homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Femeile si dependenta emotionala-2

#20 2007-11-26 17:02:17

myhaela
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-03-15

Re: femeile si dependenta emotionala

Lili_delfi a scris:

micaella4 a scris:

eu sunt dependenta de afectiune big_smile nu conteaza cine..mama, iubitul, un prieten, o prietena...cineva tot tre sa-mi ofere macar o data pe zi niscaiva afectiune, ca de nu.. ma paste depresia lol

subscriu !!

si eu sunt cam la fel

#21 2007-11-26 17:29:43

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

capcaun a scris:

...nu e bine sa te dedici  100 %  unei persoane...pt k atunci  cand te va dezamagi..vei suferi foooartee mult...eu zic  k totul  sa fie cu limite....eu una  nu  vreau  sa ma gandesc  cat de greu  imi va fi, dc  vreodata  ma voi  desparti  de el....am  sa incerc sa  fiu  un pic  mai  egoista  cu afectiunea....nu de alta, dar sa nu mi se para  capat de lume  cand el nu va fi langa mine....

Absolut de acord cu tine smile Dar nu pentru ca ma gandesc ca o sa-l pierd, ci pentru ca asa e firea mea: sunt independenta si imi place big_smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#22 2007-11-26 17:34:07

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

blueeyes a scris:

capcaun a scris:

...nu e bine sa te dedici  100 %  unei persoane...pt k atunci  cand te va dezamagi..vei suferi foooartee mult...eu zic  k totul  sa fie cu limite....eu una  nu  vreau  sa ma gandesc  cat de greu  imi va fi, dc  vreodata  ma voi  desparti  de el....am  sa incerc sa  fiu  un pic  mai  egoista  cu afectiunea....nu de alta, dar sa nu mi se para  capat de lume  cand el nu va fi langa mine....

Absolut de acord cu tine smile Dar nu pentru ca ma gandesc ca o sa-l pierd, ci pentru ca asa e firea mea: sunt independenta si imi place big_smile

Exact dar exact asa gandeam si eu... Dar la un mom dat,knd intalnesti acea persoana,si vezi k iti ofera totul..e foarte greu sa ramai mai rezevata...o astfel de dedicatie totala te corupe sa faci acelasi lucru... SI am constata la un mom  dat k aceasta manie a mea cu independenta ma face sa pierd momenete frumoase...

Si totusi ca sa revin on-topic... Eu inteleg prin dependentza o boala mai grea... dependenta mi se pare k se manifesta de ex atunci knd te desparti,el sa zikem nu mai crede in relatia voastra si tu totusi nu poti sa te trezesti la relaitate.. Asta e intr-adevar dependentza si e un semn de alarma...

In rest,omul este o fiintza sociala si asa cum zikea si scumpi nu poate trai fara a fi un pic dependent de ceilalti

Poor is the man whose pleasure depends on another

#23 2007-11-26 17:38:59

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Adevarat, "fara a fi un pic dependent" smile Dar ce e mult, strica... Asta s-a dovedit la mine in relatia pe care tocmai am terminat-o... Am fost dependenta de el, sufleteste, desigur, a existat acea dedicatie, as putea spune, totala. Si la ce mi-a folosit? Am suferit ca un caine atunci cand ne-am despartit grater
In momentul de fata consider ca nu mai am acea nevoie sufletesca de a depinde de cineva... Imi cunosc valoarea, si pana nu gasesc pe cineva care sa o recunoasca, nu o sa-mi mai las garda jos big_smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#24 2007-11-26 17:43:43

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

nu e bine,dar uneori n`ai cum sa nu "depinzi" de celelalt..si eu sunt constienta ca imi poate face rau treaba asta..da` sa zicem ca am incredere in el

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.