homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-75

#1407 2008-07-26 17:36:32

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: vreau sa slabesc :D

maria_is a scris:

si acum faci ceva ca sa slabesti? regim sau altceva..?

am grija la c bag in gura.... nik special...fara paine, dulciuri ff putine... makr ma mentin

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1408 2008-07-26 18:33:34

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

pitzipoank a scris:

maria_is a scris:

Buna fetelor. Si eu vreau sa slabesc de ceva timp dar vad ca e cam greu. Alergand zilnic v-ar ajuta foarte mult sa slabiti, rezultatele se vad repede. Eu as alerga doar ca nu am cu cine acum. La regim strict nu ma bag pentru ca nu reusesc sa il tin complet, de pastile mi-e frica, sa nu pun inapoi mai mult dupa ce le termin... Little_rabbit , tu la ce sala mergi? Si eu sunt din Iasi dar nu stiu la ce sala sa merg. E bine ca voi va tineti de ce incepeti, regim, sala si restul.. trebuie sa incep si eu cumva big_smile

buna . eu iti recomand sa mergi la armony... la aerobic... eu am dat 8 kg in 2 luni cand am inceput la ei. am fost la alta sala inainte, dar am dat 1 kg in 2 luni sad
bine, am avut grija ce mananc tot timpul

8kg?????????????? yikes yikes yikes yikes yikes yikes grater vreau si eu grater

My Tears Dry On Their Own

#1409 2008-07-29 19:40:12

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

a venit leg magicul applause dupa 4 minute p el abia cred k mai pot merge lol e bestial fetelor. il recomand cu incredere.isi face toti banii big_smile
acu mi-am comandat un aparat pt abdomene smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1410 2008-07-29 19:41:12

skumpi
Vizitator

vai simi ii fi fotomodel intr`o luna angel

#1411 2008-07-29 19:43:13

GreenBubbles
Insomniac member

ce luna mey? rotfl vai vai,dumnezoo sa te asculte aly rodnar
as vrea eu lol poate intr-un an ma scot...o sa arat ok... o sa  lucrez intens p astea 2 aparate si poate mai iau un stepper d`ala mic..si nu mai ies din casa pana la anu lol

Publicitate

loading...

#1412 2008-07-29 19:45:29

skumpi
Vizitator

bolunda` tongue

#1413 2008-07-29 19:48:15

GreenBubbles
Insomniac member

zaluda tongue

#1414 2008-07-29 22:13:06

persifona
Vizitator

Eu mi-am luat Lipostop.. nush ce pofta de mancare reduce, ca eu sunt la fel ca ieri cand nu luam lol

#1415 2008-07-29 22:36:37

pitzipoank
Insomniac member

persifona a scris:

Eu mi-am luat Lipostop.. nush ce pofta de mancare reduce, ca eu sunt la fel ca ieri cand nu luam lol

eu am luat un tub aproape si nik-nik.....

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#1416 2008-07-30 00:19:30

pitzipoank
Insomniac member

EXERCITII PENTRU ABDOMEN:

1. Contractii abdominale

Stai culcata dorsal cu bratele intinse pe langa trunchi, barbia in piept cu umerii usor ridicati. Executa 10 contractii cu ridicarea picioarelor. Repeta seria de 10 exercitii de 2 ori.

2. Incrucisari cu picioarele intinse.

Stai culcata dorsal si executa 15 incrucisari ale picioarelor. Repeta seria de 10 exercitii de 2 ori.

3. Ridicari de trunchi

Din pozitia culcata dorsal, cu picioarele usor departate si indoite, bratele intinse peste cap, ridica trunchiul odata cu ridicarea bratelor intinse, in pozitia sezand. Urmeaza revenirea la pozitia initiala. Se executa 2 serii a cate 10 repetari.

4. Intinderi verticale.

In pozitia verticala, executa zece intinderi ale bratelor de cate sase secunde fiecare.

#1417 2008-07-30 10:50:56

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

mai cu lipostopul vezi dupa cateva zile.la mine a avut efectul de a-mi reduce pofta de dulce.nu drastic(adik nu mai aveam chef de nimic dulce),dar erau zile in care supravietuiam si fara inghetata, cioco sau altele.sa vad ce fac de acum ca le-am terminat si alti bani nu mai am

#1418 2008-07-30 11:02:33

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

mi-am luat si eu lipostop...am cateva zile de cand iau cand si cand...dulce pap mai putin...oricum, m-am cantarit duminica si am 52 de kg, deci psihologic ma simt mai bine rotfl...pana la mare nu mai pot face multe, asa ca...nu ma mai stresez...ieri am mancat o felie de paine prajita cu dulceata si ceai verde la micul dejun, o banana, un covrig, o bomboana de ciocolata (de la 1-2 cioco mari pe zi!!!!), 1 piersica, 1 necatrina, 1 inghetata, o felie de paine cu jumate de carnacior si jumate de rosie...o fi mult, putin....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1419 2008-07-30 11:05:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nu-i mult, nicolle... dar e cam aiurea... cam mult dulce adica. (asta spun eu, care ani de zile mancam paine cu gem dimineata si la pranz...seara nik lol. m-a ajutat candidoza sa ma las big_smile dar nu dsoresc nimanui "solutia" asta)

eu ieri mi-am luat de la sensi blu pe puncte crema anticel nivea.... e buna de ceva, oare? costa 37 lei... eu n-am platit nik, traiasca, din nou, tonele de antibiotice scumpe pe care le-am cumparat de-a lungul timpului.... sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1420 2008-07-30 11:09:22

Soleil
Addicted member

stiu ca-i mult dulce...dar asta-i baza la mine...macar nu mai pap atat de multa cioco...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1421 2008-07-30 11:12:37

katami
Platinum member

incearca si ceva carne/branza... adica ceva mai mult... in timp te obisnuiesti, iar eu am remarcat cu stupoare ca am slabit mai usor decat atunci cand bagam doar glucide

si totusi... de nivea goodbye cellulite a auzit cineva? mai scumpa nu mi-am permis... ma tenta ala de la elancyl, dar era... 100 ron sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1422 2008-07-30 11:15:25

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nicolle_rox a scris:

mi-am luat si eu lipostop...am cateva zile de cand iau cand si cand...dulce pap mai putin...oricum, m-am cantarit duminica si am 52 de kg, deci psihologic ma simt mai bine rotfl...pana la mare nu mai pot face multe, asa ca...nu ma mai stresez...ieri am mancat o felie de paine prajita cu dulceata si ceai verde la micul dejun, o banana, un covrig, o bomboana de ciocolata (de la 1-2 cioco mari pe zi!!!!), 1 piersica, 1 necatrina, 1 inghetata, o felie de paine cu jumate de carnacior si jumate de rosie...o fi mult, putin....

eu ce sa mai zic k ieri am mmancat numai dulciuri? roll roll roll

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1423 2008-07-30 11:19:40

Soleil
Addicted member

katami a scris:

incearca si ceva carne/branza... adica ceva mai mult... in timp te obisnuiesti, iar eu am remarcat cu stupoare ca am slabit mai usor decat atunci cand bagam doar glucide

si totusi... de nivea goodbye cellulite a auzit cineva? mai scumpa nu mi-am permis... ma tenta ala de la elancyl, dar era... 100 ron sad

o sa incerc...dar pe fuga e cam greu...ce se poate papa "la botul calului"? dulce.... rotfl
de asta de la nivea nu stiu...elancyl am avut eu acum cativa ani - buna, dar dupa ce am terminat-o, a reaparut toata celuluita. acum am perfect slim de la l'oreal, dupa 2 saptamani parac se vede ceva, dar sunt sigura ca dupa ce o termin va recidiva, asa ca...nu-ti mai fa probleme cu cremele astea...

Thé à la menthe hjarta

#1424 2008-07-30 11:22:23

katami
Platinum member

nu-mi fac, am mai avut si eu diverse creme (ieftine, adica pana in 35 ron)... speram si eu ca macar la nunta (=acasa, dupa nunta big_smile) sa nu ma streseze suncile de pe picioare...

imi iubesc rochia... adica forma ei... arat slaaaabaaaa in ea, ascunde tot ce tre!!! big_smile

#1425 2008-07-30 11:24:29

persifona
Vizitator

little_rabbit a scris:

mai cu lipostopul vezi dupa cateva zile.la mine a avut efectul de a-mi reduce pofta de dulce.nu drastic(adik nu mai aveam chef de nimic dulce),dar erau zile in care supravietuiam si fara inghetata, cioco sau altele.sa vad ce fac de acum ca le-am terminat si alti bani nu mai am

Hmm, eu oricum nu-s mare amatoare de dulciuri.. stau si saptamani intregi fara sa mananc ceva. Da ieri dupa ce-am luat pastile, cine manca inghetata? rotfl

Acum pe bune, va recomand de la Betty Ice inghetata Betty Blue cu pecan praline, e dementiala big_smile Dar si scumpa.. o cutie de 475 gr 21 ron.. bine, asta la mine jos, unde au adaos nesimtit.. cand ma duc prin Carrefour neaparat ma uit dupa ea.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.