homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-99

#1863 2008-08-15 23:55:21

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: vreau sa slabesc :D

okeiu' smile

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#1864 2008-08-15 23:56:55

kasandra
New member
Inregistrat: 2008-07-28

gata, am reusit sa pun poza big_smile

#1865 2008-08-16 00:00:39

Myutza
Vizitator

mai fetelor....v-am vazut la topicul de poze..si toate sunteti slabute....chiar nu inteleg de ce vreti sa mai slabiti...simtiti-va bine in pielea voastra..si multumiti-i lui D-zeu k sunteti sanatoase...
si mie mi se pare k am putina burtica..dupa ce mananc de ex....dar..nu ma agit din cauza asta...cine t place t place pt ciine esti nu dupa cum arati....

#1866 2008-08-16 00:03:12

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Myutza a scris:

...cine t place t place pt ciine esti nu dupa cum arati....

cel mai important este sa fi tu multumita de cum arati....cel putin pt mine

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1867 2008-08-16 00:06:09

pitzipoank
Insomniac member

Andra123 a scris:

Myutza a scris:

...cine t place t place pt ciine esti nu dupa cum arati....

cel mai important este sa fi tu multumita de cum arati....cel putin pt mine

i think so 2!!!!!

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

Publicitate

loading...

#1868 2008-08-16 00:08:53

Myutza
Vizitator

da..e adevarat...dar eu nu inteleg...de ce atatea fete sunt nemultumite de cum arata.....cand ele de fapt arata super bine...si mai au si prieteni care le iubesc....

#1869 2008-08-16 00:11:16

kasandra
New member
Inregistrat: 2008-07-28

eu am zile care imi pl corpul meu si zile in care as vrea sa arat  k altcineva:)))

#1870 2008-08-16 00:12:30

pitzipoank
Insomniac member

Myutza a scris:

da..e adevarat...dar eu nu inteleg...de ce atatea fete sunt nemultumite de cum arata.....cand ele de fapt arata super bine...si mai au si prieteni care le iubesc....

presup k ne gandim la o ''perfectiune''..........................

#1871 2008-08-16 00:38:39

Myutza
Vizitator

pitzipoank a scris:

Myutza a scris:

presup k ne gandim la o ''perfectiune''..........................

sunt sigura k iubitii le vad perfecte...
in fine....fiecare se vede cum vrea.....
pt fetele care vor sa faca exercitii pt adomen intrati aici..
http://www.elady.ro/articole/Fitness/Ex … plat-.html

pt coapse
http://www.sanatateata.com/frumusete/coapse.htm

pt sani
http://i24.photobucket.com/albums/c43/p … lotdep.gif
http://i24.photobucket.com/albums/c43/p … ectsup.gif
http://i24.photobucket.com/albums/c43/piticii/pect.gif
http://i24.photobucket.com/albums/c43/piticii/flut.gif

sper k nu s-au mai pus imaginile astea pe aici....daca e asa...imi spuneti si sterg...

#1872 2008-08-16 11:25:43

pitzipoank
Insomniac member

Myutza a scris:

sunt sigura k iubitii le vad perfecte......

da.... dar nu se vad ele.... ex meu... lu' puiu ii place. dar normal k eu tre' sa mai slabesc. eu vreau sa arat bine pt mine. nu pt altcineva.......

#1873 2008-08-16 12:40:13

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

am citit acum in ziar ca nu mai sunt necesare cele 30 min de sport timp de 5 zile pe saptamana ci mai mult, pt a slabi
a si am facut si o mica portie de sport:curatenie si ma mai asteapta o tura si acasa lol

Ultima oara a fost editat de little_rabbit (2008-08-16 12:40:38)

#1874 2008-08-16 13:12:00

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

pitzipoank a scris:

da.... dar nu se vad ele.... ex meu... lu' puiu ii place. dar normal k eu tre' sa mai slabesc. eu vreau sa arat bine pt mine. nu pt altcineva.......

faci si sport? te-am mai intrebat pe un topic, dar nu mi-ai raspuns rodnar angel

#1875 2008-08-16 13:14:30

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

da face ca zicea ca a mers la sala la aerobic si se fac renovari acus

#1876 2008-08-16 13:24:41

Sonia_Simona
Insomniac member

little_rabbit a scris:

am citit acum in ziar ca nu mai sunt necesare cele 30 min de sport timp de 5 zile pe saptamana ci mai mult, pt a slabi

cum adica? 30 de minute pe zi si doar 5 zile?
yikes pe naiba...pai eu fac 45 de minute pe zi de sport 7/7 zile..... diablo
multumesc si pentru ca mi-ai raspuns mai sus puss

Ultima oara a fost editat de Katalyna2311 (2008-08-16 13:33:45)

#1877 2008-08-17 04:39:42

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

little_rabbit a scris:

a si am facut si o mica portie de sport:curatenie si ma mai asteapta o tura si acasa lol

dupa 40 min. de exercitii organismul "arde" grasimea din corp,pana atunci arde doar excesul de mancare consumat peste zi...si 5 zile,saptamana sunt de ajuns pentru rezultate in timp..mai mult de atata duce la obosirea orgaismului si scaderea de energie....

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#1878 2008-08-17 08:15:35

Sonia_Simona
Insomniac member

pe naiba...adica ma chinui aproape o ora ca sa dau jos ce am mancat si azi si sa dau si ceva pe langa ce am mancat azi si vrei sa imi spui ca abia 5 minute fac in plus? sad eu fac sport 7 zile, nu doar 5...pentru ca daca fac pauza, risc sa raman in pauza vreo cateva luni tongue sau simt ca m-am ingrasat la loc

#1879 2008-08-17 12:49:59

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu am inceput xercitiile cu aparatu d abdomene...pfaaai e super big_smile chiar simt efortu... ma tot masor si ia nu am slabit de p talie sau asa,dar incepe sa se vada forma muschiilor,sa prinda contur de patratzele,incet incet smile si mananc normal : paste cu sosuri-boala mea,asta e; si in rest piept d pui la gratar sau carne d pui;salata;fructe cu gramada... d cateva zile fac foamea in schimb k im cresc maselele d minte...again!! si nu pot manca mai nik decat gris cu lapte sau baby food. patetic rotfl

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1880 2008-08-17 13:11:10

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

GreenBubbles a scris:

eu am inceput xercitiile cu aparatu d abdomene...pfaaai e super big_smile chiar simt efortu... ma tot masor si ia nu am slabit de p talie sau asa,dar incepe sa se vada forma muschiilor,sa prinda contur de patratzele,incet incet smile si mananc normal : paste cu sosuri-boala mea,asta e; si in rest piept d pui la gratar sau carne d pui;salata;fructe cu gramada... d cateva zile fac foamea in schimb k im cresc maselele d minte...again!! si nu pot manca mai nik decat gris cu lapte sau baby food. patetic rotfl

care aparat de abdomene? cum se numeste? big_smile ca am fost plecata si nu mai sunt la curent cu achizitiile tongue

Just like a tattoo
I'll always have you...

#1881 2008-08-17 13:13:58

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

GreenBubbles a scris:

cat ai dat pe aparat? la talie se cunoaste ceva?
cu leg-ul cum mai e? au aparut rezultate?

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.