|
Nu esti logat.
Vreau sa slabesc :D-22#400 2008-05-29 23:51:14
Re: vreau sa slabesc :D
canita adica ceasca ? si sa stoarcem lamaia acolo ? Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #401 2008-05-29 23:52:12
nici eu nu puteam sa mananc fara sare,puneam chiar multa pe orice,dar am redus treptat si acum pun ff putin sau pe salate deloc si pot manca fara probleme.Incearca si tu asa. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #402 2008-06-02 09:04:00
Re: vreau sa slabesc :Dfetelor acum serios...cand citesc ca vreti sa dati 5 kg jos si va chinuiti pe cuvant nu stiu ce sa cred...pai eu de mine ce sa mai zic care am de dat 30? What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #403 2008-06-02 09:07:56
Re: vreau sa slabesc :Dpassword, e greu sa dai jos 5 kg, nu slabesti asa usor, crede-ma. Ultima oara a fost editat de persifona (2008-06-02 09:08:18) #404 2008-06-02 09:12:22
Re: vreau sa slabesc :DEu am reusit si nu am stat atat pe ganduri ca vai ce mananc, cum cat, calcule, imi dau viata peste cap pentru 5 kg. Totul pleaca din cap daca vrei poti. Am reusit 10 kg si o sa reusesc si mai departe pana ajung unde mi-am propus....Si nu beau nici un ceai scump, creme nu stiu de cate miliaone, mancare nu stiu de care, si sala cu fite si tratamente cu ciocolata sau alte prostii care mai exista. Vointa, bun simt si o doza de ambitie. Altceva nu iti trebuie. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline Publicitateloading...
#405 2008-06-02 09:15:34
Re: vreau sa slabesc :DBravo tie, noi mai vrei sa bem si-un ceai, sa ne mai dam si cu o crema sa nu atarne pieile, care-i problema? :f?rbryllad: #406 2008-06-02 09:19:56
Re: vreau sa slabesc :Dsunt de acord password...eu in 2 saptamani am slabit 4 kg si sunt uimita ca am incaput in acea nenorocita de rochie...si va spun ca nu mi-a fost deloc greu si nu mi-am dat alimentatia peste cap...am luat si iau Lipostop si am renuntat sa merg la bufet la pranz...dimineata si seara mananc la fel ca inainte ba chiar nu am renuntat la paine insa la pranz mananc salata cu branza si ton...si de la pastilele astea nu pot manca dulciuri deloc...fructe mananc in loc de dulciuri...atat si nimic mai mult...si nu e greu deloc...daca tu in capul tau crezi ca mancarea aia sau ailalta te slabeste atunci asa e...totul e din cap plus ambitie...si intradevar eu am folosit crema atnicelulitica am mai spus de care ...si asta m-a ajutat foarte mult sa scap de grasimea aia de pe coapse si fund. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #407 2008-06-02 09:20:45
Re: vreau sa slabesc :DEu nu am zis ca nu e bine....dar unele dintre voi in loc sa se apuce sa slabeasca propriu zis se leaga de prostii de genul ceaiuri si creme si nu realizeaza nimic...Eu am crezut ca acesta e un topic pentru persoane care se apuca sa slabeasca, au nevoie de sfaturi, sunt hotarate, nu pentru cineva care inca mai munceste la capitolul; sa slabesc? sa nu slabesc? Eu in loc sa gasesc sfaturi ce sa mai mancam ca sa diversificam, cine ce reusite a avut, cum sa trec de anumite praguri la care greutatea stagneaza dar sa pot merge in continuare, gasesc numai vaicareli si persoane care nici nu s-au apucat macar dar au pareri o gramada. In fine nu vreau sa supar pe nimeni dar mai multa vointa fetelor..si hai cu sfaturi practice si concrete.... What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #408 2008-06-02 09:22:54
Re: vreau sa slabesc :Dacuma fiecare cu metoda lui ... da de multe ori ii greu sa dai jos si 2 kg sa nu mai vb de aici incolo it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #409 2008-06-02 09:27:05
Asa este ai mare dreptate..nu te contrazic..dar parca noi femeile parca prea ne legam de toate prostiile numai sa nu facem ce e de facut...vai ca ne atarna pieile, vai ca facem vergeturi, eu am slabit de la 90 kg acum am 80kg si nu am vergeturi, piei atarnate, sani lasati sau mai stiu eu ce... Asta inseamna ca la 60kg o sa arat ca un catel ca in reclama aia pentru riduri? Nu cred.. Asa ca mai putin si mai multa :tr?na: Ultima oara a fost editat de password (2008-06-02 09:27:54) What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #410 2008-06-02 09:31:32
Re: vreau sa slabesc :Dasai ... ma bucur pt tine felicitari stiu cum te simti ca am trecut prin asta si mai ales cand ai satisfactia aia ca ai reusit nu iti mai vine sa te scalzi iar in mancare it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #411 2008-06-02 09:41:38
Re: vreau sa slabesc :DSper ca nu am suparat sau jignit nici o fata, dar cand ma gandesc ca asa eram si eu inainte....ma tot pacaleam singura cu tot felul de motive..pana am ajuns la 90 de kg; pana cand cineva mi-a spus mai fata tu esti grasa din nesimtire, nu ca nu poti , nu ca e greu...pacat de tine ca ai putea sa fii frumoasa si sanatoasa...si te tot legi de prostii..pana am constientizat ca asa e...si nu este greu deloc! ABOSULUT DELOC...Va spun eu care nu am acces la tot felul de chestii scumpe si nu stiu de care....mananc ce am dar cu cap..Am 2 facultati de facut, un iubit, activitati extrascolare ca sa zic asa..si nu mi se face rau de la cura, nu am problme ca nu am energie..Atat vreau sa va spun..se poate si e f usor..numai sa vrei cu adevarat.. Cu optimismul si increderea mea si reusita mea am convins inca 2 persoane sa se apuce...si nu le e greu deloc...De abia astept sa ajung unde mi-am propus 60kg...dar primul pas a fost sa ies din sfera celor de 90kg si am reusit, acum pasul 2 sa ies din sfera cu prefixul 80 si mai am un picutz de tot 1 kg ma mai desparte..si o sa zic si eu ca am 70..si ceva..si tot asa..Din aproape in aproape, usurel in timp, ca timpul tot trece de nu iti dai seama...de ce sa nu treaca in favoarea noastra? MULT SUCCES!! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #412 2008-06-02 11:05:56
Re: vreau sa slabesc :Dpassword, felicitari pentru perseverenta Offline #413 2008-06-02 13:12:42
subscriu! Offline #414 2008-06-02 13:27:52
Re: vreau sa slabesc :Dam ciocolatele mars chiar pe birou langa tastatura...jur ca nu am pofta...ma uit la ele si rad...inainte erau si digerate pana la ora asta. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #415 2008-06-02 13:28:17
Re: vreau sa slabesc :Dtrebuie sa ma apuc de electrostimulare sau masaj neaparat...m-am ingrasat si celulita parca a luat-o razna... Offline #416 2008-06-02 16:14:15
Re: vreau sa slabesc :Dam slabit 2 kile de la 56 la 54 yuppppi de as fi la 50-52 as fi happy i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #417 2008-06-02 16:19:10
Re: vreau sa slabesc :Ddoar armani ))) zic si eu,nu cred k aj la 50,desi as vrea adik am slabit 2 kile,dar de pe abdomen am dat jos numai un cm,mai mult de pe sold am dat jos. cred k si la 50 de kile o sa am burtica sa vezi tu de n-ajung sub 50 i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #418 2008-06-02 16:40:25
Re: vreau sa slabesc :Deu n-am slabit... dar imi doresc in continuare sa slabesc doar am alergat si m-am masat pe celulite cat am putut Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|