homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-71

#1331 2008-07-25 08:51:00

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

Re: vreau sa slabesc :D

GreenBubbles a scris:

pai au trecut cam 2 sapt de cand l-am comandat si a zis k vine in 3-4 saptamani. cik e ff bun.am o prietena ce il foloseste si a zis k chiar simti k iti lucreaza muschii ,si e pt picioare,fund si abdomen smile

pt picioare si fund da, dar pt abdomen?! visslar nu cred ca ti-l lkucreaza foarte tare, dar... ramane de vazut big_smile daca e bun, imi iau si eu!

Just like a tattoo
I'll always have you...

#1332 2008-07-25 10:34:58

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ieri am fost viteaza...am luat lipostop...am papat doua piersici, 2 covrigi si un mars...si as fi fost ok daca nu venea al meu cu o pizza calda acasa lol...a vrut sa-mi faca o bucurie dragul de el

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1333 2008-07-25 10:44:50

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

nu mai manca mars sau chestii din astea!papa o data pe sapt da?dar nu o data pe sapt mars/snickers, o data pe sapt cioco si tot asa!grija mare!oricum eu cand iau lipostop chiar imi reduce pofta de dulce

#1334 2008-07-25 11:55:17

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

draguta...la mine ciocolata e alimentul de baza....mananc si cate 2 mari pe zi si nu ma-ngras....da nici nu slabesc asa rotfl vreau sa o las mai usor pentru sanatatea mea...de asta iau acu' si lipostopul...oricum am lasat-o mult mai moale in ultima vreme....de la 2 cioco mari...la 1 sau 2 marsuri....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#1335 2008-07-25 12:56:34

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

cica ma bag si eu la topicul asta..fizic am o greutate acceptabila..sunt multumita..insaaaaaaaaaaa am BURTA! ma imbolnavesc k nush cum sa scap de ea...deodata asa s-a acumulat..eu cu un abdomen de invidiat..deci atarna suncile..cum pot s-o dau jos... helllp ..la sala nush daka am voie k am pb cu coloana..insa recomandati-mi ceva abdomene etc

Dance like nobody is watchin....

Publicitate

loading...

#1336 2008-07-25 13:00:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

abdomene si iar abdomene... si simple, si din cele cu genunchii indoiti
alta solutie nu prea e

#1337 2008-07-25 13:32:32

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pt dreamer cele mai bune pt burtica tongue eu le fac direct pe cele cu picioarele intinse si tot trunchiul pe podea...

happy with him...inlove with him...puss

#1338 2008-07-25 14:09:04

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

fetelor aseara am suferit ingrozitor...am iesit cu iubi in oras...evident k am baut apa plata...si p la 11 l-a apucat foamea...cum pizza nu mai faceau la ora aia...am venit aksa...si i-am facut o omleta cu costita prajita si sunculita de casa .....doamne...nu mai puteam...i-am facut-o...apoi am plecat in sufragerie sa nu-l vad cand mananca pt k muream...nici macar o gura nu am luat...desi salivam in prostie...doamne ce bine o fi sa fii slaba..grater...si sa poti sa mananci orice...
azi am zis k mananc numai pepene toata ziua...sport nu mai fac k n-o sa am putere...pana acum am mancat 3 felii de pepene, 2 mere si 2 saleuri k am fost la bunik lui iuby si nu mai scapam de ea...voia sa ma umfle cu de toate....am luat 2 saleuri mici k sa scap...si pana diseara vreau sa mananc doar pepene,mere....si cred k desfac si un compot de ananas si mananc doar fructul...

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1339 2008-07-25 14:11:36

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ar trebuie sa mananci si ceva mancare,sa nu iti fie rau...

expect the worst , hope for the best!

#1340 2008-07-25 14:16:20

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

eu am probleme cu coapsele si de azi am inceput razboiul cu greutatea.
offff exercitii si regim sad

#1341 2008-07-25 14:19:14

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

Katalyna2311 a scris:

eu am probleme cu coapsele si de azi am inceput razboiul cu greutatea.
offff exercitii si regim sad

cool si eu tot de azi!!spor la treaba Kata puss
si eu tot cu coapsele am pb rotfl

My Tears Dry On Their Own

#1342 2008-07-25 14:19:31

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

ela probabil vrea o cura de dezintoxicare de o zi!avand in vedere ca a mancat si mere va fi ok.dar sa nu te intinzi si pe maine.eu azi nu merg la sala ca-s f prost dispusa si m-am simtit rau aproape toata ziua

#1343 2008-07-25 14:23:17

Kati
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-05

va zic eu, cura de slabire, necesita miscare, nu poti sa slabesti daca stai pe loc, sau daca te misti azi si maine pauza...scuze de agresivite, dar si mie mi s-a facut la fel si am slabit in 8 kilograme...treptat, dar acum sunt multumita de cum arat tongue so no pain no gain smile
plus sucurile acidulate, fac ravagii, nu fac reclama dar bautara aia cu c si bautura aia cu p sunt cele mai rele smile

alimentatie sanatoasa, si miscare, fara excese (zahar, sare, grasimi, alcool, etc.)

Ultima oara a fost editat de Kati (2008-07-25 14:25:20)

#1344 2008-07-25 14:25:02

pufu
Sr. member

oana_ a scris:

ar trebuie sa mananci si ceva mancare,sa nu iti fie rau...

dak vad k imi e prea foamne si ma simt slabita mananc normal...dar pana acum imi e foarte bine...de dimineata am luat si o pastila de eurovita...noroc k am stomacul bun k la atata pepene si mere....valeuuuu rotfl...
duminik o sa mananc tot asa multe fructek sa pot sa mananc si vreo 2 felii de pizza...k imi e tare pofta,....imi iau si eu cu piept de pui si legume...si poate nu e asa mare nenorocire....sau imi fac eu aksa k sa stiu k n-am pus grasimi in ea...asa e cel mai sigur....k trebuie sa-mi mai fac si eu poftele din cand in cand k altfel nu rezist...deja aseara a fost un adevarat chin pt mine....si o adevarata reusita k am rezistat tentatiei si mirosului...=P~

#1345 2008-07-25 14:28:03

pufu
Sr. member

little_rabbit a scris:

ela probabil vrea o cura de dezintoxicare de o zi!avand in vedere ca a mancat si mere va fi ok.dar sa nu te intinzi si pe maine.eu azi nu merg la sala ca-s f prost dispusa si m-am simtit rau aproape toata ziua

asa e little...vreau sa mai scap de toxine pt k am celulita...si stiu k si toxinele ajuta la formarea ei...nu ma intind mai mult pt k nu vreau sa-mi fac un rau ci un bine...si sunt constienta k mi s-ar face rau dak as continua..

#1346 2008-07-25 14:31:35

pufu
Sr. member

Kati a scris:

va zic eu, cura de slabire, necesita miscare, nu poti sa slabesti daca stai pe loc, sau daca te misti azi si maine pauza...scuze de agresivite, dar si mie mi s-a facut la fel si am slabit in 8 kilograme...treptat, dar acum sunt multumita de cum arat tongue so no pain no gain smile
plus sucurile acidulate, fac ravagii, nu fac reclama dar bautara aia cu c si bautura aia cu p sunt cele mai rele smile

alimentatie sanatoasa, si miscare, fara excese (zahar, sare, grasimi, alcool, etc.)

ai dreptate...sportul e cel mai important...la mine fara sport nu reusesc sa slabesc...sau de multe ori dak fac miscare multa slabesc chiar dak mai mananc si lucruri interzise...eu de 3 saptamani fac sport cam 5 zile pe saptamana...cu sucurile nu ma omor asa k nu e o problema k beau doar apa plata...am renuntat si la grasimi...iar dulciuri am mai scapat dar f putin...cate o felie de chec...sau una de tort la o aniversare....oricum maxim de 2 ori pe saptamana..

#1347 2008-07-25 14:33:00

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

ella, te-ai cantarit?

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1348 2008-07-25 14:40:39

pufu
Sr. member

pitzipoank a scris:

ella, te-ai cantarit?

nu m-am ami cantarit sapt asta...dar cred k am dat vreo 3 kg jos...si se vede f bine la haine...ma incap blugii de vara trecuta...si atunci aveam vreo 57 de kg....si se vede si in poze k am slabit...

#1349 2008-07-25 14:42:17

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

ella_mina a scris:

pitzipoank a scris:

ella, te-ai cantarit?

nu m-am ami cantarit sapt asta...dar cred k am dat vreo 3 kg jos...si se vede f bine la haine...ma incap blugii de vara trecuta...si atunci aveam vreo 57 de kg....si se vede si in poze k am slabit...

yikesyikesyikes felicitariiiiiii applause

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.