homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-77

#1445 2008-07-30 19:33:01

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: vreau sa slabesc :D

in Carrefour, in Selgross in Metro si mai este un magazin pe la gara vis-a-vis de banca Transilvania.

#1446 2008-07-30 19:56:42

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

GreenBubbles a scris:

doamne ce febra musculara am sad nush dak ma pot sui azi p leg magic k ma dor prea tare picioarele

las k e semn bun...
in cat timp ti-a venit pana la urma?
eu nu am avut timp sa ma duc sa caut magazinul din ploiesti dar am vazut pe net unde e adresa respectiva k e si un nr de telefon...maine sun sa intreb...desi nu am bani acum...dar macar sa stiu dak gasesc in ploiesti sau tb sa comand....

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1447 2008-07-30 21:18:06

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu am comandat,a venit in 2 saptamani jumate. cam asa. si chiar lucraza picioarele.abdomenul nu si nici fundul,eu nu simt..

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1448 2008-07-30 22:34:08

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si eu de cateva zile mananc  putin,sanatos ,fara dulciuri si incerc sa nu mananc seara.azi am mancat salata,pepene si 3 bananane big_smile

expect the worst , hope for the best!

#1449 2008-07-30 23:55:23

pufu
Sr. member

GreenBubbles a scris:

eu am comandat,a venit in 2 saptamani jumate. cam asa. si chiar lucraza picioarele.abdomenul nu si nici fundul,eu nu simt..

tinand cont k l mine picioarele sunt problema e bine si asa....
azi a fost o zi f placuta pt mine cand m-am dus la facultate si o colega cum m-a vazut a zis "uite alta care a slabit" big_smile
apoi ea spunea k nu se oboseste sa slabeasca (are cateva kg in plus...dar nu multe)...dupa care se uita la burta mea si zice "tu ce mananci de ai burta aia?...sau mai bine zis ce nu mananci..."rotfl
doamne ce mandra eram de mine big_smilebig_smilebig_smile....desi nu aveam burtica deloc pt k era dimineata...mancasem f putin...si ma deranjasem si la stomac...deci erau goale matele mele....
apoi la doctor cand am fost convinsa de cele 3 kg pierdute....si cand am venit acasa mi-a mai zis o prietena "elena ce ai slabit"...eram in al 9-lea cer....
mai vreau zile d-astea...pt k ma ajuta mult...si ma ambitioneaza f tare...asa k nu renunt pana nu mai dau jos vreo 4 kg.....

Publicitate

loading...

#1450 2008-07-31 07:28:56

persifona
Vizitator

Bubbles, cat a fost Legu?

#1451 2008-07-31 11:03:28

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

persifona a scris:

Bubbles, cat a fost Legu?

e cam 3 milioane.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1452 2008-07-31 14:33:11

GreenBubbles
Insomniac member

336 de ron cu tot cu transport.

#1453 2008-07-31 15:11:39

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

si eu am inceput sa mananc mai putin big_smile seara nu mai mananc mai deloc tongue si stepperu e sfant, zilnic fara discutie, si fac si infasurata in folie smile ma simt totusi vinovata k nu fac decat la stepper si ar trebui sa mai fac si abdomene &co k sa imi tonific muschii.

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#1454 2008-07-31 15:26:50

GreenBubbles
Insomniac member

deadrose a scris:

si eu am inceput sa mananc mai putin big_smile seara nu mai mananc mai deloc tongue si stepperu e sfant, zilnic fara discutie, si fac si infasurata in folie smile ma simt totusi vinovata k nu fac decat la stepper si ar trebui sa mai fac si abdomene &co k sa imi tonific muschii.

pai baga si abdomene punish

#1455 2008-07-31 16:12:50

pufu
Sr. member

green tu de unde esti?taxa de transport e aceeasi pt orice regiune?

#1456 2008-07-31 16:21:25

pufu
Sr. member

am o lene in mine azi...doamne....grater....n-am chef deloc de dansat...nici de gimnastica....as dormi...k tot ploua afara...nu mai fac deloc sport...desi ma simt vinovata k nu fac si azi...dar am facut luni o ora juma,marti o ora pe bicicleta cu sa,o ora juma de dansat si o juma de ora de exercitii....ieri am mers vreo 5 ore pe jos...nu-i mare nenorocire dak nu fac azi....mai fac si eu maine si smbt....trebuie...offff....dak aveam si eu vreun aparat mai k m-as fi suit pe el...da de altceva n-am chef deloc...rusine sa-mi fie...
si mi-e si foame tot timpu...nush ce am azi...cred k tb sa ma bag la somn sa mai uit de mancare...da nush dak adorm k ma roade stomacul...:f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:
today sucks

#1457 2008-07-31 18:22:57

GreenBubbles
Insomniac member

sa stii k nu e usor sa faci p leg,eu fac 4 minute p zi,si imediat transpir si ma dor picioarele,nu e deloc usor...astept sa-mi vina aparatu d abdomene si ma bag in fortza p el. ma gandesc sa-mi mai iau un mic stepper,clasic,k p leg nu simt k lucrez cu fundu sau mnah... si ma multumesc cu 3 aparate.
sunt din timisoara.nush cum e cu transportu,cred k e in functie de greutate...si de locatie,banuiesc

#1458 2008-07-31 20:02:15

pufu
Sr. member

ma doare stomacul...grater
ziua asta am mancat cam aiurea...am facut niste combinatii de...ieri am fost si deranjata la stomac...din fericire pana am luat pilula mi-a trecut....azi mi-a fost foame continuu...si am mancat mai mult fructe...si chestii care nu tin deloc de foame...offff...regimurile astea....tb s-o las mai moale putin k tare imi e teama k imi imbolnavesc stomacul...

#1459 2008-07-31 20:05:30

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

ella, ai grija... durerile de stomac sunt groaznice si parca nu trec orice ai face...
sh nu te mai infometa big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1460 2008-07-31 20:28:09

pufu
Sr. member

carmen_21 a scris:

ella, ai grija... durerile de stomac sunt groaznice si parca nu trec orice ai face...
sh nu te mai infometa big_smile

nu m-am infometat...fata de alte fete chiar mananc mult...uite ce am mancat azi:
- orez cu lapte
- ciorba de pastai cu castravete
-mere,pere,prune in total vreo 500g
-mancarea de rosii si dovlecel
-o cana lapte batut
-2 felii de branza
si pana ma duc la somn sigur mai mananc ceva....probabil fructe....
ieri de ex am mancat un ou fiert cu branza,rosie,castravete de dim,3 babane si niste prune ziua k nu am fost aksa si nu puteam sa mananc altceva, mancarica de cartofi pe la 6 si pana m-am culcat ink 2 porumbi fierti
deci nu pot spune k mananc putin...adik depinde cum gandeste fiecare...pt cat mancam eu inainte acum e mai putin...iar pt altele e f mult...

#1461 2008-07-31 22:51:13

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

mananci destul d bine big_smile
sh eu mancam inainte f mult sh pe deasupra si nesanatos...
acum incerc sa mananc mai echilibrat- sa beau sh io mai multa apa, sa renunt la sucuri acidulate, sa mananc si fructe-

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1462 2008-08-01 00:46:03

pufu
Sr. member

carmen_21 a scris:

mananci destul d bine big_smile
sh eu mancam inainte f mult sh pe deasupra si nesanatos...
acum incerc sa mananc mai echilibrat- sa beau sh io mai multa apa, sa renunt la sucuri acidulate, sa mananc si fructe-

cu sucurile nu prea ma omoram nici inainte...ocazional beam...mai mult fara acid k celelalte ma balonau ingrozitor...asa k nu mi-a fost greu deloc sa renunt....de vreo luna nu am mai baut nici picatura de suc...nici macar icetea...iar apa am ajuns sa beau lejer 2 l...media e cam de 3l pe zi...uneori mai mult...alteori mai putin...dar sub 2,5l n-am mai baut....fara sa pun la socoteala supele si pepene cand mananc...

#1463 2008-08-01 10:46:54

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

ieri am fost la sala si parca mai tare m-au luat durerile de picioare de la febra musculara.bine ca dup-aia am mai mers si pe jos in plimbarica.azi dau comanda de leg magic si de luni iar la sala.macar sa ma tin si luna asta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.