homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-119

#2243 2008-09-03 21:06:49

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

Re: vreau sa slabesc :D

eu am 1.63 parca, fara papuci fara nimic ... la picioare sunt slabuta , dar la burta si aripioare sunt  o balena .. uof box

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#2244 2008-09-03 21:07:20

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Eu acum am fost la sala timp de o luna si ma simt foarte bine asa, si mi-ar parea rau sa pierd rezultatele de pana acum atunci cand o sa plec la facultate. Si de asta ma gandeam sa imi cumpar un aparat de camera cu care sa lucrez, cat sa ma mentin in forma. Si ma gandeam la leg magic, mai ales ca eu sunt nemultumita de aripioarele alea de pe coapse. Deci nu este chiar asa de 'magic' cum il lauda ei in reclame? cesafac

Ultima oara a fost editat de Aryanne (2008-09-03 21:11:36)

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#2245 2008-09-03 21:10:32

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

te stiu atunci big_smile recunoscusem avatarul...
e magic dak te tii de el lol poate slabesc eu greu...am putina grasime,si se duce a naibii d greu.
pt aripioarele de p coapse ia-ti un stepper clasic,k leg magicu lucreaza mai mult gambele si interiorul coapselor...fundu deloc.

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-09-03 21:17:16)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2246 2008-09-03 21:15:07

Aryanne
Sr. member

Of, ma exprimai eu gresit, aripioarele din interiorul coapsei, nu stiu cum sa le zic. Cred ca o sa ma risc si o sa-l cumpar. Ce o fi o fi. M-am gandit si la stepper, mai ales ca e mai micut, insa am avut probleme cu coloana si doctorul mi-a recomandat sa NU folosesc stepper. Si ma gandesc ca e mai importanta coloana mea decat supletea picioarelor. Desi stepperul ma atrage categoric mai mult ca leg magic.

Tu ai primit acel CD cu exercitii pe care ar trebui sa le faci pe langa Leg Magic?

Ultima oara a fost editat de Aryanne (2008-09-03 21:22:50)

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#2247 2008-09-03 21:18:30

GreenBubbles
Insomniac member

normal k am primit cd-ul,toti il primim smile tu la ce te referi?aripioarele alea d p interioru coapsei? kre dak cresc ti-ar uni picioarele? k dak pt aia vrei,e bun...

Publicitate

loading...

#2248 2008-09-03 21:22:24

Aryanne
Sr. member

Mersi mult.

Sa revenim, da, teoretic ar fi ca toti sa primim CD-ul, dar o prietena a mamei l-a cumparat si nu l-a primit. Si da, la aripioarele alea ma refer, adica mi-as dori ca atunci cand tin picioarele apropiate, sa se uneasca doar la genunchi big_smile In rest sa fie cat vor ele de subtiri lol Cred ca o sa il cumpar pe asta pana la urma. Alta varianta nici nu cred ca mai am :-? O banda de alergat sau o bicicleta de camera ar fi prea mari...

#2249 2008-09-03 21:24:57

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

GreenBubbles a scris:

eu mi-am gasit regimu,sper...
mananc sanatos toata ziua
dar intr-un mom al zilei ma rasfatz: o prajiturica,un chips,o bombonica
nu is eu genu d 1 rasfatz/luna sau / saptamana lol pe zi nana...k altfel...azi am mancat piept d pui la gratar cu salata si un corn cu ciocolata smile

that's the spirit tummenupp

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2250 2008-09-03 21:25:18

control_freak
Hero member

aha .. deci sa inteleg ca leg magicu lucreaza , dar pana la fund .. de acolo in sus  (burta si aripioare /solduri ) nik nik ?:f?rv?nad:

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#2251 2008-09-03 21:25:46

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ella_mina a scris:

GreenBubbles a scris:

ella_mina a scris:

crezi k e mai bun decat cel pe care vi l-am aratat eu?....la pret sunt tot cam pe acolo....
ce ma enerveaza pe mine e k tb sa comand de pe net
si pe langa faptu k tb sa astept 1000 de ani sa vina comanda imi mai iau si o groaza de bani pe transport
offff

nush dak e mai bun,dar e mai mic. nu mai vreau cva cu manere,k ocupa mult loc...si sa-l dezasamblez,mi-e lene...
dak chiar e sa ma tin d niste manere cand fac pe el,o sa ma tin de alea de la leg...

nu manerele ma intereseaza in principal...adik nu d-aia mi-a atras atentia acela...ci pt k este lateral...si e cam 3 mil...cel pe care mi l-ai aratat tu e lateral?

asa e al meu, numai k nu are manere wink si sunt super multumita tummenupp

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2252 2008-09-03 22:09:52

GreenBubbles
Insomniac member

solduri-nu
fund-nu
doar picioare,de aia ii zice Leg magic si nu Ass Magic rotfl
pt fund oricum iti arata p cd ce exercitii poti face
le pusese si mica la un topic

#2253 2008-09-04 08:53:22

control_freak
Hero member

bun ashe ... nu imi mai iau lol

#2254 2008-09-04 09:29:38

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Aseara am facut ceva uimitor.... Pe la 9 jumate seara a venit mama sa ma imbie cu prajiturilele..amandine mai exact... M-am uitat la ceas, si am reusit sa zic "pas..." rotfl Apoi si mai rau...m-am dus la bucatarie sa-mi iau un mar si un ciorchine de struguri....am dat de amandine pe masa (se pregatea mama sa manance) Si am zis si atunci pas rotfl2 Sunt atat de mandra de mine....

LA roata in schimb am facut o pauza....k m-am trecit in prima zi cu o febra musculara oki, dar a doua zi (adica ieri) nici sa rad ca lumea nu puteam.... Asa ca astept sa-mi treaca febra musculara si apoi ma pun iar pe treaba.

Ah, si am fost sa-mi caut stepper si am gasit un singur model in auchan...si am zis sa mai astept, sa-mi iau unul mai frumos (as vrea pe albastru) big_smile si eventual mai rezistent, dupa cum a recomandat masculul.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#2255 2008-09-04 09:35:09

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Lelaina a scris:

Aseara am facut ceva uimitor.... Pe la 9 jumate seara a venit mama sa ma imbie cu prajiturilele..amandine mai exact... M-am uitat la ceas, si am reusit sa zic "pas..." rotfl Apoi si mai rau...m-am dus la bucatarie sa-mi iau un mar si un ciorchine de struguri....am dat de amandine pe masa (se pregatea mama sa manance) Si am zis si atunci pas rotfl2 Sunt atat de mandra de mine....

LA roata in schimb am facut o pauza....k m-am trecit in prima zi cu o febra musculara oki, dar a doua zi (adica ieri) nici sa rad ca lumea nu puteam.... Asa ca astept sa-mi treaca febra musculara si apoi ma pun iar pe treaba.

Ah, si am fost sa-mi caut stepper si am gasit un singur model in auchan...si am zis sa mai astept, sa-mi iau unul mai frumos (as vrea pe albastru) big_smile si eventual mai rezistent, dupa cum a recomandat masculul.

bv Lelaina.. si eu am facut cam la fel ieri am rezistat la clatite big_smile

#2256 2008-09-04 09:36:28

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

nu mai vorbiti de dulciuri ca nush cat ma abtin eu lol
ce as papa un profiterol..aoleu lol

#2257 2008-09-04 09:38:02

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

Lelaina a scris:

felicitari lelaina!!! si eu sunt tare mandra de mine cand rezist tentatiilor culinare....insa in ultimele zile n-am mai fost mandra k n-am facut sport deloc....merit bataita

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#2258 2008-09-04 10:21:28

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu aseara am fost la ziua verisoarei mele si am mancat gratar si tort,asta e neutral

expect the worst , hope for the best!

#2259 2008-09-04 13:16:02

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

a avut cineva rezultate bune cu lipostop?

pc  pc

#2260 2008-09-04 13:28:23

GreenBubbles
Insomniac member

lelaina dak tu astepti sa treaca febra musculara a,poi o iei de la capat. febra musculara se elimina cel mai bine prin sport. o sa te doar tare,da,dar va trece cu timpu si apoi nu vei mai avea deloc. nu fa pauza,k o iei de la inceput si n-are sens...
si eu am febra de la leg magic dar cand lucrez pe el,d fiekre data ma simt mai ok,trece smile

#2261 2008-09-04 14:35:38

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

exact bubles.ai dreptate.eu duminica am facut o febra musculara de toata frumusetea si marti si miercuri am bagat sport.azi pot sa merg si eu ca un om normal

anka..inafara de mica, care a zis ca a slabit multe kg..eu doar am avut rezultate la "reducerea poftei de dulciuri"asta da!a functionat

bubles tu mai iei clarinol?

Ultima oara a fost editat de little_rabbit (2008-09-04 14:35:55)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.