Vreau sa slabesc :D-110
- anytza
- Hero member
- De la: ploiesti
- Inregistrat: 2007-08-07
Re: vreau sa slabesc :D
ralluka a scris:Nu cred ca cineva a tinut doua saptamani post negru aia inseamna fara mancare, fara apa deci sorry dar nu cred
Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!
- persifona
- Vizitator
Cred ca doar fara mancare, nu si fara apa.
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
nu as putea sa tin post negru vreodata, fie el si doar cu apa... ar fi un chin mult prea mare si cred ca oricum nu as putea pentru ca eu daca nu mananc nimic jumatate de zi imi e rau...
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
daca a tinut post negru in spital sub supraveghere medicala a primit sigur ceva perfuzii cu glucoza sau minerale in apa plata. Insa nu am auzit de spitale sau clinici care au asemenea metode de slabit pentru pacienti.
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- ioana_4
- Diamond member
baciu a scris:daca a tinut post negru in spital sub supraveghere medicala a primit sigur ceva perfuzii cu glucoza sau minerale in apa plata. Insa nu am auzit de spitale sau clinici care au asemenea metode de slabit pentru pacienti.
da, ai dreptate, la asta nu ma gandisem... dar oricum cred ca te simti slabit si e greu... nu stiu, mi se pare mult prea drastica metoda
- Sonia_Simona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-09
trebuia sa ii dea un regim..... asa risca sa ia din nou in greutate
- naturalbody
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-11-07
pai sa va spun..stiti cum eram eu cu "capul" (cu moralul vreau sa zic)..dupa 9 zile de regim disociat?..am inceput sa plang dintr-o data..doar pentru ca instructoarea mi-a zis ca nu am tinut corect mana pe bara.. si am plans..de nu ma mai opream..fara motiv..imi scazuse mult glicemia si mi-a bagat in gura o bucatica mica mica de cozonac... dar pai dupa post negru 2 saptamani... eu una nu cred ca e posibil...
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
si eu am obesrvat ca atunci cand sunt la dieta sunt mai nervoasa mai sensbila,a obervat asta si prietenul meu.cand manca el si eu nu puteam manca parca ma strsa cum mananca si el saracu' n-avea nicio vina...
expect the worst , hope for the best!
- dt
- Full member
- De la: analele moldovei.
- Inregistrat: 2007-10-26
eu am tinut.... si nu este deloc ceva rau, primele 3-4 zile erau cele mai urate, ca imi scazuse glicemia si din a 4-a zi de post, ficatul secreta corpi cetonici, care au rolul de a folosi grasimea din corp pe post de combustibil.. @ persifona: nu mancam nimic, nici macar o guma sa mestec..... am tinut mai demult dieta atkins, fara glucide, dar mi s-a aplecat de la atata grasime si carne si m-am lasat... si da, beam apa minerala... 2 L pe zi @ little rabbit: dupa 2 saptamani de post, am incercat sa mananc niste ciorba de perisoare facuta de mama, dar corpul a respins-o si mi s-a facut rau...foarte rau .... ori am mancat prea mult, ori nu trebuia sa mananc perisoarele.. cert este, ca ... da, ralluka, un om poate sa tina post 2 saptamani....... sunt si pe youtube video blogs cu cativa care tin post (da search la "water fasting")..... alti oameni tin post si pt 40 zile, si beau numai apa (din motive religioase, whatever)... eu stiu ca a fost o experienta f interesanta pt mine, si poate am s-o repet pe la mijlocul anului urmator
cuc.
- pufu
- Sr. member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2008-06-28
Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha
- miha_g
- Banat
- Inregistrat: 2008-05-09
dt a scris:am slabit 10 kg prin post negru...... uimitor.... am tinut 2 saptamani post negru numai cu apa plata si SUPRAVEGHERE MEDICALA, din cauza ca aveam colesterolul si glicemia f ridicate pt varsta mea, si eram constipata, obosita etc.. am slabit uimitor de mult, iar din cauza ca toxinele erau eliminate, si colonul curatat, mi-a disparut si acneea de pe fata, ma pot concentra mai bine si ma simt excelent ! stiu ca asta chiar se poate numi "infometare" sau doar ca "maicile si calugarii fac asta" , dar eu nu am pus la loc decat 100 de grame in 2 luni ! am timut 2 saptamani post negru, pe urma inca 4 saptamani de reabilitare (prima saptamana putine ceaiuri de plante si 2-3 pahare de suc de legume stors , a 2-a saptamana am inceput sa mananc niste supe si piure-uri de fructe si legume, a 3-a saptamana am inceput sa mananc putina paine prajita si legume/ fructe crude + iaurt si lapte si in ultima saptamana am introdus si piept de pui fiert si orez)
de la 79 kg acum am 69 si un pic
ce doctor a putut sa iti recomande astaaaa????te rog verifica daca e cu adevarat doctor!
- pufu
- Sr. member
little_rabbit a scris:ela draga ti-am zis si Inainte sa pleci in vacanta:esti in concediu si poti sa mai papi una-alta.cand esti home poti tine orice dieta, face sport asa ca, crede-ma e ok!si nu cred ca te-ai ingrasat asa mult oricum tinem pumnii sa revii la mancatulsanatos fara scandaluri prin familii
multumesc :k?ra: acolo am cam exagerat....dar chestia a fost k am avut bilet luat cu 3 mese incluse si daca era sa mananc k acasa cred k le lasam lor mai bine din jumate de banii de mancare...si iuby facea galagie ca nu mananc....asa k am lasat regimul si am mancat mai mult...dimineata mancam ceva usor...iaurt,branza topita si ou fiert (in timp ce el manca omleta)....am mai scapat si cateva feliute de salam in unele zile...la pranz mancam 2 feluri de mancare ciorba de pui,perisoare,burta...nu trebuia sa mananc asa ceva dar...trebuia sa aleg din ce era in meniu....si la felul 2 mancam pui la gratar sau la cuptor cu cartofi natur si salata de varza sau rosii si castraveti...iar seara mancam iar 2 feluri mamaliguta cu branza si smantana si pui cum am zis mai sus sau peste rasol...am mai scapat si sarmale si gulas unguresc .....dar cel mai rau am trisat cu dulciurile intre mese....am mai mancat eu si fructe dar nu prea multe...si cu atata carne m-am constipat ingrozitor...daca era dupa mine mancam un fel de mancare la masa...dar nu voiam sa ma cert cu iuby acolo asa k i-am facut pe plac....
cat despre miscare....ne plimbam prin oras cam de 2 ori pe zi...dar nu foarte mult pt k el satul de mers la munk voia sa se odihnesca...iar eu trageam de el...din fericire am facut si gimnastica la sala din hotel...asa k in vreo 3 zile am mers cate o ora pe bicicleta....plus k am stat la etajul 6....si am urcat pe jos aproape mereu....adik in medie de 6-7 ori pe zi....cam 8 etaje calculate toate....iar smbt si duminik am fost la plimbare la lacul rosu,cheile bicazului,barajul de la bicaz,lacul sf ana si am mai mers pe jos pe acolo....
apa am baut de izor...avea cam multe saruri si m-am umflat de la ea...se vedea k am retinut multa apa...probabil si din cauza grasimilor si dulciurilor....
m-am cantarit ieri si aveam 58 de kg....acum nush dak intr-adevar am pus 2kg sau este din cauza faptului k sapt viit imi vine menstruatia...am si sanii tari si ma gandesc k poate si faptul k sunt mai umflata e tot de la ciclu....
oricum in principiu m-am relaxat in concediu....nu mi-am refuzat nimic...si a fost prima oara cand am stat si eu cu iuby 7 zile plecati....sa dormim impreuna si sa facem ce vrem noi cand vrem noi
acum am revenit la legume,fructe si gratar....dar maxim o portie de carne pe zi...k nu mai vreau sa aud de carne dupa cata am mancat in concediu...cred k vineri o sa mananc numai fructe toata ziua k oricum tin post si abia imi mai curat si matele de atata carne si alte prostii....
Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-08-27 19:22:38)
- annabel
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-01-15
bv ela.suna f bvine ce ati facut pe acolo.mai ales sala la hotel..suuuuuuuper tare!
- pufu
- Sr. member
little_rabbit a scris:bv ela.suna f bvine ce ati facut pe acolo.mai ales sala la hotel..suuuuuuuper tare!
am fost la un hotel care avea si baza de tratament...si cum eu am picioarele umflate si probleme cu circul;atia mi-a dat de facut ,pe langa mofete si curenti la coloana, si kinetoterapie....mai exact sa pedalez la bicicleta dar nu stand pe sa....ci stand culcata pe spate...e mult mai obositor si ajuta la circulatie....si pt k nu rezistam mult asa faceam cam 30 min ....si alte 30 min faceam ori gimnastica in grup ori mergeam normal pe bicicleta...din pacate nu am apucat sa fac decat 3 zile...pt k in week-end nu era deschisa sala....dar a fost bine si atat....ma simteam excelent dupa....am facut si vibromasaj de vreo 2 ori cate 10-15 min
- Sonia_Simona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-09
cam cat sport faceti voi pe zi? eu fac intre 50-60 min....zilnic, da' am rupte toate oasele
- ioana_4
- Diamond member
eu 20 min cam in fiecare zi.. dar variaza in functie de timp.. in unele zile fac 30-40 min, in altele deloc...
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
slabit 1 kg... 3 zile
eu am inceput azi in sf sala si fac 50 min aerobic.. 30 min bicicleta 30 min aparate....
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- maria_is
- New member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-07-26
Super... la ce sala ai inceput sa mergi acum?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|