|
Nu esti logat.
Femeile si dependenta emotionala-2#20 2007-11-26 17:02:17
Re: femeile si dependenta emotionala
si eu sunt cam la fel Offline #21 2007-11-26 17:29:43
Absolut de acord cu tine Dar nu pentru ca ma gandesc ca o sa-l pierd, ci pentru ca asa e firea mea: sunt independenta si imi place Offline #22 2007-11-26 17:34:07
Exact dar exact asa gandeam si eu... Dar la un mom dat,knd intalnesti acea persoana,si vezi k iti ofera totul..e foarte greu sa ramai mai rezevata...o astfel de dedicatie totala te corupe sa faci acelasi lucru... SI am constata la un mom dat k aceasta manie a mea cu independenta ma face sa pierd momenete frumoase... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #23 2007-11-26 17:38:59
Re: femeile si dependenta emotionalaAdevarat, "fara a fi un pic dependent" Dar ce e mult, strica... Asta s-a dovedit la mine in relatia pe care tocmai am terminat-o... Am fost dependenta de el, sufleteste, desigur, a existat acea dedicatie, as putea spune, totala. Si la ce mi-a folosit? Am suferit ca un caine atunci cand ne-am despartit Offline #24 2007-11-26 17:43:43
Re: femeile si dependenta emotionalanu e bine,dar uneori n`ai cum sa nu "depinzi" de celelalt..si eu sunt constienta ca imi poate face rau treaba asta..da` sa zicem ca am incredere in el Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|