homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-70

#1312 2008-07-24 15:30:42

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

Re: vreau sa slabesc :D

GreenBubbles a scris:

oare cu un stepper as scapa d ea?k simt k atunci cand urc scarile,se incoarda muschii aia unde ar fi colaceii. oare e bun unu din ala?

nush ce sa zic in legatura cu stepper-ul..nu m-am urcat niciodata pe unul asa k nu am idee ce muschi lucreaza...
mai poti incerca sa-ti faci masaj in zona respectiva...mai exact sa te ciupesti...sa se inroseasca pielea...poate are vreun efect...

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1313 2008-07-24 15:34:35

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ella_mina a scris:

GreenBubbles a scris:

oare cu un stepper as scapa d ea?k simt k atunci cand urc scarile,se incoarda muschii aia unde ar fi colaceii. oare e bun unu din ala?

nush ce sa zic in legatura cu stepper-ul..nu m-am urcat niciodata pe unul asa k nu am idee ce muschi lucreaza...
mai poti incerca sa-ti faci masaj in zona respectiva...mai exact sa te ciupesti...sa se inroseasca pielea...poate are vreun efect...

nu cred k are sad si Andreea86 facuse masaj la sala p partea aia,cu benzi din alea speciale si nu numai k nu au ajutat-o sa scape de colacei,ci i-au dat si vanatai sad

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1314 2008-07-24 15:37:00

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

sh eu le mai fac masaj cu o chestie din plastic cu bile...
faza e k eu sunt mai "handicapata" tongue ...nu stiu ce naiba am da' nu s asa elastica sh niciodata nu m am inteles bine cu sportul... parca nu mi iese niciun exercitiu...
da tb sa ma sacrific

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1315 2008-07-24 16:00:09

pufu
Sr. member

carmen_21 a scris:

sh eu le mai fac masaj cu o chestie din plastic cu bile...
faza e k eu sunt mai "handicapata" tongue ...nu stiu ce naiba am da' nu s asa elastica sh niciodata nu m am inteles bine cu sportul... parca nu mi iese niciun exercitiu...
da tb sa ma sacrific

dak nu te impaci bine cu exercitiile danseaza...eu am alergat vreo sapt dupa care m-am plictisit k imi lua prea mult pana ma pregateam...nu aveam nici cu cine sa ma duc...apoi am facut vreo 3 zile de tae-bo...simteam k sunt eficiente dar ma cam dureau mijlocul si gatul...si pana la urma am ajuns la dans (de fapt mai mult topaiala)...cate 2 ore pe zi...e mai placut decat celelalte...si rezist si mai bine

#1316 2008-07-24 16:36:16

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

GreenBubbles a scris:

ella_mina a scris:

GreenBubbles a scris:

nu cred k are sad si Andreea86 facuse masaj la sala p partea aia,cu benzi din alea speciale si nu numai k nu au ajutat-o sa scape de colacei,ci i-au dat si vanatai sad

da...nu merge deloc. 2 luni am suportat aparatele alea...de aveam vanatai si nici cu putea sa dorm pe o parte ca ma durea zona...si deloc nu s-au dus. sad

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#1317 2008-07-24 16:38:40

GreenBubbles
Insomniac member

ce urat andreea sad
nu ai idee cu ce se duc colaceii pana la urma? p stepper ai facut exercitii? nu se lucreaza si zona aia? off:( abia ast sa vina leg magicu sa ma destrabalez p el rotfl

#1318 2008-07-24 16:47:04

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

fetele  mamaliga ingrasa? big_smile imi place sa mananc din cand in cand cu branzica smile

expect the worst , hope for the best!

#1319 2008-07-24 16:54:50

Andreea86
Hero member

GreenBubbles a scris:

ce urat andreea sad
nu ai idee cu ce se duc colaceii pana la urma? p stepper ai facut exercitii? nu se lucreaza si zona aia? off:( abia ast sa vina leg magicu sa ma destrabalez p el rotfl

am facut dar nu de la inceput... smile a durat un timp pana sa-mi dau seama ca pot alege eu nivelul...la inceput era dat la prea tare....si ma lasam pe el cu tot corpul si se lasa cu viteza melcului. probabil era facut pentru unele mai grele... si ma enerva...apoi m-am prins ca pot sa-l dau sa mearga putin mai usor. lol dar stepperul cred ca lucreaza picioarele si fundul...nu cred ca are legatura cu aripioarele. eu la fund simteam ca lucreaza.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#1320 2008-07-24 16:56:17

GreenBubbles
Insomniac member

eu cand urcam scarile simteam k se incoarda si partea aia...off,cu ce se duc jos oare? sad m-am amsurat iar peste colacei si am slabit 2 cm iar big_smile o fi de la clarinol? hmm...

#1321 2008-07-24 16:58:08

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

cat costa clarinolul si unde se gaseste?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1322 2008-07-24 17:03:31

Andreea86
Hero member

eu iau lipostop...dar nu stiu daca are efect, ca nu am centimetru sa ma masor. smile si de abia iau de nici o saptamana...nu cred sa apara rezultate asa repede...

hjarta Eu si puiu hjarta

#1323 2008-07-24 17:06:19

GreenBubbles
Insomniac member

clarinol in orice farmacie si costa vreo 45 de ron maxim. pt ce-ti trebe rrammo? dak tu esti numai oase cum ziceai tu,dai banii degeaba. k ala elimina depozitele de grasime!

#1324 2008-07-24 17:12:43

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

GreenBubbles a scris:

clarinol in orice farmacie si costa vreo 45 de ron maxim. pt ce-ti trebe rrammo? dak tu esti numai oase cum ziceai tu,dai banii degeaba. k ala elimina depozitele de grasime!

rotfl rotfl rotfl rotfl rotfl nu sunt kiar numai oase,dar intrebam din pura curiozitate

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1325 2008-07-24 18:57:43

pufu
Sr. member

GreenBubbles a scris:

eu cand urcam scarile simteam k se incoarda si partea aia...off,cu ce se duc jos oare? sad m-am amsurat iar peste colacei si am slabit 2 cm iar big_smile o fi de la clarinol? hmm...

hmmm...sa inteleg k e bun clarinolul asta....

#1326 2008-07-24 18:58:43

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

ella_mina a scris:

GreenBubbles a scris:

hmmm...sa inteleg k e bun clarinolul asta....

yikesyikesyikesyikesyikes

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1327 2008-07-24 18:59:02

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

ma bate si pe mine un gand sa iau dar ma gandesc cum o fi dupa ce nu-l mai iei.. sa nu se puna la loc ce s-a dat jos, sau mai mult..

#1328 2008-07-24 19:04:43

pufu
Sr. member

GreenBubbles a scris:

abia ast sa vina leg magicu sa ma destrabalez p el rotfl

l-ai comandat?in cat timp ti-au zis k vine?

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-07-24 19:05:30)

#1329 2008-07-25 00:40:32

GreenBubbles
Insomniac member

pai au trecut cam 2 sapt de cand l-am comandat si a zis k vine in 3-4 saptamani. cik e ff bun.am o prietena ce il foloseste si a zis k chiar simti k iti lucreaza muschii ,si e pt picioare,fund si abdomen smile

#1330 2008-07-25 02:29:09

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

de azi....renunt la placerile vietii mele!!! grater m pun p cura...uof...si tre' s incep si sala de luni...deja m-a apucat lenea rotfl

My Tears Dry On Their Own

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.