au sensibilitate la magnetism si se formeaza pe cortex anumite impulsuri care dau impresia acelei persoane ca au vazut fantome sau alte chestii...Am mai invatat ca prin anul 3500 se vor inversa polii Pamantului ceea ce va duce la moartea vietuitoarelor....

Dear Cupid,next time hit both !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.