|
Nu esti logat.
MAMA NOASTRA :)#1 2007-11-22 08:24:45
MAMA NOASTRA :)fetelor m-am gandit ca prin intermediul forumului fiecare dintre noi sa le multumim mamelor noastre ptr ceva anume.....ptr ca MAMA este singura persoana care ne iubeste cu adevarat si care ne ajuta in orice moment al vietii noastre...si ne ajuta neconditionat asadar eu ii multumesc mamei mele ptr ca mia dat viata ,ptr ca ma invatat sa disting binele de rau, ptr ca ma iubeste atunci cand merit mai putin si ptr ca datorita ei sunt ceea ce reprezint EU acum ca si om MAMI TE IUBESC! Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #2 2007-11-22 08:29:12
Re: MAMA NOASTRA :)pentru mine e un subiect delicat...deci ii multumesc pt ca mi-a dat viata si m-a sustinut material (numai material) sa termin scoala si atat...in rest sora mea are de ce sa-i multumeasca pentru restul...sper sa nu va intristez... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #3 2007-11-22 08:39:50
Re: MAMA NOASTRA :)mda e ceva si cu topicul asta..adevaru` e ca m`a suportat cam mult mama si`i multumesc ca pe alta o aduceam in pragul nebuniei..ee..mai are un pic si ea si ma aduce si pe mine,asta e partea a doua tre s`o pun pe forum sa`mi multumeasca si ea mie..in rest..o iubesc k na..e mama,chiar daca stam 2 min una cu alta si incepem si ne certam Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-11-22 08:46:00
Re: MAMA NOASTRA :)eu prefer sa i9i multumesc personal...aici s'asa nu vede... Offline #5 2007-11-22 10:53:13
Re: MAMA NOASTRA :)
si eu la fel Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-22 11:08:49
Re: MAMA NOASTRA :)nici mami nu o sa vada insa o sa ma simt eu mai bine daca o sa ii multumesc ca mi-a dat viata, ca m-a ajutat mereu si ca imi raspunde mereu la telefon, chiar si atunci cand stie ca urmeaza sa matai o juma de ora pt ca iar au dat vecinii muzica tare noaptea si nu am dormit sau kestii de astea banale cu toate ca ea are clar treaba mai importanta ta de facut "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #7 2007-11-22 11:10:26
eu ii multumesc in fiecare zi , dar oricum mai sta si cu mine cand sunt la calc si stie despre forum Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #8 2007-11-22 15:35:23
Re: MAMA NOASTRA :)mami iti multumesc in primul rand pt ca m-ai nascut , pentru ca ma iubesti si ai grija de mine, si pentru ca ma acoperi, atunci cand intarzii seara si se infurie tata Offline #9 2007-11-22 16:08:17
Subscriu !!!!!!!!!! micanarcisa ma regasesc total in ce ai scris u din pacate. si pe mine m-a sustinut material doar pana in liceu. sunt in anul 2 de fac si de cand am intrat la facultate, m-am angajat si mi-o platesc singura singurica la fel ca si tot ceea ce tine de mine si tot ceea ce e al meu nici eu nu prea am pt ce sa ii multumesc. fetele care au citit postul meu cu "offf... parintii" stiu mai bine Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #10 2007-11-22 16:28:18
Re: MAMA NOASTRA :)Ii multumesc mamei mele pentru ca mi-a dat viata, pentru ca m-a crescut si pentru faptul ca datorita ei am ajuns persoana care sunt astazi. O iubesc din tot sufletelul meu si stiu ca de acolo de sus ma vegheaza si are grija de mine...pentru ca perioada cat a fost bolnavioara nu a putut. Vreau sa stie ca nu am uitat-o si ca ma gandesc la ea in fiecare zi... Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! Offline #11 2007-11-22 18:13:15
Re: MAMA NOASTRA :)o iubesc pe mama it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #12 2007-11-22 21:15:56
subscriu Offline #13 2007-11-22 21:22:06
Re: MAMA NOASTRA :)Ii multumesc mamei mele pt ca imi e ca o sora. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #14 2007-11-22 21:50:48
fetelor imi pare sincer rau ca nu aveti ptr ce sa le multumiti maelor voastre(sa nu intelegeti gresit nu va condamn ) dar as vrea sa va ganditi un pic daca doamne fereste nu ar mai fi ele ce ati face eu o am pe mami a mea bolnava de cancer de col este operata si a terminat si citostaticele .....doctorul spune ca e bine si eu am speranta ca se va face bine...dar imi este ffff greu asa ca va rog pe toate haideti sa ne pretuim parintii asa cum sunt ei rai sau buni trc ca nu stim niciodata cand ne putem trezi singuri pe lume Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #15 2007-11-22 22:05:27
Re: MAMA NOASTRA :)o iubesc pe mamicu meu...doar ea mi-a mai ramas:( vrreau si eu sa fiu miresica Offline #16 2007-11-22 22:15:53
ea stie ce mult inseamna pt mine nu vad de ce e necesar sa exprim asta public.oricume ea nu intra aici take me as i am or watch me as i go! Offline #17 2007-11-22 22:29:58
nu este necesar luna_amara si nu te exprimi public suntem aici intre noi asa cum stim sa ne punem pe foaie prb cu iubitii sau mai stiu io ce asa am putea sa spunem si 2 vb frumoase despre fiintele care ne-au dat viata Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #18 2007-11-22 23:59:57
Re: MAMA NOASTRA :)nu terce zi fara sa o iau in brate si sa o pup...chiar dc ma mai supar pe ea pana la urma ne impacam. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #19 2007-11-23 10:59:05
Re: MAMA NOASTRA :)ii multumesc ca mi-a dat viata si atat!...in rest, chiar nu am pt ce pt ca nici macar material nu m-a sustinut...m-a lasat balta atunci cand aveam mai mare nevoie de ea Nothing happens without a reason... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|