homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Femeile si dependenta emotionala

#1 2007-11-22 18:44:45

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

femeile si dependenta emotionala

depindem noi emotional de prietenii/logodnicii/sotii nostrii si daca da,e de bine e de rau? si cum sa facem sa nu mai depindem emotional de ei,se poate asa ceva?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2007-11-22 18:49:36

skumpi
Vizitator

Re: femeile si dependenta emotionala

eu cred k nu se poate....nu avem cum sa traim singuri...izolati...iar cand intri in contact cu cineva si ajungi sa te apropii mai tare ti`e imposibil sa nu depinzi intr`o oareacare masura !
eventual ca sa nu mai depinzi emotional d cineva ar trb sa nu te implici asa tare..ma rog sa incerci sa nu te implici...desi cateodata e inevitabil...nu poti sa iti impui u, de exemplu,  d cine sa te indragostesti si de cine nu...etc !
dak nu ne`am mai implica emotional ce sens ar mai avea viata ? dak nu iubesti...dak nu suferi...dak nu esti suparat sau fericit ?

#3 2007-11-22 18:52:12

vreausaninga
Full member
Inregistrat: 2007-01-20

nu stiu daca de prieteni, dar de prietenul meu sigur depind emotional. m-am obisnuit sa-i impartasesc totul, si nu cred ca ma voi dezobisnui de asta prea curand.

"Cred in valoarea de schimb a iluziilor..."

#4 2007-11-22 18:59:55

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

mie imi place la nebunie sa-l iubesc pe omu asta al meu. imi place confortul pe care mi-l da relatia noastra....confort emotional, sa stiu k la orice chestie am la cine apela. Si chiar cred k de cand sunt cu el sunt mai putin egoista

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#5 2007-11-22 19:00:56

persifona
Vizitator

mitzili a scris:

mie imi place la nebunie sa-l iubesc pe omu asta al meu. imi place confortul pe care mi-l da relatia noastra....confort emotional, sa stiu k la orice chestie am la cine apela. Si chiar cred k de cand sunt cu el sunt mai putin egoista

100% aplicabil si in cazul meu.

Publicitate

loading...

#6 2007-11-22 21:56:57

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

si la mine se aplica..eu fara iubi mai bine mor...il iubesc mai mult decat orice pe loomea asta:)

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

#7 2007-11-22 22:18:14

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

ralucaelena a scris:

depindem noi emotional de prietenii/logodnicii/sotii nostrii si daca da,e de bine e de rau? si cum sa facem sa nu mai depindem emotional de ei,se poate asa ceva?

nu cred ca e bine,eu una nu depind de e cu totul e bine sa ai si ceva al tau acolo pus deoparte, nu sa ti decshizi sufletu:d

take me as i am or watch me as i go!

#8 2007-11-22 22:37:43

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

nu e bine normal..tot tu suferi..e bine doar pana la o limita..din pacate nu se prea poate aplica

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#9 2007-11-22 23:02:10

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Andra123 a scris:

Eu clar sunt dependenta de el si el de mine.Unul fara altul nu mai putem trai.Intr-un fel e bine,in alt fel nu e bine.Bine este pt ca ne iubim mult si eu sunt totul pt el,iar el pt mine.Rau este doar in cazul unei despartiri D-ne fereste.Asta este parerea mea.

idem 100%smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#10 2007-11-22 23:11:55

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

sunt cristina, si sunt dependenta tongue de prietena mea cea mai buna. eu dak nu am cu cine sa vb, cu cine sa imi impartasesc bucuriile, necazurile, tristetile, supararile, innebunesc. nu suport singuratatea. nici pana la piata nu imi vine sa ma duc singura, sau in oras. in permanenta vreau sa stiu k e cineva cu mine, k am cu cine sa vb. ea e the best. si cum cu ai mei nu pot discuta mai nimic, si cum prieten e ca si cum nu as avea, ea e tot ce am. e spijinul meu moral, emotional etc etc. o iubesc tongue

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#11 2007-11-22 23:24:04

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

da, recunosc ca sunt dependenta insa pana la un punct ...adica ma descurc si fara el..dar am momente cand am nevoie disperata sa-mi fie aproape...eu zic ca reusesc sa mentin un echilibru

#12 2007-11-23 09:47:00

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ioana dinu a scris:

da, recunosc ca sunt dependenta insa pana la un punct ...adica ma descurc si fara el..dar am momente cand am nevoie disperata sa-mi fie aproape...eu zic ca reusesc sa mentin un echilibru

subscriu

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#13 2007-11-23 10:41:21

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

noi suntem dependenti unul de altul reciproc. nu pot sa-mi imaginez acum o viata fara el...e tot ceea de ce am nevoie. e un om minunat si as dori ca toate fetele sa aiba norocul, linistea si pacea sufleteasca pe care el mi-o ofera

#14 2007-11-23 13:16:14

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

eu sunt dependenta de afectiune big_smile nu conteaza cine..mama, iubitul, un prieten, o prietena...cineva tot tre sa-mi ofere macar o data pe zi niscaiva afectiune, ca de nu.. ma paste depresia lol

#15 2007-11-23 13:47:18

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

micaella4 a scris:

eu sunt dependenta de afectiune big_smile nu conteaza cine..mama, iubitul, un prieten, o prietena...cineva tot tre sa-mi ofere macar o data pe zi niscaiva afectiune, ca de nu.. ma paste depresia lol

si eu la fel tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#16 2007-11-23 16:22:54

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

micaella4 a scris:

subscriu !!

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

#17 2007-11-23 16:26:54

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

...si eu care credeam ca-s singura lol

#18 2007-11-23 16:28:01

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

Lili_delfi a scris:

micaella4 a scris:

subscriu !!

subscriu si eu!

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#19 2007-11-24 11:29:02

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

...nu e bine sa te dedici  100 %  unei persoane...pt k atunci  cand te va dezamagi..vei suferi foooartee mult...eu zic  k totul  sa fie cu limite....eu una  nu  vreau  sa ma gandesc  cat de greu  imi va fi, dc  vreodata  ma voi  desparti  de el....am  sa incerc sa  fiu  un pic  mai  egoista  cu afectiunea....nu de alta, dar sa nu mi se para  capat de lume  cand el nu va fi langa mine....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.