homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-94

#1768 2008-08-14 19:54:38

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: vreau sa slabesc :D

De la ce firma? Eu am gasit chifle de la o firma din Vrancea (am un lapsus).

#1769 2008-08-14 20:02:14

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

aseara ne uitam pe niste oferte de la metro...si erau pe acolo niste struguri maaaari si frumosi...si tocmai zicea el k ii e pofta de niste carnati...si eu am zis k mi-e pofat de struguri...si cum stie k eu mananc f multe fructe si legume...si mai fara grasimi...zice: "cand o sa stai cu mine te pun sa mananci seprata cu tata k voi mancati de regim si eu mananc cu mama..."
eu ii apreciez k mereu cand ma duc la ei vor sa ma serveasca cu detoate...dar uneori abia vin mancata de acasa si n-am sanse sa spun nu mai pot k nu-i intereseaza....zic k nu m-au vazut ei cand am mancat asa k tb sa ma vada k mananc...

cat despre iuby las k am eu grija sa-l fac sa manance mai sanatos cu timpul...k nu stie el ce pun eu in mancare big_smile...
app...ati vazut reclama aia la tv cu 2 cupluri ...unul dintre barbati e servit de sotia lui doar cu ce ii place mereu...celalalt mai sanatos...si ii arata la un mom dat cand a ramas sotia sg pt k domnul a murit(cel care manca ce voia) si abaia atunci celalalt isi aprecia nevasta cand vedea k el ink traieste...

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#1770 2008-08-14 20:12:55

ET
Addicted member

Gata! Mi-am amintit! "Moripan" se numeste firma.

#1771 2008-08-14 20:54:13

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

am vazut-o ella...dar sincera sa fiu nu mi-am dat seama ca unul manca sanatos, iar celalalt nu....cea cu veverita, nu? lol
ella si eu sunt foarte stresata de ceea ce mananc............offff...maine se mananca peste .....e clar ca nu pot sa ma abtin sa nu mananc, plus ca pestele are carnea mai usoara, dar totusi...e facut in ulei grater

#1772 2008-08-14 21:01:44

pufu
Sr. member

Katalyna2311 a scris:

am vazut-o ella...dar sincera sa fiu nu mi-am dat seama ca unul manca sanatos, iar celalalt nu....cea cu veverita, nu? lol
ella si eu sunt foarte stresata de ceea ce mananc............offff...maine se mananca peste .....e clar ca nu pot sa ma abtin sa nu mananc, plus ca pestele are carnea mai usoara, dar totusi...e facut in ulei grater

da cea cu veverita...pai unul ii zicea mereu sotiei "veverito iar mi-ai facut mancarea mea preferata"...si era carne la cuptor...probabil de porc...si cu ulei mult...iar celalalt avea peste...si stramba din nas...lol

dc nu mananci peste la gratar? eu saptamana trecuta cand am fost la bunici mi-am facut pe grill si am mancat cu usturoi...e o bunatate...si nu are ulei...wink

eu ma duc iar la iuby...din fericire a mancat rotfl asa k scap in seara asta...big_smile
va pup pusskram

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-08-14 21:02:41)

Publicitate

loading...

#1773 2008-08-14 21:10:55

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

deja l-a gatit mama, pentru ca maine mergem la biserica si nu are cine sa il mai faca si noi cand venim de la biserica si manacam......asa ca maine peste in ulei.......sper sa se mai scurga din ulei si sa aiba mai putine calorii

#1774 2008-08-14 21:44:21

aalexandraa
Full member
Inregistrat: 2008-06-16

ET a scris:

Are un succes topicul asta! lol

Va anunt ca azi-dimineata cantaream vreo 46-47 kg. tummenupp tummenupp tummenupp

Heimdall, toata painea neagra e "colorata"? Tu chiar folosesti cuptorul vara?! mad

si eu tot atat am.. 46-47 grater ce inaltime ai ?

Ultima oara a fost editat de aalexandraa (2008-08-14 21:44:47)

#1775 2008-08-15 07:33:31

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

pitzi o saptamana intreaga?dar rezisti asa?eu as face asa:o zi da, 2 zile mancat normal si tot asa.dar na..sa ne spui cum ai rezistat.
ela dar tare ciudati oamenii aia.adik tu mergi la ei satula si ei tot te pun sa mananci ca , vezi Doamne , nu te-au vazut ei bagand in gura?pff socrii astia.asa sunt si ai mei dar eu stau ferma pe pozitii.nu zic ca soacra0mea are multe kg in plus, vara trecuta a tinut multe diete, a facut sport si a slabit ceva dar dup-aia s-a pus pe tanjeala.si mananca dulce la greu.i-a cumparat iuby meu 2 ciocolati.una pt mine si una pt ea.si intr-o dupa-amiaza(adik 2-3 ore)a mancat-o pe a ei si jumate din a mea.si cand ia Finetti mananca singura intr-o seara din borcanul ala yikes
ieri am fost la sala.pana luni nu mai merg.de abia astept sa ajung azi acasa la o ora rezonabila.aseara am fost si in parc la plimbare

#1776 2008-08-15 08:32:44

pufu
Sr. member

am cea mai tampita stare posibila...deja nu mai pot de cald...si imi mai bubuie si capul k aseara am plans cateva ore...iar m-am certat cu iuby....cand m-am dus la ei mancau fistic...si n-am luat decat 2...n-am vrut mai mult....k sa nu spuna k ii refuz am luat o nectarina si am mancat-o ....si iar s-a luat de mine...k ce m-am facut asa mofturoasa si pretentioasa....k inainte mancam de toate...acu ce am... m-am lovit la cap? k asa o sa-l tin si pe el cand o sa stau cu el?la regim?cand i-am zis k imi fac separat cik ce imi permit eu sa fac zilnic cate 2 feluri de mancare?...k dak vreau sa ma marit cu el sa ma dau dupa el...nu sa fac mereu altfel decat zice el....
i-am zis k atunci cand aveam celulita nu-i convenea...si-mi zicea...acum k fac ceva sa nu mai am nu e bine...si el cik "pai dak aveai...d-aia ti-am zis...da acu prea exagerezi cu regimu" :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad:
ei sunt grasi toti....iuby a facut burta...si cu toate k merge f mult pe jos la serviciu nu o da jos pt k mananca foarte dezordonat si nesanatos...mama lui e grasa...si tot mananca de toate...tatal lui si el e gras dar el mananca mai sanatos pt k sta cam prost cu tensiunea si colesterolul...

#1777 2008-08-15 09:33:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ella, eu te inteleg, dar nu te mai stresa atat
nici nu e nevoie sa gatesti separat, mancare sanatoasa nu inseamna mancare de spital si fara nici un gust, am pus eu cateva retete la un topic cu mancare sanatoasa, si crede-ma ca e foarte gustoasa si e mancare normala, deci daca o sa stai cu prietenul o n-o sa moara de foame smile
eu stiu si de ce e el stresat, ca si eu am perioade cand ma simt nasol si foarte grasa si atunci fac foamea intr-un mod foarte ostentativ si nasol... plus ca sunt foarte nervoasa de foame smile si exagerez, si crede-ma ca nu e placut pentru cei din jurul tau
acum, mai ales ca tu esti slabuta tare si nu ai decat putin de remodelat, nu e cazul sa fii asa stricta si nu e cazul sa-ti pierzi bucuria de a manca... eu ador sa gatesc si in general gust cate un pic din toate (bine, nu un pic de maioneza sau un pic de slanina, dar intelegi ideea) si crede-ma ca asa nu te ingrasi si ai si o stare psihica buna

#1778 2008-08-15 09:37:56

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

are drepate heimdall,ella.deja ar trebui sa incepi sa mananci si putina mancare gatita

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1779 2008-08-15 13:44:22

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

fetele eu la munca imi iau ba 2 colaci ba 2 batoane.ca na atatea ore lipsita de acasa, fructe nu am decat cateodata banane si imi mai iau.ce ziceti?au f multe calorii sau sunt ok?macar tin de foame

#1780 2008-08-15 14:11:58

heimdall
Diamond member

si eu imi mai iau cateodata chestii fainoase sad acum depinde de organismul fiecaruia, cred
la mine si un covrigel, un sticks se simt imediat... pentru mine astia-s dusmanii cei mai mari sad

#1781 2008-08-15 14:33:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ella, vezi ca eu mi-am stricat o relatie asa... mancam numa "frunze" si prioritatea mea era sa arat superb... indiferent de faptul ca tot efortul meu se ducea in directia aia sad si in rest nu mai investeam in relatie mai deloc. bine, poate asta e extrema, inteleg ca tu nu faci asa... dar e si asta un pericol. am mai povestit pe forum... tin si acum minte cum tipul ala imi gatise special intr-o seara nush ce (ceva cu paste parca) si eu am rfuzat categoric sa gust macar o lingura "pt ca e seara" (ei, aveam 17 ani atunci, se iarta prostia!! lol )

eu ma laud cu 50-51 kg... adica ma simt bine in pielea mea (sub 52 n-am mai avut de muuult). pacat ca e prea cald ca sa suport miscarea.... asa ca oi fi eu slaba... dar n-am muschii lucrati ca inainte. pe caldurile astea, insa... nema vointa de a face ceva sad

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1782 2008-08-15 14:36:24

ET
Addicted member

aalexandraa a scris:

ET a scris:

Are un succes topicul asta! lol

Va anunt ca azi-dimineata cantaream vreo 46-47 kg. tummenupp tummenupp tummenupp

Heimdall, toata painea neagra e "colorata"? Tu chiar folosesti cuptorul vara?! mad

si eu tot atat am.. 46-47 grater ce inaltime ai ?

1,55-1,56. Sunt piticot! tongue

#1783 2008-08-15 14:37:48

heimdall
Diamond member

da, clar, barbatilor le plac femeile care mananca... nu in sensul ca baga in ele ca disperatele, dar asociaza pofta de viata = de sex cu pofta de mancare smile deci o tipa care mananca in sila dintr-o frunza de salata nu e prea sexy, o tipa care gusta din toate si-i place sa experimenteze in bucatarie inseamna ca are imaginatie si in alte domenii smile

#1784 2008-08-15 14:45:10

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

da, asa-i, heimdall... dar e la fel ca si cu "naturaletea"... pe tine, ca sotie/prietena stabila te vrea "naturala". dar imediat intoarce ochii dupa una "artificiala" pe strada sad la fel si aici... le place sa te vada mancand si nu-ti suporta mofturile... dar si daca te faci cat china nu va fi multumit sad

din pacate soiul asta de gandire primitiva exista la cam 80% din ei... daca nu mai mult (bafta celor care au partener in restul 20%). tin minte cum discutam cu un coleg de facultate... bine, ala cam extremist, nitel misogin, nush cum ii suporta gagica fitele... si vorbeam despre o colega comuna, o fata de nota 20, care s-a casatorit la 21 de ani si intre timp nu-i prea merge bine. iar el spunea ca asta e 100% din cauza ca ea s-a si ingrasat f mult, iar pe sotul ei (ce-i drept, un tip dragutel fizic) nu-l mai intereseaza pers ei. m-am certat cu el pe tema asta, ca "poate unii barbati au si alte prioritati"... si il tin minte, in spatele canbii cu bere, cu prietena lui in brate, cum mi-a zis: "sa tii tu minte asta de la mine... daca o femeie devine urata sau nu se mai ingrijeste, nu mai intereseaza pe ala de langa ea, indiferent cat ar fi de buna la suflet". am ramas cu un gust amar dupa discutie... stiu ca nu toti gandesc asa si ca daca as fi fost gagica lui m-as fi carat in momentul ala... dar ca idee... prostiile astea inca mai conteaza pt unii...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1785 2008-08-15 14:47:18

ET
Addicted member

heimdall a scris:

da, clar, barbatilor le plac femeile care mananca... nu in sensul ca baga in ele ca disperatele, dar asociaza pofta de viata = de sex cu pofta de mancare smile deci o tipa care mananca in sila dintr-o frunza de salata nu e prea sexy, o tipa care gusta din toate si-i place sa experimenteze in bucatarie inseamna ca are imaginatie si in alte domenii smile

Mie acum mi-a picat fisa! lol De aia my ex s-a combinat cu una de 10 cat mine ? rotfl

#1786 2008-08-15 14:48:24

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

diablo diablo plm...mi s-a luat de atata regim si ganduri si complexe.... diablo
oricum nu o sa ajung slaba never...c'est la vie...unele slabe si frumoase...altele...ca mine asa rotfl rotfl

My Tears Dry On Their Own

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.