|
Nu esti logat.
Vreau sa slabesc :D-71#1331 2008-07-25 08:51:00
Re: vreau sa slabesc :D
pt picioare si fund da, dar pt abdomen?! nu cred ca ti-l lkucreaza foarte tare, dar... ramane de vazut daca e bun, imi iau si eu! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #1332 2008-07-25 10:34:58
Re: vreau sa slabesc :Dieri am fost viteaza...am luat lipostop...am papat doua piersici, 2 covrigi si un mars...si as fi fost ok daca nu venea al meu cu o pizza calda acasa ...a vrut sa-mi faca o bucurie dragul de el "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1333 2008-07-25 10:44:50
Re: vreau sa slabesc :Dnu mai manca mars sau chestii din astea!papa o data pe sapt da?dar nu o data pe sapt mars/snickers, o data pe sapt cioco si tot asa!grija mare!oricum eu cand iau lipostop chiar imi reduce pofta de dulce Offline #1334 2008-07-25 11:55:17
Re: vreau sa slabesc :Ddraguta...la mine ciocolata e alimentul de baza....mananc si cate 2 mari pe zi si nu ma-ngras....da nici nu slabesc asa vreau sa o las mai usor pentru sanatatea mea...de asta iau acu' si lipostopul...oricum am lasat-o mult mai moale in ultima vreme....de la 2 cioco mari...la 1 sau 2 marsuri.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #1335 2008-07-25 12:56:34
Re: vreau sa slabesc :Dcica ma bag si eu la topicul asta..fizic am o greutate acceptabila..sunt multumita..insaaaaaaaaaaa am BURTA! ma imbolnavesc k nush cum sa scap de ea...deodata asa s-a acumulat..eu cu un abdomen de invidiat..deci atarna suncile..cum pot s-o dau jos... helllp ..la sala nush daka am voie k am pb cu coloana..insa recomandati-mi ceva abdomene etc Dance like nobody is watchin.... Offline Publicitateloading...
#1336 2008-07-25 13:00:12
Re: vreau sa slabesc :Dabdomene si iar abdomene... si simple, si din cele cu genunchii indoiti Offline #1337 2008-07-25 13:32:32
Re: vreau sa slabesc :Dpt dreamer cele mai bune pt burtica eu le fac direct pe cele cu picioarele intinse si tot trunchiul pe podea... happy with him...inlove with him... Offline #1338 2008-07-25 14:09:04
Re: vreau sa slabesc :Dfetelor aseara am suferit ingrozitor...am iesit cu iubi in oras...evident k am baut apa plata...si p la 11 l-a apucat foamea...cum pizza nu mai faceau la ora aia...am venit aksa...si i-am facut o omleta cu costita prajita si sunculita de casa .....doamne...nu mai puteam...i-am facut-o...apoi am plecat in sufragerie sa nu-l vad cand mananca pt k muream...nici macar o gura nu am luat...desi salivam in prostie...doamne ce bine o fi sa fii slaba.....si sa poti sa mananci orice... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #1339 2008-07-25 14:11:36
Re: vreau sa slabesc :Dar trebuie sa mananci si ceva mancare,sa nu iti fie rau... expect the worst , hope for the best! Offline #1340 2008-07-25 14:16:20
Re: vreau sa slabesc :Deu am probleme cu coapsele si de azi am inceput razboiul cu greutatea. Offline #1341 2008-07-25 14:19:14
si eu tot de azi!!spor la treaba Kata My Tears Dry On Their Own Offline #1342 2008-07-25 14:19:31
Re: vreau sa slabesc :Dela probabil vrea o cura de dezintoxicare de o zi!avand in vedere ca a mancat si mere va fi ok.dar sa nu te intinzi si pe maine.eu azi nu merg la sala ca-s f prost dispusa si m-am simtit rau aproape toata ziua Offline #1343 2008-07-25 14:23:17
Re: vreau sa slabesc :Dva zic eu, cura de slabire, necesita miscare, nu poti sa slabesti daca stai pe loc, sau daca te misti azi si maine pauza...scuze de agresivite, dar si mie mi s-a facut la fel si am slabit in 8 kilograme...treptat, dar acum sunt multumita de cum arat so no pain no gain Ultima oara a fost editat de Kati (2008-07-25 14:25:20) Offline #1344 2008-07-25 14:25:02
dak vad k imi e prea foamne si ma simt slabita mananc normal...dar pana acum imi e foarte bine...de dimineata am luat si o pastila de eurovita...noroc k am stomacul bun k la atata pepene si mere....valeuuuu ... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #1345 2008-07-25 14:28:03
asa e little...vreau sa mai scap de toxine pt k am celulita...si stiu k si toxinele ajuta la formarea ei...nu ma intind mai mult pt k nu vreau sa-mi fac un rau ci un bine...si sunt constienta k mi s-ar face rau dak as continua.. Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #1346 2008-07-25 14:31:35
ai dreptate...sportul e cel mai important...la mine fara sport nu reusesc sa slabesc...sau de multe ori dak fac miscare multa slabesc chiar dak mai mananc si lucruri interzise...eu de 3 saptamani fac sport cam 5 zile pe saptamana...cu sucurile nu ma omor asa k nu e o problema k beau doar apa plata...am renuntat si la grasimi...iar dulciuri am mai scapat dar f putin...cate o felie de chec...sau una de tort la o aniversare....oricum maxim de 2 ori pe saptamana.. Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #1347 2008-07-25 14:33:00
Re: vreau sa slabesc :Della, te-ai cantarit? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #1348 2008-07-25 14:40:39
nu m-am ami cantarit sapt asta...dar cred k am dat vreo 3 kg jos...si se vede f bine la haine...ma incap blugii de vara trecuta...si atunci aveam vreo 57 de kg....si se vede si in poze k am slabit... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #1349 2008-07-25 14:42:17
felicitariiiiiii "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|