homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-111

#2091 2008-08-28 07:17:32

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: vreau sa slabesc :D

oau pitzi.pt febra musculara ai luat ceva?mergi si azi la sala?sau de cate ori pe sapt?

#2092 2008-08-28 15:30:40

MIRUTZA
New member
Inregistrat: 2008-07-16

Buna...si eu ma chinui sa slabesc de nu stiu cat timp....am aflat eu ceva despre niste pastile, mai exact Capsula de Slabit, am dat 100 RON si m-am apucat. Nu am reusit sa iau decat 3 zile din cauza efectelor secundare pe care le da. Acum am incercat cu ceai antiadipos chinezesc. De mancat nu mananc deloc mult insa mama ei de celulita nu vrea deloc joc....se tine de mine scai......dati-mi si mie neste sfaturi ca nu mai sti ce sa fac...

#2093 2008-08-28 17:52:00

annabel
Diamond member

sport faci?sanatos mananci?asta e "cheia succesului"nu pastile sau ceaiuri ca nu toata viata ai sa bei pastile si ceaiuri

#2094 2008-08-28 18:39:44

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

am inceput sa ma mobilizez si eu....am mancat mai usor azi....am facut si o ora exercitii....mi-am cumparat si cantar de baie dar la cata apa am baut azi si cate fructe am mancat nu e indicat sa ma iau dupa cate kg imi arata....k sunt multe rauuuuu....ma cantaresc dimineata....sper k va fi mai bine k de nu iar ma apuca depresia....

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-08-28 18:43:06)

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#2095 2008-08-28 20:41:36

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

Myrutza sport si grija la alimentatie.....si eu imi doresc niste pastile eficiente....da' nu prea gasesc....ceaiul da rezultate daca mananci si sanatos

Publicitate

loading...

#2096 2008-08-28 21:33:00

SmackDown
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-11

Cum a slabit Teo 60 de kilograme

Echilibru si disciplina. Cele doua cuvinte descriu perfect dieta care a ajutat-o pe Teo sa piarda nu mai putin de 60 de kilograme! Prezentatoarea a facut publica reteta siluetei perfecte pentru a veni in ajutorul celor care, asa ca ea, se lupta de multi ani cu kilogramele in plus.

Prezentatoarea Teo Trandafir a ales sa apeleze la un nutritionist pentru a slabi sanatos. Fara a cadea in capcana operatiilor estetice, ea a reusit sa dea jos un numar record de kilograme: 60. Dupa ce a spus adio sucurilor cu sau fara acid, dulciurilor, alcoolului sau gustarilor dupa ora 6 seara, Teo a urmat o dieta stricta prin care a slabit incet, dar sigur: circa trei kilograme la fiecare doua saptamani.

Regimul lui Teo are reguli stricte:

- se mananca obligatoriu trei mese pe zi, pe cat posibil la ore fixe, cu un interval de maximum 6 ore intre ele;
- intre mese nu se mananca absolut nimic (se pot bea doar lichide din categoria celor permise: apa plata sau minerala, ceai si cafea cu indulcitor;
- nu se consuma nici un fel de suc de fructe, nici cele fara adaos de zahar. Exceptie face doar sucul de rosii, care este permis un pahar pe zi;
- alcoolul e interzis.

Asa arata dieta pentru o saptamana

Luni:
Mic dejun - un ceai de plante, o omleta dintr-un ou si o feliuta de sunca presata, o felie de paine si o portocala;
Pranz - 150 g de carne de vita la gratar, o salata cu rosii, castraveti, ceapa si putin ulei de masline;
Cina - 100 g peste la cuptor, un ceai de tei si un mar.

Marti:
Mic dejun - un ou fiert, un ceai verde si o felie de paine de secara;
Pranz - piept de pui la gratar, un iaurt degresat, un mar;
Cina - fasole verde fiarta,
o portocala si un ceai de lamaie.

Miercuri:
Mic dejun - o cafea neindulcita, o felie de paine toast si nu mai mult de 100 g de sunca
presata;
Pranz - peste la gratar cu multa lamaie, o banana;
Cina - salata de cruditati cu piept de pui, un ceai de fructe si un kiwi.

Joi:
Mic dejun - un bol cu fulgi de porumb, peste care s-a adaugat un pahar de lapte degresat, un mar;
Pranz- 150 g file de somon, o felie de paine de secara, o portocala;
Cina - o salata de sezon, o portocala si un ceai de tei.

Vineri:
Mic dejun - o felie de paine de secara, o felie de cascaval si o cafea neindulcita;
Pranz - 150 g de piept de pui la gratar, o salata de varza, un ceai de plante;
Cina - un compot de pere fara zahar, o felie de paine de secara.
Sambata:
Mic dejun - o cafea neindulcita, o felie de paine de secara si un cub mic de unt;
Pranz - ciorba de legume, o portocala;
Cina - o salata de sezon cu
mult suc de lamaie, un ceai
de fragi.

Duminica:
Mic dejun - o cafea, un bol cu cereale;
Pranz - ciorba de pui cu legume, un ceai de tei;
Cina - peste la gratar, un ceai de plante neindulcit si o
portocala.

Atentie la silueta dupa terminarea regimului

Am remarcat cand Teo a slabit radical, iar dieta mi se pare una echilibrata, in care kilogramele se topesc sigur, unul cate unul. Se poate ca unele persoane sa caute rezultate rapide, si atunci acest regim nu va fi pe placul lor, desi este mai sanatos sa slabesti treptat cate putin, nu totul in doua saptamani. Pe de alta parte, asa cum s-a vazut si la Teo, dupa aceasta dieta este nevoie de o mare atentie si o schimbare radicala a tabieturilor alimentare. Teo probabil a cazut prada ispitelor culinare care, impreuna cu programul si stresul zilnic, au facut-o sa puna inapoi o parte din kilogramele pierdute la cura. Nu este insa o regula si, odata ce ati atins dimensiunile dorite, le puteti pastra printr-un regim alimentar adecvat.

Gaseste-ti regimul potrivit

Libertatea va ofera posibilitatea sa va alegeti dieta potrivita. Fie ca vreti sa dati jos cateva kilograme, fie ca doriti sa va schimbati aspectul fizic, dieta ideala trebuie sa se plieze pe stilul de viata al fiecaruia.La treaba!

Dr. Mihaela Ionescu
medic  nutritionist  Institutul 'Nicolae Paulescu' Bucuresti

الله مساعدتي لتعلم اللغة العربية 
ALHAMDULILLAH !!!!

#2097 2008-08-29 01:34:24

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

ii putin cam "tare" regimul dar da rezultate,nu in timp...ci deoarece intre mese neaparat trebuie sa ai un snack,fara el nu poti supravituii pana la masa urmatoare;sau poti dar asta inseamna sa nu depui un asemenea efort la sala...suna putin a infometare si dupa cum spune la sfarsit sa fii atent ce mananci pe viitor...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#2098 2008-08-29 01:59:42

Ank-Su-Namun
Sr. member

cate kilograme ai,daca nu te superi?
apropo...nu esti "grasa" ci "curvy" cum se spune...1 an de fitness si 6-7 kile date jos asa usor fac tacamul complet si schimbarea va fi radicala...trust me..tongue

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#2099 2008-08-29 02:08:25

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

acum am 51 (la 1,60)
mda...sunt curvy...dar nu-mi place...inainte nu eram...si...nu ma simt bine. sad dar trebuie sa dau jos....azi am mancat doar o rosie (una singura) cu branza...pur si simplu nu mi-e foame...de la lipostop cred. cred ca mai slabeam, dar am fost la mare si acolo a trebuit sa mananc (ca mergeam la restaurant si nah...nu aveau salate sa mananc numai atat....asa ca am fost nevoita sa mananc calumea si de 2 ori pe zi...si ma mai batea la cap si socrela sa mananc). cand am plecat la mare aveam 50,500...acum am 51...deci nu-i grav....daca la mare cand am mancat nu am pus pe mine...acasa, fara food ar trebui sa mai slabesc...incet incet, dar sigur. big_smile sper eu.
si vreau sa pun poze cu me la 42 kg. big_smile atunci o sa ma declar super multumita...hai...si 45kg merg. smile

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-08-29 02:12:17)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2100 2008-08-29 02:12:43

Ank-Su-Namun
Sr. member

10 kile e cam mult sa le dai jos la inaltimea ta...poti dar nu va fi usor,iar infometarea nu te va ajuta decat pe moment...decum pui ceva mai mult in gura se pun si kilogramele si celulita inapoi.trebuie neaparat 3 mese/zi orice medic nutrtionist recomanda asta,plus sport...bafta sa ai...

#2101 2008-08-29 02:17:27

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

nu am mancat niciodata 3 mese pe zi...maxim 2. pana acum nu am avut probleme (probabil un metabolism bun...de mancam pizaa si la 1 nopatea, ca ziua mai uitam sa mananc si ma trezeam cand ajungeam acasa cu o foameee) si totusi peste 47kg nu am sarit niciodata...aveam 45-47 mai mereu....si am ajuns la 42 de la yasmin acum 2 ani (desi tot mancam cand si cum apucam).
acum m-am ingrasta de la ac, din pacate...dar acum am revenit la yasmin, plus lipostop, mancare mai putina (adica atunci cand mi-e foame...de ce sa mananc daca nu mi-e foame si chiar nu pot baga nimic in gura?) sper sa slabesc...macar la 45 sa ajung iar... 42 ar fi asa...idealul...la 42 sunt eu multumita de cum arat (si nu mai am pitici pe creier ca-s grasa)...dar in momentul de fata orice sub 50kg e ok...apoi...vedem dup-aia. big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2102 2008-08-29 08:06:20

annabel
Diamond member

eu am 1.60 si 60 kg.am luni de cand nu mai scad deloc.fac sport, mananc ca lumea(mai gresesc in week-end)dar degeaba.imi vine sa bocesc.anul trecut am reusit sa ajung si eu la 52.si eram maxim de fericita(desi s-ar mai fi putut da jos dar nu vreau sa fiu ca andreea86 adik fara tate fara cur lol )

#2103 2008-08-29 09:02:08

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

little_rabbit sa ajungi sub 60 e destul de greu....trebuie sa schimbi din cand in cand modul de a manca, dar mai ales exercitiile pentru ca l aun moment dat se invata corpul cu ele. si eu as vrea ex noi, dar la fel de eficiente ca si cele de pana acum, dar nu prea gasesc...o sa caut pe net astazi

#2104 2008-08-29 09:17:10

annabel
Diamond member

eu merg la aerobic si mai nou fac la leg magic

#2105 2008-08-29 09:30:34

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

rabbitzel ..isi merita banii leg magicu? oare scap de celulita de pe picioare de el? si am inteles ca nu prea lucreaza abdomenu nu?tillfreds

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#2106 2008-08-29 09:42:08

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

Andreea86 a scris:

aripioarele mele...parca s-au mai dus putin...parcaaa... nu mai sta asa aiurea, dar tot am solduri si fund mare...si picioare groase. smile

andreea mama unde vezi tu k ai picioare groase? nu esti slaba dar nici grasa nu poti sa zici k esti...uite ce gambe si glezne subtiri ai.....daca le-ai vedea pe ale mele....

eu in momentul de fata am cam intrat in depresie cand am vazut cat arata cantarul... 58,8kg....si acum vreo 2 sapt aveam 56-57.....mor.....gratergratergratergratergrater
nush dak e de vina si faptul k urmeaza sa-mi vina....dar ma streseaza rau de tot.....
aaaa....am si eu o intrebare....stiu k e offtopic asa k ma scuzati big_smile....mie inainte sa iau ac mi se intareau sanii si incepeam sa ma umflu cu maxim o sapt inainte de menstra.....acum de cand cu ac se intampla asta cam cu o sapt juma-2 inainte...voua vi se intampla la fel?

trebuie s-o las mai moale cu mancarea....mai exact cu asa multe fructe....si sa ajung urgent la vreo 55kg k nu mai am mult pana incep iar sa bocesc....nu ar fi problema kg cat e celulita asta idioata....e ingrozitoare....nu o mai suport....daca strang pielea pe picioare arat oribil....si se vede si fara s-o strang.....gratergratergrater...i hate it!!!!!!!!

am uitat sa intreb...pitzi cat ai reusit sa tii cura cu pepene?ai slabit de la ea?

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-08-29 09:46:05)

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#2107 2008-08-29 09:44:07

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ella,mai greu skapi de celulita....mie mi s-a luat de tot felul de creme care nu sunt bune d nimic.ma gandeam sa incep sa fac masaj,poate poate scap

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2108 2008-08-29 09:46:10

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

dar oare stepperul ajuta la eliminarea celulitei? sau nu are nicio treaba cu asta?

#2109 2008-08-29 09:46:59

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu nu cred,dar poate cine stie

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.