homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-80

#1502 2008-08-02 13:40:17

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: vreau sa slabesc :D

Andreea86 a scris:

delishor a scris:

muty a scris:

http://www.cancan.ro/2008-08-02/Are-200-kilograme-la-doar-15-ani.html

yikes yikes yikes omg!!!sunt o albinutaaa!!!tra-la-laaa!!ce supla ma simt!!! rotfl rotfl rotfl

rotfl daaa...ar trebui sa ne simtim suple noi... rotfl

pai aia are burta kt sunt eu toata.kiar nu o compatimesc,pentru k e constienta k e grasa si nu face nimic

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1503 2008-08-03 10:22:35

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

fetelor vi s-a intamplat cand va faceti masaj sa va invinetiti?
eu mereu am vanatai pe picioare si ma intreaba iuby cine mi le-a facut:)))

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1504 2008-08-03 12:35:01

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

eu nu m-am vinetit nici pe picioare nici pe fese si nici pe abdomen.ori ai pielea prea sensibila ori faci cu prea multa forta

#1505 2008-08-03 12:39:53

rrammonna
Diamond member

eu ma invinetesc doar dak apas tare

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1506 2008-08-03 14:19:07

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

little_rabbit a scris:

eu nu m-am vinetit nici pe picioare nici pe fese si nici pe abdomen.ori ai pielea prea sensibila ori faci cu prea multa forta

nu fac tare...cred k sunt eu prea sensibila...pt k ma mai trezeam si inainte cu vanatai si nu stiam de unde...dar acum am tot timpul cel putin 2 pe picior...plus k am si ceva capilare dilatate...pe alea le urasc...cred k sunt de la circulatia proasta...nush ce sa zic....m-am dus o data la medicul de familie sa o intreb ce sa fac...sau sa-mi dea o trimitere undeva...k am 21 de ani...nu ar tb sa am asa ceva pe picioare...si ea cik "te-ai ingrasat d-aia ai"....:f?rbannad: imi venea sa-i dau una...in primul rand nu avea de unde sa stie ea dak m-am ingrasat sau nu...k ma vede de cateva ori pe an...si in al 2-lea rand chiar slabisem 1-2kg atunci....dar alea le am de cativa ani...

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

Publicitate

loading...

#1507 2008-08-03 14:26:06

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ieri am mancat numai fructe ieri big_smile si pui la rotisor big_smile
azi pap iar pui,fructe,si umpik cva dulce,k altfel nu rezist smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1508 2008-08-03 14:27:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

asa green...mai bine papi umpic sa ti faci pofta...e mai sanatos asa big_smile

happy with him...inlove with him...puss

#1509 2008-08-03 15:58:52

Arwen
New member
Inregistrat: 2008-04-10

Hello,

Ma alatur si eu voua in ceea ce priveste slabitul. Cu putina perseverenta am reusit sa citesc ieri si azi cele 51 de pag tongue. Ce face omul la munca in weekend.

Eu am reusit iarna asta sa slabesc de la 67 - 57.5 kg (1.64). Sincer nici nu ma mai recunosc, in liceu pana in clasa a 12a aveam cam 56 de kg, insa de cand am ajuns la facultae, si mai ales de cand m-am angajat (sunt in buc de 3 ani) pt ca lucram pana la 11 noaptea am inceput sa mananc f multe tampenii ca sa traeca timpul la munca: chipsuri, marusir, twixuri snicarsuri, multe multe sucuria doza, ca doar aveam tonomatul de dulcuiri s sucuri la usa biroului... si noaptea cnad ajungeam acasa cum nu mai era nimci deschis opream pe la non stopuri, iar cola pepsi etc si floricele chipsuri - asta pt ca uneori mai aveam de invatat si teme de facut pt la facultate si ca sa "rezist" .

Si asa m-am alses cu 10 kg in plus smile insa asta iarna cu putina vointa, am renuntat la tot e inseamna pepsi, ciocolata, chipsuri etC si am ajuns la 57.5 kg

Incerc sa mananc cat mai ok, din pacate nu prea pot si nu am timp sa imi gatesc acasa dar o sa rezolv si aspectul asta.

smile Iar pt moment, multe creme de masaj, mi-am luat si balsam cu bitter suedez pt vergeturi (sa vedem daca face ceva), si niste pastilute frantuzesti (ptuin cam scumpe) dar sper sa fie bune:

http://www.fortepharma.com/fr/minceur/m … ePlat.aspx

Le-am luat mai mult pt ca ajuta in problemele de balonare. Si eu cum incerc sa mananc multe fructe in loc de dulciuri, ma umflam edstul de mult de la ele.

Pana acum pastilele sunt ok, o sa incep sa ma monitoriez ca sa vad rezultatele.

Cu cremele anticelulitice, tin sa va mentionez ca am inceprcat tot ce s-a putut, de la creme de 200 RON pana la celle mai ieftine, si am ajuns la concluzia ca tot astea de la plafar sunt cele mai ok.

Mi-am luat de la Garnier crema aia de are si un capat cu care faci masaj, si e f eficienta, si folosesc capatul ala de masaj ptuin inainte ed a aplica crema, si dupa dau cu crema, supliform, tot ce am mia luat eu de la plafar tongue .... important e sa te dai cu o crema si sa faci putin masaj, si intr-o luna de cand fac masaj constant, in fiecare zi ... se observa ca puielea e mai ferma si celulita s-a mai redus.

Si stiti cum am observat cu celulita, ca eu mi-am facut mereu masaj de la genunchi in sus + abdomen, si acum vad care e textura pielii si a grasmimii de sub piele de la genunchi in jos, si acolo am coaja de portocala mult mai rebela fata de portiunile unde am facut masaj si acum e chiar f ok .

smile

IN curand imi propun si eu sa alerg si sper cand o as alerg sa am si o coarda la mien sa fac cateva sarituri asa de incalzie.

Cu alimentatia, acelasi principi: cat mai sanatos, cu cap, fara excese, fara chestii "ival" dulciuri chispuri etc....

Asa ca ma voi alatura grupului vostru tongue ...

#1510 2008-08-03 16:11:04

GreenBubbles
Insomniac member

bine ai venit in club tongue sper sa iti placa de noi,vezi k ne plangem mult lol
eu iau pastile clarinol,habar n-am dak isi fac efectu,nu m-am mai cantarit d mult... acu am inceput iar cu mancatu sanatos si ma voi apuca si de sport in curand.
bravo tie pt progrese!zi-mi si mie ce creme anti celulita ai de la plafar te rog.eu am primit una cadou din yves rocher,costa 100 de ron,si nu cred k o sa mai am bani sa mi-o mai iau...
fetele erau multumite de una de la l`oreal...perfect slim sau cum ii zicea...si costa 50 de ron. am auzit si eu k ala de la garnier e bun.
dar tu zi de alea de la plafar te rog big_smile

#1511 2008-08-03 16:21:32

Arwen
New member

Eu am folosit intr-un timp CelluLight ...cred ca de la Elmiplant era daca nu ma insel, a fost f buna ca simteai cum te arde, si nu ti se usca pielea, se abosarbe f frumos.

Mie nu prea imi plac cremele gen L'Orleal, Vichy, Roc, (tin sa mentionez ca le-am incercat pe toate, si am excelat cu una de la Roc pe care am ajuns sa dau cam 200 RON - dar degeaba, chiarn u au avut nici un efect, sau poate nu am stiut eu sa le combin corespunzator cu un regim alimentar sanatos) - si am mai incercat una tot asa relativ scumpa, pe la 90 RON (erau 2 tuburi, ii zicea ser anticelulitic - de la Galenic cred ca era), nu imi plac cremele de genul asta pt ca nu iti plasa pielea moale si fina, de multe ori daca te imbraci dupa ti se lipesc pantalonii de tine, ba se aduna, au un aspect asa de plastic lichefiat si chimicale tongue nu gasesti nimic natural in ele .

Acum ce am acasa e o crema de la Elmiplant, se numeste crema anticelulitica, cu vintamina E, C (nu foarte scumpa, am dat pe ea ceva de genul 10 RON), etc., plus am mai luat sa incerc doua produse - mi le-a recomandat tot asa o tipa de la un plafar:

- http://www.catena.ro/www/catalog/origin … 0pg19.html

http://www.catena.ro/www/catalog/origin … 0pg20.html

- Serul anticelulitic+ crema de dus: astea le-am luat ieri, nu am testat decat gelul de dus, dar din pacate nu e asa scrub cum credeam eu tongue.... gelul de dush scrub din gama CelluLight era mult mai bun, si cred ca o as revin la el:

http://www.elmiplant.ro/Produse-Pentru- … ellulight/

- Azi mi-am luat tot de la plafar, balsam cu bitter suedez: am inteles ca e bun pt vergeturi, o sa incep sa ma dau cu el sa vad daca are efect.

Nu stiu daca voi aveti probleme cu vergeturile, dar eu am una si f mare sad... pe fund si putin pe spate am numai taieturi si ma streseaza la maxim.

Din ce mai citeam pe forum am inteles ca mai e o crema f buna pt vergeturi, Mederma, dar nu prae se gaseste pe la noi, l-ma rugat pe un prieten care e in Amsterdalm sa se uite dupa ea si sa mi-o cumpere daca o gaseste si nu e exagerat de scumpa evident.

Ma tenteaza sa ma duc totusi la un salon de cosmetica si sa bag o serie de masaje si impachetari, poate gasesc ceva rezolabil ca pret, pt ca am auzit de la unele colege ca un astfel de tratament te ajunge si pana la 15 mil cesafac , si parca e destul de mult, dar niste sesiuni de masaj parca nu mi-ar strica totusi.

Ultima oara a fost editat de Arwen (2008-08-03 16:27:28)

#1512 2008-08-03 16:26:16

GreenBubbles
Insomniac member

mai,nush ce sa zic. alea de la l`oreal cik sunt f bune. dak te dai cu ele si te bagi in folie si apoi faci exercitii fizice,is f bune...cik. eu am p fund putina celulita si p coapse...dak mi-as pune celofane si as lucra p un stepper s-ar duce.
de elmiplant stiu si eu,si am citit p multe forumuri k cik e ft bun exfoliantul. d crema n-am auzit nici bune,nici rele...
d unde ti-ai cumparat alea ce ti le-a recomandat tipa?din plafar?k eu nu am vazut din astea sad si sincer nu par de plafar...nush dak intelegi c vreau sa zic. preturile sunt ok,zi-mi unde se gasesc.sau dak pot comanda online (sunt mare adepta a comandarii online tongue )
later edit: am gasit p google,k au sedii si in timisoara,d unde sunt eu tongue sa-mi zici dak sunt bune de ceva!

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-08-03 16:28:30)

#1513 2008-08-03 16:31:17

Arwen
New member

Eu mi le-am cumparat ieri dintr-o farmacie Catena, de pe Apusului, dar cred ca farmacii Catena gasesti cam peste tot.

Eu de gama asta am aflat cand am fost acum vreo 2 saptamani acasa in constanta si am mers cu sora mea sa isi ia crema CelluLight de la un plafar, si acolo ne-a arata tipa ce mai au anticelulitic etc .

Tot atunci mi-am luat si eu Supliformul de la Hofigal smile .... dar mi s-a terminat, o sa imi mai cumpar un tub cum mai dau de el intr-un plafar/farmacie.

L'Orealul am incercat, crema de zi, si nu m-a incantat in nici un fel, as opta oricand pt cea de la Garnier daca e asa, pt ca a fost chiar ok.

#1514 2008-08-03 16:41:29

GreenBubbles
Insomniac member

uf,chiar nush ce sa-mi mai iau lol o sa incerc deocamdata ce am,aia din yves rocher.
exfolianu elmiplant
si dupa aia garnierul sau l`orealul
si dak nu-s multumita o sa incerc astea de la naturalis,scumpe nu sunt smile

#1515 2008-08-03 16:45:52

Arwen
New member

Expresso Slim AA o sa le folosesc eu smile si o sa te anunt de efectele lor, daca voi fi multumita sau nu . Conteaza oricum sa ai o crema cu vitamina E, A si C cu care s faci masaj.

Impachetare cu folie alimentara mai faceam si eu tongue... prin anul 1 cand aveam mai mult timp, ma impachetam ma puneam pe facut putina gimnastica, alergat si chiar transpirai f mult, chiar simtiti ca lucerzi si nu lucrezi degeeaba smile.

Dupa am lasat-o moale de tot cu sportul, vreau sa ma apuc iar, am fost mereu o fire sportiva, si simt nevoie, dar munca + scoala = timp liber zero.

Acum sper cu mancarea sa ma organizez cat de cat, sa nu o dau iar pe McDo-uri si tongue junk fooduri.

- Asta de la Yves Rocher cat ai dat pe ea? Cum se numeste? Unde exista  magazin Yves Rocher in bucuresti? smile

Ultima oara a fost editat de Arwen (2008-08-03 16:54:47)

#1516 2008-08-03 18:09:47

crys_ty_na
Platinum member

lipometric de la vichi a folosit cineva? as vrea dar n as da banii pe ea daca nu e buna...

#1517 2008-08-03 18:15:28

rrammonna
Diamond member

crys_ty_na a scris:

lipometric de la vichi a folosit cineva? as vrea dar n as da banii pe ea daca nu e buna...

mi se pare km vrajeala.dak esti atenta,knd fac reclama la produs,spun k actiune antirecidiva 1luna.pai si dupa o luna ce fac,cumpar altul?am auzit k nu ar fi kiar asa de bune produsele

#1518 2008-08-03 19:16:18

crys_ty_na
Platinum member

raman atunci la crema mea anticelulitica de la nivea big_smile

ioi...tot citind prin topicul asta mi s a facut foame rotfl

#1519 2008-08-03 19:20:27

GreenBubbles
Insomniac member

Arwen a scris:

Expresso Slim AA o sa le folosesc eu smile si o sa te anunt de efectele lor, daca voi fi multumita sau nu . Conteaza oricum sa ai o crema cu vitamina E, A si C cu care s faci masaj.

Impachetare cu folie alimentara mai faceam si eu tongue... prin anul 1 cand aveam mai mult timp, ma impachetam ma puneam pe facut putina gimnastica, alergat si chiar transpirai f mult, chiar simtiti ca lucerzi si nu lucrezi degeeaba smile.

Dupa am lasat-o moale de tot cu sportul, vreau sa ma apuc iar, am fost mereu o fire sportiva, si simt nevoie, dar munca + scoala = timp liber zero.

Acum sper cu mancarea sa ma organizez cat de cat, sa nu o dau iar pe McDo-uri si tongue junk fooduri.

- Asta de la Yves Rocher cat ai dat pe ea? Cum se numeste? Unde exista  magazin Yves Rocher in bucuresti? smile

nush unde exista maga yves rocher in buc,dar precis e minim unul. crema am primit-o cadou,pt k am facut comanda de la ei,in mod normal ar fi costat 100 de ron.
se numste lipo phenol vegetal. mai au una in 2 faze,kre e si mai scumpa... o sa vad dak are efecte. zice k abia dupa 2 saptamani se vad efectele si are doar 200 ml...deci cam dupa 2 saptamani va fi gata...

#1520 2008-08-03 20:09:53

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Exista magazin Yves Rocher in Bucuresti Mall..era si in Unirea Shopping Center, dar nu mai stiu sigur daca este si acum..in Mall e sigur..e langa G`Market

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.