homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-74

#1388 2008-07-26 12:40:19

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: vreau sa slabesc :D

eu de exemplu,am renuntat treptat la paine,acum mananc doar o felie-doua in caz k trebuie,si mananc orice,dar putin,nu exagerez cu nimic.nu am renuntat deloc la dulciuri,dar le-am redus.y mi-a mers bine pana acum

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1389 2008-07-26 12:48:02

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

rrammonna a scris:

eu de exemplu,am renuntat treptat la paine,acum mananc doar o felie-doua in caz k trebuie,si mananc orice,dar putin,nu exagerez cu nimic.nu am renuntat deloc la dulciuri,dar le-am redus.y mi-a mers bine pana acum

si cam cat ai slabit?si in cat timp...
faci si sport?

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1390 2008-07-26 12:49:33

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ella_mina a scris:

rrammonna a scris:

si cam cat ai slabit?si in cat timp...
faci si sport?

eu mai mult incerc sa ma intretin.dar am slabit km doua kg in vreo luna,dar eu mananc asa,pentru k nu vreau sa ma mai ingras.sport fac prin casa,adik dak am kef,cateva abdomene si cateva ex pentru coapse.km atat

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1391 2008-07-26 12:51:10

muty
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2008-03-18
Site

stiu ca ai dreptate ella_mina. stiu foarte bine de atatia ani de cautat diete ce trebuie si ce nu trebuie sa mananc...doar ca exagerez super mult si nu ma pot controla decat atunci cand patesc "incidente" ca aseara.si acum trebuie sa scap de chestia psihica cu numarul caloriilor si nu stiu cum:-??
rrammonna si eu as face la fel daca nu as avea atatea kg in plus.as fi luat-o usor. nu atat de drastic plus exercitii fizice a lot...

#1392 2008-07-26 15:51:11

maria_is
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-07-26

Buna fetelor. Si eu vreau sa slabesc de ceva timp dar vad ca e cam greu. Alergand zilnic v-ar ajuta foarte mult sa slabiti, rezultatele se vad repede. Eu as alerga doar ca nu am cu cine acum. La regim strict nu ma bag pentru ca nu reusesc sa il tin complet, de pastile mi-e frica, sa nu pun inapoi mai mult dupa ce le termin... Little_rabbit , tu la ce sala mergi? Si eu sunt din Iasi dar nu stiu la ce sala sa merg. E bine ca voi va tineti de ce incepeti, regim, sala si restul.. trebuie sa incep si eu cumva big_smile

Publicitate

loading...

#1393 2008-07-26 16:02:45

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

maria_is a scris:

Buna fetelor. Si eu vreau sa slabesc de ceva timp dar vad ca e cam greu. Alergand zilnic v-ar ajuta foarte mult sa slabiti, rezultatele se vad repede. Eu as alerga doar ca nu am cu cine acum. La regim strict nu ma bag pentru ca nu reusesc sa il tin complet, de pastile mi-e frica, sa nu pun inapoi mai mult dupa ce le termin... Little_rabbit , tu la ce sala mergi? Si eu sunt din Iasi dar nu stiu la ce sala sa merg. E bine ca voi va tineti de ce incepeti, regim, sala si restul.. trebuie sa incep si eu cumva big_smile

buna . eu iti recomand sa mergi la armony... la aerobic... eu am dat 8 kg in 2 luni cand am inceput la ei. am fost la alta sala inainte, dar am dat 1 kg in 2 luni sad
bine, am avut grija ce mananc tot timpul

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-07-26 16:03:11)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1394 2008-07-26 16:19:49

maria_is
New member

Am fost la Armony intr-o perioada si eram destul de multumita. Acum insa am facut o pauza cu sala.. singura nu-mi place sa merg. Astept sa vad cine mai vrea sa mearga si apoi imi fac si eu curaj sa ma apuc din nou

#1395 2008-07-26 16:22:44

pitzipoank
Insomniac member

si eu m-am lasat... tot de plictis dumbom si-acu' asa regrettttttttt
tre sa ma apuc din nou......

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#1396 2008-07-26 16:30:17

maria_is
New member

Daca o sa mergi si tu la armony, poate ne vedem pe acolo big_smile . Cand vin de la mare vreau sa ma apuc serios de sala, aerobic si fitness.. si mie imi pare rau ca m-am lasat, e mai greu pana te apuci, pana te obisnuiesti

#1397 2008-07-26 16:30:58

pitzipoank
Insomniac member

maria_is a scris:

Daca o sa mergi si tu la armony, poate ne vedem pe acolo big_smile . Cand vin de la mare vreau sa ma apuc serios de sala, aerobic si fitness.. si mie imi pare rau ca m-am lasat, e mai greu pana te apuci, pana te obisnuiesti

unde stai ? offtopic

#1398 2008-07-26 16:36:40

maria_is
New member

in podu ros, tu?

#1399 2008-07-26 16:38:27

pitzipoank
Insomniac member

maria_is a scris:

in podu ros, tu?

nicolina bl 2 dupa pod smile

#1400 2008-07-26 16:40:55

maria_is
New member

super.. poate o sa mergem impreuna la sala. tu mai vrei sa slabesti sau doar sa iti mentii greutatea?

#1401 2008-07-26 16:44:36

pitzipoank
Insomniac member

maria_is a scris:

super.. poate o sa mergem impreuna la sala. tu mai vrei sa slabesti sau doar sa iti mentii greutatea?

iham... tre sa mai dau neutral am 57 acum tre sa ajung la 50 big_smile

#1402 2008-07-26 16:47:36

maria_is
New member

si eu vreau sa dau cat mai mult mai ales ca pentru mine vine clasa a 12-a.. si daca o sa vreau sa dau sportul la bac, o sa am nevoie de o forma fizica buna

#1403 2008-07-26 16:51:11

pitzipoank
Insomniac member

maria_is a scris:

si eu vreau sa dau cat mai mult mai ales ca pentru mine vine clasa a 12-a.. si daca o sa vreau sa dau sportul la bac, o sa am nevoie de o forma fizica buna

cat ai cat tre sa dai jos?

#1404 2008-07-26 16:54:54

maria_is
New member

sincer nu stiu cat am.. la inaltime am cam 1.64 , kg nu stiu... ar trebui sa dau jos macar vreo 5 kg ca sa fiu eu multumita. tu ce inaltime ai?

#1405 2008-07-26 16:55:22

pitzipoank
Insomniac member

maria_is a scris:

sincer nu stiu cat am.. la inaltime am cam 1.64 , kg nu stiu... ar trebui sa dau jos macar vreo 5 kg ca sa fiu eu multumita. tu ce inaltime ai?

la fel....

#1406 2008-07-26 16:57:30

maria_is
New member

si acum faci ceva ca sa slabesti? regim sau altceva..?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.