|
Nu esti logat.
Vreau sa slabesc :D-20#362 2008-05-25 18:03:02
Re: vreau sa slabesc :D
total de acord, nu zic nu. eu beau mereu vreo 2 ceaiuri pe zi ..cand raman fara apa plata in casa beau si mai multe de lene sa nu cobor la magazin. dar pe astea de slabit si de cacacit imprastiat am o boalaaaa nici sa nu aud de ele :f?rbannad: Dragostea nu se stă, se face. Offline #363 2008-05-25 18:24:31
sunt perfect de acord cu tine http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #364 2008-05-25 19:20:26
Re: vreau sa slabesc :Dnici eu nu-s de acord cu ceaiurile laxative...nici sa nu aud de asa ceva #365 2008-05-25 19:24:01Re: vreau sa slabesc :D
Mie mi-e frica sa ma cantaresc Cred ca o sa ma urc pe cantar cand am de gand sa ma apuc serios de slabit si de dus la sala...acum cu tot stress-ul si noptile nedormite din sesiune chiar nu imi permit sa tin cure de slabire... Si asa sunt eu k o curca beata Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #366 2008-05-26 00:25:37Publicitateloading...
#367 2008-05-26 00:28:08
cred k asa e cel mai eficient http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #368 2008-05-26 07:58:27
Re: vreau sa slabesc :DCand ma urc pe cantar e o dezamagire totala!Am 62 de kg cu 1.72 si asta pt ca m`am ingrashat f.mult si nici nu ma mir d c , avand in vdr ca vre 2 sapt am mancat cu iubu` meu numa` cartofi prajitzi (pt ca lui ii plac f mult)apoi a venit pastele , s.a.m.d. Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #369 2008-05-26 09:26:36
Re: vreau sa slabesc :Deu am facut o combinatie care m-a ajutat sa dau jos un pic...deci de 1 saptamana iau Lipostop de la plafar si la pranz mananc numai salata cu branza si ton...in rest normal..adica dimineata mananc bine : ori cremvusti ori cereale ori pate cu lapte sau icre sau salam uscat si intotdeauna cu paine 2-3 felii prajite...iar seara mananc chiar si mancare gatita si tot asa cu 1-2 felii de paine... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #370 2008-05-26 09:35:49
Re: vreau sa slabesc :DFoarte tare! #371 2008-05-26 09:50:06
Re: vreau sa slabesc :Deu cura nu prea pot sa tin...ce-i drept nu am pus gura pe dulciuri de 2-3 saptamani...doar cate 1 ecler o data sau de 2 ori pe saptamana...seara pufuleti cu surprize...dar nu in fiecare seara...aaa si popcorn sau samburi de migdale...cam atat am mai lasat drept produse de rontait...in rest fructe multe N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #372 2008-05-26 09:54:13
Re: vreau sa slabesc :DCura.. in primul rand mancatul la ore fixe si cat sa nu-mi mi fie foame, nu pana simteam ca nu mai intra juma de pahar de apa, ca inainte. Si in rest, cereale, salate, rosii cu branza, am mancat si pizza o data, etc. #373 2008-05-26 10:37:22
Re: vreau sa slabesc :Dmicanarcisa , unde gasesc Lipostop-ul asta ? cat costa ? sunt pastile ? sau ceva ceai ? Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #374 2008-05-26 10:38:37
Re: vreau sa slabesc :Dla plafar se gasesc...sunt 150 de mii 60 de pastile si se ia 2 pe zi deci ajung 30 de zile... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #375 2008-05-26 10:44:44
Re: vreau sa slabesc :DPai daca tot ma duc sa iau azi ceaiu` ala de care zicea oana , imi iau si pastilutele astea . Sper sa nu iasa nimic urat din combinatia lor , ca am si altele de facut in afara statului pe wc Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #376 2008-05-26 10:49:29
Re: vreau sa slabesc :Dpai ce ceai?..pastilele astea nu interactioneaza cu nimik...nici stomacul nu ma doare de la ele...ca doar is pe baza de praf de otet...in schimb mi-au taiat pofta de dulciuri...acum ca o fi din cauza efectului placebo sau chiar au asa efect nu stiu...cert e ca nu ma mai atrag dulciurile deloc...aseara a papat sotul meu inghetata langa mine si degeaba...care altadata mancam inghetata mai multa ca el ...si intradevar asa cum scrie pe ele simt ca am mai multa energie...nu mai am starea de oboseala avansata de dinainte de a le lua...ceva pe acolo cred ca au efect ...dar chiar si numai efect placebo de ar fi tot e bine N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #377 2008-05-26 10:59:03
Re: vreau sa slabesc :Dceaiu` silueta perfecta de la fares si tu zici ca ai slabit 2,5 kg intr-o sapt de la Lipostop ? sau o fii de la celelalte pastile ? de la cele din coada calului ? alea cat mai costa ? ca yo dau faliment cu pastilele si ceaiurile mele Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #378 2008-05-26 11:01:07
Re: vreau sa slabesc :Dpastilele de coada calului nu sunt de slabit...sunt digestive si diuretice...alea nu stiu cat costa la noi eu le am din spania mi-a trimis mama un flacon...dar se gasesc si la noi ca am intrebat insa nu am intrebat pretul...de la lipostop am slabit caci cele de coada calului le iau de 3 saptamani deci cu 2 sapt inainte de astea lipostop si nu am slabit in saptamanile alea N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #379 2008-05-26 11:02:41
Re: vreau sa slabesc :Dasa ... deci lipostop tre` sa-mi iau ... sper sa nu-mi faca rau , ca am 16 ani jumate ... si oi avea stomacu` mai sensibil sau stiu yo ... Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #380 2008-05-26 11:04:09
Re: vreau sa slabesc :Dpai nu stiu ce sa zic...la mine inca nu se manifesta ceva la stomac N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|