homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-78

#1464 2008-08-01 12:18:20

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Re: vreau sa slabesc :D

eu as renunta la orice, dar la suc nu pot orice as face.. dar macar beau mai putina cola si mai beau si din aia o , fara zahar.. in rest beau din astea "naturale" (mult spus naturale) care macar nu mai au adaos de zahar.. incerc sa mananc de toate, dar cantitate mai mica ca inainte si sa evit prajile si sa raresc dulciurile dar nu imi iese intotdeauna sad.. n-am ambitie.. am si aparat de abdomene si bicicleta si stepper din ala mic dar nu le-am mai folosit in ultima vreme.

#1465 2008-08-01 12:35:24

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

eu am fost la iuby si am bagat o ora de pedalat la bicicleta mecanica....si azi tb sa si dansez 2 ore...ieri am fost puturoasa dar azi nu ma las....
maine cred k imi fac pizza...dar cu o foaie fff subtire de aluat...legume cat mai multe....si piept de pui fiert sau d-ala afumat....decat sa cumpar si sa mi le umple de grasime macar eu stiu k nu pun nimic gras pe ea...si tinand cont k n-am mai mancat decat 3 felii de  paine de o luna de zile nu e mar nenorocire k mananc putin aluat de la pizza...
tb sa-mi mai fac si poftele din cand in cand k altfel n-as rezista....si macar asa nu ma mai gandesc nici la dulciuri....oricum cred k m-a ajutat mult lipostopul...nu ma gandeam k reusesc intr-o luna sa mananc 2 feliute de tort,2 de chec si un fursec....pt mine e o mare realizare

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1466 2008-08-01 12:40:05

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

ella, dar lipostopul iti iaie pofta de dulciuri sau de mancare in general? nu ti-a fost rau de la el deloc nu?

#1467 2008-08-01 13:17:49

pufu
Sr. member

ioana_4 a scris:

ella, dar lipostopul iti iaie pofta de dulciuri sau de mancare in general? nu ti-a fost rau de la el deloc nu?

pe cutie scrie de pofta de dulciuri....si k reduce cantitatea de testut adipos...impiedica depunerea grasimilor...
pofta de dulciuri chiar mi-a mai luat-o...nu de tot...dar la cate mancam eu....o inghetata pe zi plus pufuleti si altele...sa ajung sa rezist cand se mananca ciocolata si fornetti langa mine e ceva...desi e posibil sa fie vb si de vointa nu numai de lipostop...
pofta de mancare nush dak sa zic k mi-a taiat-o...nu cred....tinand cont k mananc mult mai putin decat inainte mi se face foame destul de rpd...deci asta nu
cat despre celelate chestii de care zic ei nush ce sa zic...nu-mi dau seama...
dar pt mine important e k ma ajuta cu dulciurile...pt asta le-am cumparat

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-08-01 13:19:42)

#1468 2008-08-01 13:39:32

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

dieta MAYO- rezultat 5 kg intr-o sapt si chiar mananci si variat

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

Publicitate

loading...

#1469 2008-08-01 14:00:36

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

am cu un kg mai putin decat ultima data cand m-am cantarit big_smile applause

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#1470 2008-08-01 14:03:54

pufu
Sr. member

daliana a scris:

dieta MAYO- rezultat 5 kg intr-o sapt si chiar mananci si variat

doamne dar e exagerat de mult 5kg intr-o sapt....nu stiu cum e aceasta dieta dar nu-mi inspira deloc incredere...ai grija sa nu el pui la loc dublu...
eu una prefer sa slabesc incet si sigur...si fara sa ma infometez....

#1471 2008-08-01 14:04:43

pufu
Sr. member

deadrose a scris:

am cu un kg mai putin decat ultima data cand m-am cantarit big_smile applause

felicitari:applause:applause
tine-o tot asa ! tummenupp

#1472 2008-08-01 14:46:17

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu am slabit 4 kile intr- luna.de la 57 d kile,la 53...si am 1,73. cred k am mai pus,k m-am lasat putin p tanjeala lol dar nu mai puteam face abdomnene,facusem rani la fund si ma durea gatul si spatele sad mi-am comandat aparatu ala,astept sa vina sa vad cat e de bun. macar cu ala n-o sa ma mai doara gatu si spatele...
iar am inceput sa pap prostii tongue dar de azi gata cu spaghetele tongue cu sucurile e problema,cum sa merg intr-un bar sau club si sa beau apa? hmm

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1473 2008-08-01 14:55:30

pufu
Sr. member

GreenBubbles a scris:

eu am slabit 4 kile intr- luna.de la 57 d kile,la 53...si am 1,73. cred k am mai pus,k m-am lasat putin p tanjeala lol dar nu mai puteam face abdomnene,facusem rani la fund si ma durea gatul si spatele sad mi-am comandat aparatu ala,astept sa vina sa vad cat e de bun. macar cu ala n-o sa ma mai doara gatu si spatele...
iar am inceput sa pap prostii tongue dar de azi gata cu spaghetele tongue cu sucurile e problema,cum sa merg intr-un bar sau club si sa beau apa? hmm

eu am slabit cam 3 intr-o luna...si dak mai slabesc ink 3 intr-o luna sunt super multumita....
green tu ai f bine 53 kg...dc vrei sa mai lsabesti? eu dak ajung la 53 la 1,71m nu-mi mai tb nimic...as fi cea mai fericita...
tot din cauza durerilor am renuntat si eu la tae-bo k ma dureau mijlocul si gatul...si decat sa le fac prost mai bine dansez...iar pt muschii de la picioare mai pedalez la bicicleta lui iuby...sau fac genuflexiuni...abdomene nu prea multe...am zis sa ma apuc sa fac cateva mai mult pt partea de jos a burtii...si acolo ma ajut de picioare....dar nu exagerez k apoi iar ma apuca mijlocul....offf...zici k sunt o baba...

#1474 2008-08-01 15:11:36

GreenBubbles
Insomniac member

p mine ma dor tare genunchii dak incec sa fac genoflexiuni sad astept sa mai am cva banutz pt un stepper,si cu 3 aparate eu zic k o sa slabesc ft bine.
desi am ajuns de la 57 la 53 tot am burta,coapse grosutze (dar asta se va elimina cu legu big_smile ) si colacei. pana acum am eliminat apa cred... acu urmeaza partea grea,sa dau jos grasimea. cred k dak ajung sub 50 (pe la 47 sau asa) voi fi multumita lol
sa stii k si sexul e o modalitate buna de a slabi big_smile pfiu cate calorii am ars eu aseara rodnar patfierbinte

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-08-01 15:12:35)

#1475 2008-08-01 15:12:00

pufu
Sr. member

GreenBubbles a scris:

eu am comandat,a venit in 2 saptamani jumate. cam asa. si chiar lucraza picioarele.abdomenul nu si nici fundul,eu nu simt..

green dar la picioare lucreaza doar partea interioara sau si cea exterioara?
mie cel mai mult mi-ar trebui pt aripioare (sper k zic bine k am vazut k unele fete zic aripiare la partea din spate deasupra fundului...eu la alea le zic pernute...si aripioare zic pe picioare...adik solduri...) si pt portiunea imediat sub fund care arata cam aiurea din cauza celulitei si a aripioarelor...apoi pot pune si partea interioara a picioarelor...si fundul ar mai tb intarit dar p-ala il mai rezolv eu si altfel...

#1476 2008-08-01 15:15:00

GreenBubbles
Insomniac member

aripioare sunt alea d kre zici tu...la ce zici tu pernute eu zic colacei,k e ca un colac de salvare acolo lol colacei am sad cred k se duc cu stepperu... legu lucreaza ff bine partea din interiorul coapselor,pt kre eu am mare nevoie. lucreaza si exteriorul dar mai putin...adik nush,eu in exteriorul coapsei nu am asa mare febra musculara cum am in interior.

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-08-01 15:15:31)

#1477 2008-08-01 15:16:48

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

cum e magic leg ala ? :f?rbryllad:

Dragostea nu se stă, se face.

#1478 2008-08-01 15:18:49

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

Vreau si eu sa imi iau magic leg big_smile Sa ne spui daca e bun

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#1479 2008-08-01 15:20:24

GreenBubbles
Insomniac member

cauta p google deuzza,ei zic ca e stepper dar mie nu mi se pare k e stepper,in fine.
de bun e bun,eu merg cracanata dupa ce-l folosesc
rotfl
kiddin lol dar ma dor rau picioarel de la febra

#1480 2008-08-01 15:22:56

Zeyna
Platinum member
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

aaa si faci cu picioarele asa..le cracanezi si le apropii si se lucreaza partea interioara.... mmm e misto de tot big_smile

Dragostea nu se stă, se face.

#1481 2008-08-01 15:30:40

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

eu as vrea sa slabesc din coapse, pt ca mi se fac niste aripioare asa, dar pe partea interioara, daca ma intelegeti. Si pt asta as vrea sa imi iau leg magic ala :-? oare ar functiona pt ce vreau eu?

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#1482 2008-08-01 15:33:58

rrammonna
Diamond member
Inregistrat: 2007-11-07

eu am slabit suficient kt sa nu mai stea nimic pe mine din hainele vechi.stau k pe gard sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.