homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-73

#1369 2008-07-25 15:55:51

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: vreau sa slabesc :D

Eu dupa o cana de apa tre' sa fug de urgenta peste jumate de ora. lol

Oricum vezica se umple in maxim jumate de ora cu 0,5 l, eu nu stiu cum rezistai tu.

#1370 2008-07-25 15:59:48

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

am antrenament lol

happy with him...inlove with him...puss

#1371 2008-07-25 17:34:12

Kati
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-05

cantarul e rau...sincer...vezi si tu cu ochiul liber daca ai slabit sau nu... smile eu nu m-am mai cantarit de 2 ani, pe bune...si vad ca slabesc prin nr in scadere la pantaloni sau fuste, ma rog, ideea este sa te simti bine in pielea ta si sa te ingrijesti. Mananci, dar nu pana nu mai poti, ci de cat ai nevoie...stiu ca nu se poate dar macar sa incercam sa ne controlam poftele tongue

#1372 2008-07-25 17:50:52

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

Kati a scris:

cantarul e rau...sincer...vezi si tu cu ochiul liber daca ai slabit sau nu... smile eu nu m-am mai cantarit de 2 ani, pe bune...si vad ca slabesc prin nr in scadere la pantaloni sau fuste, ma rog, ideea este sa te simti bine in pielea ta si sa te ingrijesti. Mananci, dar nu pana nu mai poti, ci de cat ai nevoie...stiu ca nu se poate dar macar sa incercam sa ne controlam poftele tongue

nu kg sunt concludente...k asa cum arata un luptator de sumo la 130 kg si cum arata un culturist tot la kg alea?...important e cum aratam cand ne privim in oglinda...si cum suntem in haine..

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1373 2008-07-25 18:58:12

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

ET a scris:

Eu dupa o cana de apa tre' sa fug de urgenta peste jumate de ora. lol

rotfl si eu l fel rotfl vai crys...12 l yikes

My Tears Dry On Their Own

Publicitate

loading...

#1374 2008-07-26 01:52:26

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

heiii...asta era anul trecut...acum sunt fata cuminte...ma rezum la 5 tongue

happy with him...inlove with him...puss

#1375 2008-07-26 10:47:08

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

eu nush ce sa mai fac.nu slabesc deloc grater chiar daca fac de 4-5 ori pe sapt sport, beau apa, mai merg pe jos, mananc sanatos.de abia astept sa scap de antibebe-le astea sa vad daca revin la normal ca mai rad oamenii de mine cand le zic ca eu fac sport

#1376 2008-07-26 10:54:34

pufu
Sr. member

dupa cum v-am zis ieri am mancat numai pepene,mere si ananas.....dar numai pana la ora 8...k atunci m-au luat durerile de stomac si a trebuit sa mananc ceva...si cum eram la iuby aksa si la ei se mananca "bine"...n-au tinut niciodata regim...am mancat o felie de paine cu niste salata de vinete (ma durea sufletul cand ma gandeam k are ulei in ea)...o rosie si niste muschi de porc...(si de asta m-a durut sufletul)...si un patratel de ciocolata...grater

#1377 2008-07-26 11:05:49

old_soul
Insomniac member

ella_mina a scris:

dupa cum v-am zis ieri am mancat numai pepene,mere si ananas.....dar numai pana la ora 8...k atunci m-au luat durerile de stomac si a trebuit sa mananc ceva...si cum eram la iuby aksa si la ei se mananca "bine"...n-au tinut niciodata regim...am mancat o felie de paine cu niste salata de vinete (ma durea sufletul cand ma gandeam k are ulei in ea)...o rosie si niste muschi de porc...(si de asta m-a durut sufletul)...si un patratel de ciocolata...grater

mie mi se pare ca te cam torturezi....da' nah...e alegerea ta tongue

#1378 2008-07-26 11:07:49

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

hai mai ella,k trebuie sa mananci ceva.iti spun din proprie experienta k macar odata p zi trebuie sa manaci mancare gatita sau ceva mai consistent.eu mi-am distrus stomacul,facand ce faci tu.numai eu stiu ce am patit.stai potolita si macar odata pe zi mananca ceva mai consistent.omul nu traieste doar cu fructe,si nu t ingrasi dak mananci un castronel mic de supa,kiar iti va face bine

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1379 2008-07-26 11:11:16

old_soul
Insomniac member

rrammonna a scris:

hai mai ella,k trebuie sa mananci ceva.iti spun din proprie experienta k macar odata p zi trebuie sa manaci mancare gatita sau ceva mai consistent.eu mi-am distrus stomacul,facand ce faci tu.numai eu stiu ce am patit.stai potolita si macar odata pe zi mananca ceva mai consistent.omul nu traieste doar cu fructe,si nu t ingrasi dak mananci un castronel mic de supa,kiar iti va face bine

o verisoara de-a mea a facut ulcer si nush cate complicatii...acum nu poate manca unele alimente,si nici prea cald sau prea rece tongue ai dreptate rrammo...

#1380 2008-07-26 11:14:58

rrammonna
Diamond member

delishor a scris:

rrammonna a scris:

o verisoara de-a mea a facut ulcer si nush cate complicatii...acum nu poate manca unele alimente,si nici prea cald sau prea rece tongue ai dreptate rrammo...

eu aveam si gastrita si nu mai aveam mult pana dadeam in ulcer.d-aia nu invat pe nimeni sa faca kestii de genul.pana la urma cea mai importanta e sanatatea

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1381 2008-07-26 11:28:12

pufu
Sr. member

rrammonna a scris:

mai fetelor dar eu nu manac asa in fiecare zi...doamne fereste...stiu si eu cat de importanta e sanatatea..ieri am zis k poate reusesc sa tin o cura doar cu fructe sa mai scap de toxine....in rest in fiecare zi a saptamanii am mancat ciorbitza...si nu m-am infometat deloc...mai ales saptamana asta pot sa spun k in afara de ieri am mancat si sanatos si pe saturate...cam 5-6 mese pe zi....dintre care 3 mese fructe....am mers pe principiul putin si des k sa nu mi se puturoseasca de tot metabolismul...

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-07-26 11:31:39)

#1382 2008-07-26 11:29:00

rrammonna
Diamond member

ella_mina a scris:

rrammonna a scris:

mai fetelor dar eu nu manac asa in fiecare zi...doamne ferste...stiu si eu cat de importanta e sanatatea..ieri am zis k poate reusesc sa tin o cura doar cui fructe sa mai scap de toxine....in rest in fiecare zi a saptamanii am mancat ciorbitza...si nu m-am infometat deloc...mai ales saptamana asta pot sa spun k in afara de ieri am mancat si sanatos si pe saturate...cam 5-6 mese pe zi....dintre care 3 mese fructe....am mers pe principiul putin si des k sa nu mi se puturoseasca de tot metabolismul...

buga buga buga cool cool cool ma gandeam k nu mananci deloc

#1383 2008-07-26 11:29:47

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

eu nu am mai postat pe forumul acesta dar incerc si eu sa-mi gasesc un regim. intr-o saptamana am reusit sa am inceput de anorexie. am tinut un regin cu 400 cal. pe zi..din care 150 erau 2 cani de cafea ..imaginati-va cat mancam. ieri am fost super nervoasa...nu am mancat decat 2 pere iar azi noapte...la vreo 4 ore jumatate dupa c am luat pastilutza mi-a venit rau. am vomat din ora in ora fetelor. eu ma si suprasolicitam..faceam si sport ..si nu e deloc bine. de ce zic anorexie?pt k exact acestea sunt simptomele:tremuri si la temperaturi ridicate, nu mai accepti mancarea, calculezi fiecare calorie, si intr-un final corpul nu mai accepta mancarea. problema e k eu am 1.61 si 65 d kilograme. si nu stiam cum sa scap mai repede de ele(intr-adevar am scapat de burtik:d) acum nu ma mai grabesc. nu faceti ca mine. sad

#1384 2008-07-26 11:37:29

pufu
Sr. member

muty a scris:

eu nu am mai postat pe forumul acesta dar incerc si eu sa-mi gasesc un regim. intr-o saptamana am reusit sa am inceput de anorexie. am tinut un regin cu 400 cal. pe zi..din care 150 erau 2 cani de cafea ..imaginati-va cat mancam. ieri am fost super nervoasa...nu am mancat decat 2 pere iar azi noapte...la vreo 4 ore jumatate dupa c am luat pastilutza mi-a venit rau. am vomat din ora in ora fetelor. eu ma si suprasolicitam..faceam si sport ..si nu e deloc bine. de ce zic anorexie?pt k exact acestea sunt simptomele:tremuri si la temperaturi ridicate, nu mai accepti mancarea, calculezi fiecare calorie, si intr-un final corpul nu mai accepta mancarea. problema e k eu am 1.61 si 65 d kilograme. si nu stiam cum sa scap mai repede de ele(intr-adevar am scapat de burtik:d) acum nu ma mai grabesc. nu faceti ca mine. sad

doamne cum sa mananci 2 pere pe zi?...pai eu ieri am mancat un pepene de 5kg si compot de ananas si la 8 am dat buzna in mabcare k nu mai puteam...si nici n-am incercat sa fac sport k stiam k n-o sa am putere...si ieri la mine a fost o exceptie...n-am de gand s-o mai repet mai curand de o luna...mai ales k eu am 1,71 si vreo 57-58 de kg...am zis k n-are rost sa ma chinui foarte tare...mai bine slabesc incet si sigur...
eu zic sa incerci pur si simplu sa renunti la paine...grasimi...dulciuri...nu de tot...dar cat mai putine...sa faci sport...si o sa se cunoasca in timp...si ramai si sanatoasa....n-are rost sa mai stai sa numeri tot timpul kal k asta te termina psihic....si o sa ti se para un calvar...mai bine adopti un regim de viatza sanatos...permanent...decat o dieta care te chinuie...si dupa ce o termini sa pui dublu inapoi...

#1385 2008-07-26 12:11:48

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

stiu asta. am patit-o si mai demult. si ai dreptate. am pus aproape dublu inapoi. eu tot ma chinui sa gasesc un regim sanatos, dar toate se bazeaza pe fructe care au apa cu zahar...si ar trebui si sa scap de numaratul caloriilor..uite un pepene de 5 kg cum spui tu are aproape 200 de calorii...cam cat ar trebui sa mananci zilnic, nu la o masa. acum am incput sa mananc. am incercat si aseara si pur si simplu nu-mi accepta corpul:(

#1386 2008-07-26 12:28:40

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

muty a scris:

uite un pepene de 5 kg cum spui tu are aproape 200 de calorii...cam cat ar trebui sa mananci zilnic, nu la o masa. acum am incput sa mananc. am incercat si aseara si pur si simplu nu-mi accepta corpul:(

cum sa mananci zilnic doar 200 calorii?? kapitulation

Just like a tattoo
I'll always have you...

#1387 2008-07-26 12:37:51

pufu
Sr. member

muty a scris:

stiu asta. am patit-o si mai demult. si ai dreptate. am pus aproape dublu inapoi. eu tot ma chinui sa gasesc un regim sanatos, dar toate se bazeaza pe fructe care au apa cu zahar...si ar trebui si sa scap de numaratul caloriilor..uite un pepene de 5 kg cum spui tu are aproape 200 de calorii...cam cat ar trebui sa mananci zilnic, nu la o masa. acum am incput sa mananc. am incercat si aseara si pur si simplu nu-mi accepta corpul:(

am mancat un pepene toata ziua...nu la o sg masa....iar seara am mancat si mancare...k ma durea stomacul...
sper k am inteles gresit ce ai zis tu...adik doar nu vorbesti k tb sa mananci 200  kal toata ziua?doamne fereste!!!! hellooooo...vrei sa ajungi in spital? scuza-ma k vb urat dar da-le in mama masii de kg in plus...nu te omori acum pt ele...k 200 kal pe zi mi se pare sinucidere curata...serios...
cel mai bine e sa nu mai tii o dieta anume...doar sa mananci sanatos...fructe,legume,lactate degresate,carne de pui si peste...le introduci treptat...si o sa se obisnuiasca organismul...

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-07-26 12:38:32)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.