|
Nu esti logat.
Sa nu cititi noaptea ca nu mai dormiti-2#20 2007-11-21 13:23:47
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormiti
nu vreau sa intru in teorii...dar bolnavii psihici...si chiar si epilepticii care sunt crescuti in medii sociale unde aceasta cultura a posedarii este cultivata si intretinuta reactioneaza in acest fel...eu nu sunt in masura (cel putin deocamdata) sa va explic clar ce ii duce la aceste comportamete...dar ele sunt oarecum insusite...voi dc credeti in Dumnezeu? daca nu vi s ar fi spus de mici ca Dumnezeu exista si ce face el...ati fi ajuns credinciosi? caci sunt putini oamenii care gasesc ei credinta (sau o regesesc)... happy with him...inlove with him... Offline #21 2007-11-21 14:02:33
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitisa va uitati la The Messangers ho ho ho ho Offline #22 2007-11-21 15:38:47
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitiam auzit ca si la mine in oars s-a intamplat o chestie de genul asta insa nu stiu cat de adevarata e faza pt ca gura lumii spune muuuulte "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #23 2007-11-21 15:40:26
daaaaaaaa "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #24 2007-11-21 15:52:08
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitinu cred in asa ceva si nici nu sunt masochista sa citesc ce scrie acolo sau inainte de a face nani sunt numai povesti take me as i am or watch me as i go! Offline Publicitateloading...
#25 2007-11-21 16:18:47
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitinu mi'as cumpara cartii care sa contina astfel de istorisiri...dar dc e sa vad o emisiune pe tema asta la tv.. nu skimb postul Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #26 2007-11-21 16:20:56
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitioricum mai mult de 90% e gura lumii care amplifica tot N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #27 2007-11-21 17:08:19
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitidar sunt oameni care au vazut chestia asta..in biserica...cel putin mie cand mi s`a povestit m`au trecut toti fiorii...e alta treaba nebunia,boala..si alta e asta..sunt sigura de asta Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #28 2007-11-22 00:12:05
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitichestiile astea se intampla.dumnezeu e bun si ne ajuta pe fiecare,trebuie doar sa-l ascultam.doamne ajuta-ne pe fiecare Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici, cu multa dragoste. Offline #29 2007-11-22 00:15:47
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitidci eu sunt tuta...ce am inteles eu din topic..am luat mot a mot.. k sa nu mai cititm (carti) noaptea k nu mai dormim... si kiar ma pregateam sa scriu..da domne,eu dorm mai bine knd citesc Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #30 2007-11-22 08:00:21
Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #31 2007-11-22 08:42:02
era pt fetele mai sperioase..sa nu citeasca povesti cu demoni ca nu mai dorm sau viseaZA urat..cum mi s`a int mie Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #32 2007-11-22 08:50:57
si eu am inteles la fel cand am vazut prima oara titlul topicului "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #33 2007-11-22 12:06:04
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitisi eu ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #34 2007-11-22 13:46:42
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitideja daca am citit titlul imi e de ajuns Avem 1 an si 5 lunite Offline #35 2007-11-22 14:20:30
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitinu cred in asa ceva si nici epilepsia nu se manifesta daca stropesti cu apa un om care are epilepsie Offline #36 2007-11-23 22:27:23
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitieu una am vazut cu ochii mei un astfel de caz in manastirea de la Calugareni cu un copil de 6 ani,care in momentul in care a fost atins de preot cu ageasma si crucea a inceput sa urle si sa scoata niste sunete ingrozitoare,nu mom ala multi au iesit din bisrica inchinandu-se si spunandu-si rugaciuni.....de fricaa.e o experienta pe care nu o sa o uit toata viata,ochii pe care ii avea sunetele,era rosu ca focul decat tipase si urlase si clar nu erau suntelle lui pt ca erau foarte ascutie.... Singurul lucru mai rau decat sa fii vorbit pe la spate este acela sa fii ignorat total...(Oscar Wilde) inlove Offline #37 2008-01-30 20:31:22
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitiOMG fata...mi s-a ridicat pielea de gaine...vb serios?...poate ti s-a parut, poate esti obosita?... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #38 2008-01-30 20:44:59
Re: sa nu cititi noaptea ca nu mai dormitinu sunt obosita, ma gandeam ca e posibil sa mi se fi parut dar nu stiu pe moment chiar am crezut ca sta cineva in curte pe banca... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|