homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-151

#2851 2008-09-26 17:32:27

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

Re: vreau sa slabesc :D

GreenBubbles a scris:

girlish a scris:

eu am 1,52 si 44 de kg si vreau sa ajung sa am 40. stiu cum se poate slabi, ai mei mi-au demonstrat-o : o alimentatie sanatoasa, fara prajeli, fara mancare dupa 8 si multe altele. ai mei mananca sanatos, eu nu rotfl ai mei au slabit eu m-am ingrasat rotfl

vai c supeeeeer
ai mei cumpara numai porcarii kre ingrasha
cartofi prajiti,carne de porc,etc
si normal k atunci mananc si eu...
n-am mai facut sport de mult
d cand am facut criza aia d glicemie
ma apuc azi,desi am zis k ma apuc dupa vizita la nutritionist..

si ai mei cumparau tampenii de genul pana anul asta cand a aflat tata meu ca are diabet. si de atunci regim(adica mancare saraca in glucide). era si supraponderal un pic si in o luna sau doua a reusit sa dea jos 12 kg. si mama mananca ce mananca tata-mi-o si a slabit si ea cateva kg (bine ea mai mananca si junk food rotfl ). in fine, nu-i nush ce mancare speciala, is doar cateva restrictii ca de ex fara prajeli, carne grasa, paine f putina, etc

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#2852 2008-09-26 18:07:02

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

bubles si-a luat stepper.si deadroe si ioana au stepper

#2853 2008-09-26 19:31:47

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu am stepper oblic
pfiu cat sport am facut acum
300 d abdomene (din kre 200 p lateral-100 p fiekre parte)
1000 d pashi p stepper (p fiekre picior...)
si 15 minute de leg
si tot nu slabesc
ceva e dubios neutral

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2854 2008-09-26 20:03:34

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

ce mai faceti fetelor?
in sfarsit mai apuc si eu sa scriu pe aici...eu sapt asta am mancat cam mult...am avut zile in care am depasit 1200...nu cu mult...dar am depasit...oricum maxim 1400 parca luni...cand am mancat niste fursecuri la serviciu....e tare greu k toata lumea mananca pe langa mine tot felul de dulciuri...eu nu accept decat fructe....si mai rar ceva dulce....
saptamana asta am facut vreo 3 ore jumate de dans...vreau sa mai fac maine si poimaine tot cam atat....
problema e k o sa faca mama iar prajitura cu mere si frisca...si nu o sa stau sa nu mananc vreo 2 portii pe zi....oricum tot o sa slabesc tongue....k si pana acum am mai calcat stramb si tot scad...asa putin cate putin....deja doamnele la serv imi spun k de 2 sapt de cand lucrez acolo am mai slabit....si vad si eu k nu mai sta nici un pantalon bine pe mine...toti sunt largi...si ce bine eeeeee....dar tot mai vreau sa dau jos...deocamdata am cam 56....la 53 o sa fiu super fericita...si nu-mi mai tb slabit...decat sa ma mentin....problema e k am cam ramas fara sani grater dupa ce k ii aveam mici....acum sunt si mai si  grater si picioarele tot groase sunt...dar orice as face tot asa o sa fiu mereu...asta imi e constructia...si cum nu era suficient mai intai slabesc unde nu tb...adik in pardea de sus...si apoi in partea de jos....dar asta e...important e sa fiu sanatoasa

pana acum tot am mai avut timp de sport...desi am fost plecata cam 11-12 ore pe zi de cand cu serviciul....dar mi-e groaza cand o sa incep facultatea...k atunci o sa fiu plecata peste 12 ore...o sa vin si o sa am de facut si pt facultate....mai tb sa stau si de fratele meu (a inceput clasa I) cand e mama la serviciu....
nu stiu cand o sa mai apuc sa fac si sport....sa ma mai vad si eu cu prietenul...probabil in week-end...
o sa fie greu dar ma descurc eu ....

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-09-26 20:06:47)

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#2855 2008-09-27 09:22:48

pufu
Sr. member

cine are vreun tabel ceva in care sa gasesc si eu cate calorii consum prin dans (mentionez k eu mai mult topai.....ca si cum as face pe stepper numai k fac pe covor...adik sar de pe un picior pe altul) ?
eu am gasit ceva pe net si la greutatea mea imi calcula k as consuma 162 calorii in 30 min....sa fie adevarat? mi se pare prea frumos...ar insemna k in 2 ore de dans se duc peste 600 calorii....ce bine ar fi....

Publicitate

loading...

#2856 2008-09-27 09:55:51

annabel
Diamond member

nu stiu eu nu am nimic..
dar tu faci 2 ore intr-o zi sau azi o ora..si altele..
la munca cate ore muncesti?si ce faci de slabesti draga?te alearga aia pe acolo?ca vreau si eu lol

#2857 2008-09-27 11:13:50

pufu
Sr. member

little_rabbit a scris:

nu stiu eu nu am nimic..
dar tu faci 2 ore intr-o zi sau azi o ora..si altele..
la munca cate ore muncesti?si ce faci de slabesti draga?te alearga aia pe acolo?ca vreau si eu lol

pai depinde de cat chef si timp am...uneori fac doar o ora intr-o zi...altele 2 ore...de ex sapt trecuta am facut luni si marti cate o ora de dans si smbt si dum cate 2h...deci in total sapt trecuta 6 ore.....iar sapt asta am facut marti 2h,joi o ora jumate...si sper sa fac si azi si maine cate 2h....
la serviciu stau vreo 10-11 ore...dar stau pe scaun...k e munk de birou...dar probabil ajuta si ca am mesele mai regulate...numai k sapt asta m-au hranit colegele intr-una  rotfl
colegele de birou sunt 2 doamne de 43 respectiv 54 de ani care nu au copii...deci va dati seama k eu fiind cea mai mik de acolo sunt hranita ca un pui  rotfl dar nu accept decat fructe...si mai rar ceva dulce..si atunci cat mai putin...

#2858 2008-09-27 11:39:51

annabel
Diamond member

asa mult stai la munca?si cu cate te platesc?cand vei avea timp si de fac la zi? aoleu..eu de abia stau 8 ore..si pic lata..darmite atatea ore

#2859 2008-09-27 11:41:23

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

uff ce febra musculara am de ieri. nu mai facusem d multpleg,de la criza aia de glicemie...
si acum cu operatia nici n-am voie sport.dar macar p leg si stepper tot fac,dak nu si p abdominator..

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2860 2008-09-27 11:59:24

pufu
Sr. member

little_rabbit a scris:

asa mult stai la munca?si cu cate te platesc?cand vei avea timp si de fac la zi? aoleu..eu de abia stau 8 ore..si pic lata..darmite atatea ore

da...atat stau...e cam aiurea dar...
cand o sa incep fac o sa ma duc dupa 5 daca mai am vreun curs atunci....si daca e ceva f important sper sa ma lase si pe mine sefu sa plec macar o data pe sapt 2 ore din program ca sa ajung...o sa vad eu cum va fi...oricum e clar k atunci o sa fiu plecata si mai multe ore....am zis k ori o sa ajung sa slabesc si daca nu mai vreau de atat stres....ori o sa simt nevoia sa mananc mult k sa cxompensez efortul psihic si atunci nu va fi bine deloc....ramane de vazut...
despre bani...e f putin...la inceput imi dau 7 mil...dar am acceptat pt k au vrut sa ma ia de la 0 si sa ma invete....ori pe aici f greu gasesti o munk de birou...sa te bage cineva in contabilitate fara sa stii nimic...si sa stea sa iti arate...majoritatea cer ani de experienta....
pana acum nu am facut mare lucru...adik abia mi-au instalat programul de contabilitate...in schimb am facut mai mult treaba de secretariat...am facut si oferte pt cei de la vanzari...lucruri usoare...au zic sa ma ia usor...k sa ma acomodez...
cu timpul or sa-mi creasca salariul....

#2861 2008-09-27 12:03:42

annabel
Diamond member

da sa stii ca am ramas trasnita cand am citit ca te-a pus pe post de contabil si tu nu stii.dar na..e bine..dar cu salariul cam putin..pt atat de multe ore.sau poate iti da si bonuri..dar mie mi se par multe ore.si eu gasisem anunt in ziar pt winmentor am auzit ca nu e greu dar nu raspunde ala la telefon grater

#2862 2008-09-27 12:12:19

pufu
Sr. member

little_rabbit a scris:

da sa stii ca am ramas trasnita cand am citit ca te-a pus pe post de contabil si tu nu stii.dar na..e bine..dar cu salariul cam putin..pt atat de multe ore.sau poate iti da si bonuri..dar mie mi se par multe ore.si eu gasisem anunt in ziar pt winmentor am auzit ca nu e greu dar nu raspunde ala la telefon grater

iti dai seama k nu sunt singura contabila de acolo...mai este una...doamna de 54 de ani...dar peste un an o sa iasa la pensie...si cine stie...poate raman in locul ei...eu la inceput o sa fiu doar ajutor pt ea...bag facturi,mai verific diverse chestii...si usor usor o sa le invat pe toate....normal programul ar tb sa fie de la 8 la 5...dar eu uneori ajung pe la 7:15...k nu stau in ploiesti....si plec p la 5jumate-6....daca se intampla sa fie ceva de facut seara mai raman...
nu am bonuri...nici transport decontat...nik...dar ti-am zis...sunt multumita ca vor sa ma invete...altii te cheama de proba cateva luni...iti dau max 5 mil...si nici nu te invata...apoi te dau afara...asa k tot e bine...

#2863 2008-09-29 09:24:36

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

am alergat ieri si alaltaieri, am facut si o tona de exercitii
ieri am facut si 8 minte legs si 8 minute buns big_smile una dupa alta si am o super febra musculara acum
evident, nici un gram in minus  neutral

#2864 2008-09-29 09:25:56

annabel
Diamond member

eu m-am ingrasat de ieri pana azi 1 kg..dar nu prea cred..poate pt ca nu iesisem afara.
eu am mers pe jos ieri si am facut leg magic.de azi la aerobic ca ma prinde 30 ani mica grasa si urata lol

#2865 2008-09-29 09:28:09

heimdall
Diamond member

little_rabbit a scris:

eu am mers pe jos ieri si am facut leg magic.de azi la aerobic ca ma prinde 30 ani mica grasa si urata lol

pe mine m-a prins deja rotfl

#2866 2008-09-29 09:29:42

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

heimdall a scris:

little_rabbit a scris:

pe mine m-a prins deja rotfl

n-o credeti big_smile cine stie, cunoaste. slaba si buna

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2867 2008-09-29 09:33:02

heimdall
Diamond member

multumesc, katami  rodnar dar nu e chiar asa
incurajam si eu tanara generatie
adevarul e ca aseara ma deprimasem rau, pai dupa 10 zile de regim destul de strict si miscare cam in fiecare zi... nimic ?  neutral
singura explicatie ar fi spm-ul, dar maine imi vine si incep sa ma dezumflu... sper

#2868 2008-09-29 09:40:15

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

ah abea astept sa ma apuc si eu de slabit big_smile
stiu ca pe mine nu ma ajuta absolut deloc daca ma cantaream... pentru ca de multe ori te subtiezi dar fara sa cantaresti cu mult mai putin. masoara-te big_smile si noteaza-ti ce si cum.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#2869 2008-09-29 09:53:18

Emma.28
Full member
Inregistrat: 2008-07-21

heimdall a scris:

multumesc, katami  rodnar dar nu e chiar asa
incurajam si eu tanara generatie
adevarul e ca aseara ma deprimasem rau, pai dupa 10 zile de regim destul de strict si miscare cam in fiecare zi... nimic ?  neutral
singura explicatie ar fi spm-ul, dar maine imi vine si incep sa ma dezumflu... sper

E posibil sa fie spm... Eu citisem ca dietele si activitatea fizica nu au rezultate bune inainte de menstruatie... Mai degraba dupa...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.