|
Nu esti logat.
Cum iti arata ca te iubeste?#1 2007-11-26 18:06:48
cum iti arata ca te iubeste?probabil ca te iubeste mult, iti zice asta zi de zi , dar iti si arata ? ce strategii adopta el/ea pt ca tu sa te simti cea mai speciala persoana ? Fiecare zi e un nou inceput !!! Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine Offline #2 2007-11-26 18:11:15
Re: cum iti arata ca te iubeste?pai mie nu imi spune in fiecare zi ca ma iubeste zice ca e bine putin mai rar altfel isi pierde din hai sa ii zicem valoare.cum demonstreaza ca ma iubeste:e langa mine cand am nevoie,ma asculta si ma sfatuieste ,imi intelege toanele de femeie,are o rabdare de fier cu mine,imi face de papa cand vin obosita de la facultate,ma ia un brate cand e cate o baltoaca pe strada si eu nu pot sa o trec,hmmmm si multe altele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-11-26 18:13:10
Re: cum iti arata ca te iubeste?prin tot ce face it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2007-11-26 18:14:53
Re: cum iti arata ca te iubeste?mie imi spune in fiecare zi ca ma iubeste, este alaturi de mine mai ales acum ca trec printr-o sit mai dificila imi accepta toate toanele si toti nervii, nu ia o hatarare fara sa ma consulte , imi accepta multe chestii.... Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #5 2007-11-26 18:19:05
Re: cum iti arata ca te iubeste?
asa e http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#6 2007-11-26 18:20:00
Re: cum iti arata ca te iubeste?Pe langa faptul ca-ti spune tot timpul ca te iubeste, eu cred ca important e sa simti tu ca intradevar te iubeste. Si eu chiar simt asta. Cand ma saruta...cand ma priveste...cand imi zambeste, cand ma atinge...prin toate faptele astea simt ca asa de mult ma iubeste. Cred ca si daca mi-ar spune ca nu ma iubeste nu l-as crede, ca ma face sa ma simt iubita. Chiar si cand nu-i langa mine si ma gandesc la el inimioara mea asa frumos simte ca el ma iubeste 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #7 2007-11-26 18:26:27
Re: cum iti arata ca te iubeste?Pai imi spune tot timpul....vrea tot timpul sa ma vada,ma suna..ma intreaba daca mi'e bine.Cand suntem impreuna se uita cu dragoste la mine..se vede de la o posta:D nu sta 3 minute fara sa imi dea macar un pupic,imi strange mana si cand conduce...mi'o tine de multe ori pe schimbator langa a lui.Cand facem dragoste(nu sex:)) ) ma pupa din cap pana'n picioare si se uita la mine de nu'mi vine sa cred ca'i adevarat.Ii rad ochii TOT TIMPUL .N'are cum sa nu ma iubeasca... 6 ani de dragoste Offline #8 2007-11-26 18:33:23
Ms Th1nkp1nk. asa sunt eu, mai romantica. mai ales cand iubesc si sunt iubita ce poate fi mai frumos decat atat? 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #9 2007-11-26 18:34:57
tanjesc si eu dupa d`astea..al meu zice ca ce vreau sa stea toata ziua cu mine`n brate?... Ultima oara a fost editat de ankuzza (2007-11-26 18:36:50) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #10 2007-11-26 18:39:56
Re: cum iti arata ca te iubeste?Pai mai sunt si altele de facut:P nu stam tot timpul inlantuiti...dar si cand stam..stam! si daca nu stam are grija sa mai vina sa'mi dea un pupic..sa nu uit:D Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-11-26 18:40:54) 6 ani de dragoste Offline #11 2007-11-26 18:47:24
Re: cum iti arata ca te iubeste?Mie imi demonstreaza asta in fiecare zi.Chiar daca este suparat,nervos,obosit,bolnav el tot frumos se poarta cu mine,ma trateaza ca pe o printesa.Ma intelege mereu(desi de multe ori nici eu nu ma inteleg),cand am probleme este alaturi de mine 100%.Nu de mult am trecut prin ceva tragic,nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva si atunci mi-a demonstrat ca ma pot baza pe el oricand,m-a ajutat sa trec peste mai usor si m-a inteles ca sufeream si nu s-a suparat ca ii vb urat uneori,il repezeam si eram f rea.Este minunat sa stii ca cineva te iubeste si ar face orice pt tine,eu ma simt alt om de cand sunt cu el si daca ar fi sa aleg intre a ma intorce in trecut si sa fiu fara el sau sa mor,mai bine as muri decat fara el.Si imi pun viata in joc ca si el ar face aceiasi alegere. Ultima oara a fost editat de Andra123 (2007-11-26 19:03:38) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #12 2007-11-26 19:10:25
Re: cum iti arata ca te iubeste?cu orice gest pe cate il face eu cu bibi meu Offline #13 2007-11-26 19:11:10
si tu de ce il bagi in seama? lasa-l sa zica ce o vrea Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #14 2007-11-26 19:41:27
Re: cum iti arata ca te iubeste?chiar asha:P 6 ani de dragoste Offline #15 2007-11-26 19:46:19
Re: cum iti arata ca te iubeste?mie iubi imi artaa cam tot tp...ma alinta...imi vb frumos...se comporta frumos..imi face toate poftele...e atent...e un gentelman...sunt multe nu`mi vin acum in cap dartoti din jur isi dau seama d acest lucru...nu numai eu... Ultima oara a fost editat de skumpi (2007-11-26 19:46:49) #16 2007-11-26 19:46:58
Re: cum iti arata ca te iubeste?al meu nu-mi spune chiar in fiecare zi,insa imi demonstreaza in fiecare zi ca ma iubeste...de asta nu ma indoiesc.Chiar si simpla lui privire imi dovedeste ca ma iubeste...sunt atatea lucruri de spus,incat mai bine spun doar atat: sigur ma iubeste Offline #17 2007-11-26 20:04:19
Re: cum iti arata ca te iubeste?mi spune ca ma iubeste mereu(pt mine asta conteaza:)iar cand suntem impreuna ma trateaza regeste:)nu si ia ochii de la mine::Xsi ii si sclipesc asa cand mi spune;)e dulce si tandru...e iubitu meu:X: take me as i am or watch me as i go! Offline #18 2007-11-26 20:09:57
Re: cum iti arata ca te iubeste?Desi se spune ca daca iti spune mereu "te iubesc"se pierde din magie,la noi nu e asa.Si al meu imi spune de 10 ori pe zi,pe putin.Ncd nu mi-a inchis tel fara sa imi spuna,dar daca ar face-o cred ca as suferi .Imi place,dar nu asta este totul,trebuie demonstrat si prin fapte,nu doar prin vorbe.Daca nu mi-ar fi demonstrat putea sa imi spuna si de 100 de ori pe zi ca nu il credeam. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #19 2007-11-26 20:13:33
Re: cum iti arata ca te iubeste?cateodata, cand ma ia asa usor si ma pupa, ma miroase, ne frecam nasucurile asa dulce simt pur si simplu cum ne inconjuram cu iubire... si culmea, dupa 2 ani, inca mai simt fluturashi in stomac cand ne alintam asa... si e ceva in privirea lui mereu cand imi spune ca ma iubeste. si ceva-ul ala ma face sa fiu sigura de dragostea lui Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|